Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

celnur şöle bişi var eğer çok istese devam etmesini kapısından ayrılmaz elifin sonuçta su anda kızgın olan elif

hayirlisi neyse o olsun araya karismak gibi olmasin ama mutlu olursun gelecek hayatinda insallah alkisalkisalkis erkekler hep öyledir sorumsuzdur napcen herkezin bir hatasi oluyor hicbirsey istediyimiz gibi olmuyor hayat bu dört dörtlük degil.dayak yiyen kadinlar,aldatilan kadinlar ne yapsin seninki sadece uyuya kalmis yani bir karsilastirma olsun diye dedim beterin beteri var diye,umarim ilerde pisman olmazsin.ufak tefek seyler okadar dramatik degil halledilebilirdi konusarak mesela,huyu güzel olsun ici temiz olsun en önemlisi bu.Allah geleceyin icin hayirli kapilar acsin ne diyim.iyi insanlar cikarsin karsina.

kızlar bilmiorum bende bazen oturup düşününce 3 seneyi bi kalemde silmek haksılzık diorum ama madem 3 sene bi kalmde silinmicekse kendi çabalaması lazımdı ben olsam varya yemin ediorum uyuya kalmışş bile olsam ellerimde çiçekler özür dilemek için gelirdim seviosam kapısında beklerdim ama affettirirdim kendimi haksızmıyım yaa

ama elif ben kendimi onun yerine koyuyorum şimdi tamam olayda sen haklısın sen sanırım çok sinirli birisin ve snirin geldiğin de belkkii sölemicek şeyller bile söyleyebilcek birisin...belki çok ağrı konuştun bilmiyorum sorun büyük ya da küçük ne olursa olsun ayrılma kararlarını telde verilmesinden yana değilim oturursunun dersin böle böle yaptığın hataydı ben bu hatayı kabul edemiyorum gibisinden ne bileyim 3 sene geeçmiş

celnurcum haklısın

ben kolay kolay sinirlenmem yani bugüne kadar bana istemediğim bi sürü şey yaptı sineye çektim ama bardak taşıo bi yerden sonra olaya bakınca küçük bi olay gibi gözüküo ama herşeyi toparlayınca bu senin de dediğin gibi bardağı taşıran sondamla oluoo bide bnm huyumdur sinirlenirsem hiç bi şi sölemem direk tepkimi gösteririm ya küserim konuşmam yada işte böle olduu

bence buna göre bir degerlendirme yap :lepi:

cok güzel demisin sengözlerimebaksanab

tupenga haklı..neler neler var böle bi sebeple bi ilişki bitemez artık yapcak bişiy yok gerççi son sözlerinizi söylemişsiniz

bilmiyorumkismile barisin bence tekrar degmez bukadar minnacik sey yüzünden ayrilmaya

demekkki başka sebepler var elif ben bile sözlüme bazen okadr çok kızıyorumki beni anlamıyorum değer vermiyor diyorum siinirleniyorum bu sebeplerden dolayı ama oturup sakin kafayla düşününde belki duygularını ifade edemiyor diyorum erkektr diyorum..ne bileyim işte bi erkeği çekip çeviren bi kadındır olaylara hep olumlu bakan taraf biz olmalıyız

kızlar barışın diosunuz ben şimdi onu arayıp hadi barışalımmmı dicem ohh armut piş ağzıma düş ne zaman hatasını anlar gelir özür dilerse bir şans daha veririm yoksa ben yokum gidip özür dilerim barışalım falan demem ben

tupenga

doru dionda ben böle kendimi ezdirrsem bana yaptığı saygısızlıkları görmezden gelirsem ilerde önüne geçemeyeceğim daha büyük sorunlar olabailir.

ben aaraa barış demicem... ne bbileyim goncanın dediği gibi bi mektup yazıp yollayabilirsin..hiç deilse duygularını sakin kafayla dile getirirsin içinde hiçbişiy kalmaz..eğer böle bişiy yaparrsan ve düzelmiş bi şeklde sana dönmezsa zaten seni haketmemiiş deriz

konuşarak kendini ezdirmiş ya da saygısızlık görmüş olmazsınki..düşün bi kere evlisin ne beleyim bunla deil başkasıyla onunda bi hatası oldu ne yapacaksın eşyalarını eline verip atcan mı evden..demek istediğim karşılıklı kkonuşmak sakin sakin sen ona anlatacaksın deerdiniki oda ne yaptığını anlıcak

tupenga

doru dionda ben böle kendimi ezdirrsem bana yaptığı saygısızlıkları görmezden gelirsem ilerde önüne geçemeyeceğim daha büyük sorunlar olabailir.

kendini ezdirme tabi ezdir demiyorumki ama hemen ayrilma asamasina gelmeseydin demek istedim yani esyalari bile yollamisin,benim esimde sorumsuz hemde cok ama okadar cok iyi yönü varki yani o sorumsuzlugunu görmezden geliyorum,birde söyle düsün senin de vardir kötü yanlarin sevgilinde onlari görmezden gelyiordur birbirinizi tamamlamaniz gerek canim anladin,o sorumsuzsa sen ona her konuda hatirlatcan o da baska seylerde seni destekleyecek iliski dediyin böyle yürür.benim esim de uyumayi cok sever ben misal almanyadayken bile arardim ise gec kalmasin diye uyandirirdim yani herzaman destek olmak gerek birbirine.onu demeye calisdim.sorumsuzluk okadar da kötü birsey degilki ögrenilir.ögretirsin cok istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…