Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

bn artık snn sevginden emin değilim he

tatlım eğer sevmesem sence buluşacağımız gün sabah 6.30 da kalkıp yarım saat onu uyandırmaya çalışıp sonra giyinip süslenip onu uyuduğunu bildiğim halde beşiktaşa gidip 5 saar onu beklermiydim

hemde gelmeyeceğini bile bile

bana göre bu çok ağır bi şi kaldıramıorumm kızlar ben bunu düşündükçe ağlamak istiorum
:gitme: :gitme:

ya tamam tatlım kaldıramıyosun doğrudur haklısın ama en azında kardeşi sorduğunda keşkee sadece barışmadık deseydn belki sadece öle deseydn belki o keşke barışsanız abim çok üzülüyo falan derdi bişiler derdi yani

bi an karşımda kardeşi değilde o var die düşündüm ve canını yakmak için öle yazdım sanırım ona biraz kin kaptım ben insan sevdiğine kinlenmez demeyin kinleniooo

ya canim ya cok yanlis yapiyorsun aslinda o günü bile bile gittin gelmeyeceyini bile bile bekledin yani otursaydin evde bos yere beklemezdin yada o gün baska seyler yapsaydin arkadaslarinla bulussaydin misal yani,o arayincada sana ulasamadim bende günümü farklli plandladim, deseydin ne bileyim cok takdin sen bu konuyu canim ya kinndar olma hic mi hic iyi degil ama ben onca sey söylesem neye yarar dimi sen su an mantikli düsünemiyorsun belki relax degilsin de bak sevgilin yani nisanlin olcakdi sanirim ilerde,yasasin kötülük diyorsun sinirden diyorsun bunlari o artik agzinla kus tutsa sanirim sen hala inatlasip ona ceza vermeye devam etcen belki de barissaniz hep basina kakcan belkide ayrilmaniz hem onun icinde daha iyi olmus olabilir.iliskiniz saglikli olmaz bu sekilde,hep sucu onda bulma kendine de biraz ceki düzen ver senin yaptiklarin da cok yanlis.hatasiz kul olmaz kimse de hakli degil sende haksiz konumuna düsdün simdi.

bazı konularda takılıyorum sana tupenga direk ayrılma değilde konuşmasaydın mesajlarına cevap vermesydn daha ii olurdu şahsen bn snn durumunda olsam böle yapardım

zaten bi şeyler için çabalıo olmayışı kinlendirio beni ya ben su durumda erkek olsam bin kere özür diler kendimi bi şekilde affettirirdim ne olursa olsun affetmeyeceyeceğini bilsem bile elimden geleni yapardım ama görüosunnuz ki ortada hiç bi çaba yok ben sinir olduğumla kalıorum

bazı konularda takılıyorum sana tupenga direk ayrılma değilde konuşmasaydın mesajlarına cevap vermesydn daha ii olurdu şahsen bn snn durumunda olsam böle yapardım

nasil takiliyorsun canim acikliiim takildigin konularda opuyorumnanaktan

yok canim sen akillanmiiican ben erkek olsam diyorsun bak bu bile yanlis erkek ler farkli yapida düsünceleri farkli isliyor bunu daha öncede demisdim ama sen hala bekliyorsun birseyler yapsin etsin diye yapsa ne yazar sen cok sinirli bir yapidasin istediyi kadar özür dilesin sen kafanda bitirmisin.msj bile yazdin o sekilde o diye düsünerekden belki o degildi belki kiz kardesiydi abi barismayi düsünmüyor artik diye demisdir abisine,belki onda da akil verenler oluyordur o da sonucta yanliz degil,belki diyorlardir bu kiz simdiden böyle basit seyler icin ayriliyorsa evlenince zor gecinirsiniz diye akil verenler oluyordur

cnm ben sana bütün sölediklerinde hak veriorum ben sizin kadar mantıklı düşünemiorum çünkü olayları yaşayan benm mantıklı bakamıorum ama yinede zamana bırakcam barışmayı tabiki istiorum ama ben ilk adımı atmayacağım bunda kesin kararlıyım

tmm ilk adimi atma ama cocugun ümitlerini de yikma yani yorumsuz kal msj lara da öyle cvp verme.hatta sende yaz bi kiz kardesine samimiyetiniz var madem nasilsin falan iste.

ok simdi artik burada bunalim takilmayalim barisma paylasimini bekliyelim bir an önce insallah.

bu arada sana bizim resmimizi gösteriim tupenga diğer arkadaşlar görmüştü sen görmedin ok

elifim kardesine mesaj atsana bişi sorcam musait misin de ilk abin kargoyu görnce ne dedi veya ne yaptı falan desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…