Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

öle tabi goncacım üzülmemek elde değil yine insanın içi bi cız edio sonuçta bir bütündük her an görüşüoduk herşeimi anlatıordum ona şimdi bi boşlukta gibi dün ayrılık için bana msj atmış olması bile beni heyecanlandırdı ama kendimide harap edemem olmuorsa zorlamanın anlamı yok olmuoo işte olmadı olmıcakta off

saolun kızlar yanımda olduğunuz için iiki varsınız eminim bu sıkıntılı günleri atalatacağız güzel günler göreceğiz sevinçli günler...

canım şuan eminim teselli ssözcükleri seni tesellli etmicek ..sadece Allah hakkında hayırlısını versin diyebiliyorum

:))) cnm o gün beni beşiktaşta bekletip kendi mışıl mışıl uyuduğunu düşününce bütün sinirim gidio sakinleşiorum ayrılmakla ne güzel karar verdiğimi bi kere daha anlıorum eğer o olay olmasa kendimi hiç bi şekilde tatmin edemem zatenn kızlar

elif bu uyuyakalma bardağı taşıran son damla olmuş sanki bundan öncede bişiyler vardıki bitirdin..mesela bigün bende uyukalmıştım anlaşmıştık 10 da buluşcaz diye ben anca 12 ye orda olabilmiştim bu olayı büyütmemiştik..hatta bigün oda uyuyakalmıştı bende gece alemini bırak bak uyanamıyosun diye dalga geçmiştim

celnurcum tabiki çat bi tel uyuya kalma için ayrılık olmadı uyuya kalmadan öncesine bakarsak çok büyük sorunlarımız yoktu ama bana karşı biraz sorumsuz davranmaya başlamıştı ben sürekli bi şein mi var dedikçe yok bi şi hayatım diodu son yaptığıda iice beni bunalttı istenmediğim düşüncesine kapıldım yani 7.30 da sözleşipte 13.30 da uaynması beni çılgına çevirdi bende insanım yani duygularım var önemsenmemek üzüo insanı :

kaçta yattığını bilmiorum çünkü ben o gece buluşacağız die erken yatmıştım düşünün ya benim yaptığım inceliğe bakın onun yaptığına ne denir kiii

tamamen sorumsuzluk turan uyanmak isteseydi eğer sabah 5 te bile kalkardı ben değerimi gördüm kızlar yani allah gözümdeki perdeyi açtı

haklısın elif gelceği yer uzak tabi erken kalkması lazım kalkmasa bile araması lazım izah etmesi lazım

3 senedir çıkıoruz ben onunla buluşcağım zaman 5 dk geç kalmamışımdır ne uyuya kaldım nede onu beklettim hep yarım saat önce kalkardım süslenip hazırlanıp giderdim herifin yaptığına baq

3 sene çok uzun bi zmaan ya biraz dinleseydin be elif ne bileyim içimden bi ses haksızlık yaptın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…