Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

canımmmmmm en okumadan yazdım az önce üzüldüm yasadıklarına ama iyi düşün sende benim gibi sinirlenince gözün bişey görmüyor ama sakin düşünmek gerek.gerçekten onsuz yapabilecekmisin.ama sunuda düşün şimdiden sorumsuz bu kadar gevsek olan biri daha sonra kimbilir ne kadar umursamaz olur.aranızda yasananları ikinizden baska kimse bilmez belkide fazla tepki göstrmiş olabilirmisin canım iyi düşün ama karar ne olursa olsun mutlu ol senden değerlisi yok...

ben elimden geleni yapıordum ama düzelmek içiğn bi çaba sarf etmedi o gün 6.30 da uyandım onu uyandırmak için 7 ye kadar kaç kere aradığımı ben bile bilmiorum meğer telefonun titreşiminide kapatmış uykusu bölünmesin die beyefendinin bide bana dioki insan annemi arar beni uyandırsın die
ya koca adamsın ben sabahın 6 sında kadını ne hakla ararım ayıp denen bi şi var yani

tupenga ya katılıyorumalkisalkisalkis
hem evli biri olarak tavsiyerlini bende dikkate alıcam benm sözlümde sorumsuzdu ama yavaş yavaş öğretiyorum bi hatası varsa anlatıyorum ama sakin bi şşekilde anlıyor..tersine benm bi hatam varsa oda anlatıyor böle böle anlaşılır..

çok kızgınsın elif...olayda taze tabi benm bi arkadaşııma benzetiyorum senii oda aynı senin gibi bu gibi şeylere kızardı içinde tutardı tutardı sonunda patlardı ayrılırlardı..ama geçen ay o kişiyle sözlendi ve bana diyorki içinde tutma olan sana olur bende sana diyorum içinde tutma o ana ne yaptıysa hemen söle yarın sölersen geç olur

kızlar bundan sonra ne olur ne olacak hiç bilmiorum yaşayıp görcez ama onun pişman olmayıpta pişkin olması herşeyin bittiğinin kanıtlarından birisi zaten

ya güzelim bak bunlar dert edilcek seyler degilki yani bi sakin sakin düsün hic mi güzel yanlari yok sevgilinin hic mi sevildiyini hissetmedin?yani okadar kötü birisimi bi düsün?bunu da hic aklindan cikarma erkekler ve kadinlar cok farkli düsünüyorlar yani kadinlar her zaman ince detailina kadar herseyi düsünürken erkekler yüzeysel düsünür.eskiden bende esim misal özel yasadigimiz seyleri hatirlayamiyordu kizardim beni sevmiyorsun falan derdim simdi düsününce nekadar cocuksu bir davranis,sevmesi illa birseyi hatirlatmasi gerektirmiyor sevmek illa öpüsüp koklasmakda gerektirmiyor insan anlar bir zaman sonra ben simdi bu sene 4 sene olcak evleneli ilkden ne kavgalar ettik ne kavgalar anlatamam,ilk asama zor ben evde düzen böysle olcak dedikce o da inatlasip yok böyle olcak derdi,bizde delilik hep inatlasdik zittini yaptik ama orta yolu bulmak hic aklimiza gelmezdi.yavas yavas alisdik beraber yasamaya huymuzu suyumuzu ögrendik simdi Allaha sükür kavgalarimiz yok ettik edeceyimizi sempatiksalakcinni kalmadi birsey dermisim yok arada tabi normal tartismalar oluyor ama küsmeyiz trip yapmayiz kim haksizsa özür diler öyle anlasdik kimse özür dilemezsede kalir öyle :lepi: barsik olmak önemli.yani canim iyi düsün sinirlenme bos yere.sorumsuzluk büyük bir sorun degil tedavi de edilebilir sabir gösterirsen delikafadulden

şuan okkadr sinirlisinki ona tahmin edebiliyorum...insan 3 senelik bi ilişki ardından böle gülerek konuşmaz konuşamazz

evet kızlar sinirliim ve karşıma çıkmamasını temenni ediorum tokatlamak istiorum çünkü onu

bunların tek sebebi uzaklık...uzakta iilişki yaşamak çok zor

sana katiliyorum canim....uzaktan iliskiyi yasamak cok zor ister istemez en ufak seyler bile buyük bir sorun haline gelebiliyor...ufak tefek olumsuzluklar büyük tartisma sebebi olabiliyor...kendimden biliyorum ve zamanla sabretmeyi ögreniyorum....

evet pamuğum...seniin ilişki daha da bi uzaklıkta..ama erkekleri anlamak o kadr zorki ben çok ayrılma kararı aldım bugün bitti dediğim çok oldu ama o kadr iyiki vazgeçtim ufak tefek şeyler yüzünden bi ilişki böle harcanmamalı

evet canim böyle ufak tefek seyler yüzünden bir iliski harcanmamali....allaha sükür ki bugüne kadar ne onun agizindan ne benim agizimdan bitti kelimesi cikmadigi bu güne kadar allah bozmasin....zaman zaman atismalar yasadiksada birbirimizden vazgecmedik sadece sabretmek cok ama cok zor...ama allaha sükür sadece 2,5 ay kaldi kavusmaya..

canim birde biz bu yil sözlenicez insallah o yüzden de beya tartistik..karsilikli moral bozmalar anlayacagiz...ama sonunda orta yoluda bulduk

canım bizde 7 yıl olcak birlikteyiz..ama bu güne kadar ne kavgalar ne kavgalar...yya o geldi özür diledi ya da ben elif şimdi beklicek eğer ararsa oda bitirmez bu ilişkiyi

kızlar sizde haklısınız ama ben kendimede hak veriorum sanırım kişisel yapımdan kaynaklanıo sorumsuzluğu artık kaldıramıorum kendi kendime kızıorum neden böyle oldu neden gözünde değersiz oldum diee

elbet bi gün arayacak ama geç olmadan arasa ilişkimizi kurtarmış olur yok bi kaç sene sonra pişman olursa beni bulamaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…