- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
- #1.361
hayirlisi neyse o olsun araya karismak gibi olmasin ama mutlu olursun gelecek hayatinda insallah alkisalkisalkis erkekler hep öyledir sorumsuzdur napcen herkezin bir hatasi oluyor hicbirsey istediyimiz gibi olmuyor hayat bu dört dörtlük degil.dayak yiyen kadinlar,aldatilan kadinlar ne yapsin seninki sadece uyuya kalmis yani bir karsilastirma olsun diye dedim beterin beteri var diye,umarim ilerde pisman olmazsin.ufak tefek seyler okadar dramatik degil halledilebilirdi konusarak mesela,huyu güzel olsun ici temiz olsun en önemlisi bu.Allah geleceyin icin hayirli kapilar acsin ne diyim.iyi insanlar cikarsin karsina.
ama elif ben kendimi onun yerine koyuyorum şimdi tamam olayda sen haklısın sen sanırım çok sinirli birisin ve snirin geldiğin de belkkii sölemicek şeyller bile söyleyebilcek birisin...belki çok ağrı konuştun bilmiyorum sorun büyük ya da küçük ne olursa olsun ayrılma kararlarını telde verilmesinden yana değilim oturursunun dersin böle böle yaptığın hataydı ben bu hatayı kabul edemiyorum gibisinden ne bileyim 3 sene geeçmiş
tupenga
doru dionda ben böle kendimi ezdirrsem bana yaptığı saygısızlıkları görmezden gelirsem ilerde önüne geçemeyeceğim daha büyük sorunlar olabailir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?