- Konu Sahibi yaowwwwssss
- #1.421
bn artık snn sevginden emin değilim he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn artık snn sevginden emin değilim he
bazı konularda takılıyorum sana tupenga direk ayrılma değilde konuşmasaydın mesajlarına cevap vermesydn daha ii olurdu şahsen bn snn durumunda olsam böle yapardım
zaten bi şeyler için çabalıo olmayışı kinlendirio beni ya ben su durumda erkek olsam bin kere özür diler kendimi bi şekilde affettirirdim ne olursa olsun affetmeyeceyeceğini bilsem bile elimden geleni yapardım ama görüosunnuz ki ortada hiç bi çaba yok ben sinir olduğumla kalıorum
yok canim sen akillanmiiican ben erkek olsam diyorsun bak bu bile yanlis erkek ler farkli yapida düsünceleri farkli isliyor bunu daha öncede demisdim ama sen hala bekliyorsun birseyler yapsin etsin diye yapsa ne yazar sen cok sinirli bir yapidasin istediyi kadar özür dilesin sen kafanda bitirmisin.msj bile yazdin o sekilde o diye düsünerekden belki o degildi belki kiz kardesiydi abi barismayi düsünmüyor artik diye demisdir abisine,belki onda da akil verenler oluyordur o da sonucta yanliz degil,belki diyorlardir bu kiz simdiden böyle basit seyler icin ayriliyorsa evlenince zor gecinirsiniz diye akil verenler oluyordur
nasil takiliyorsun canim acikliiim takildigin konularda opuyorumnanaktan
bu arada sana bizim resmimizi gösteriim tupenga diğer arkadaşlar görmüştü sen görmedin ok
katılıyorum demek istedm ayy rezil oldum