Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

demek ki kadın adama kov demiş o da kovmamış ondan gitiş olabilir kız şimdi özür diletmeye çalışıyokötükedihüso

kızlar varya boğuluorum ya boğazlarımda ağrıo bi taraftan iice kırgınım yani

turan deseniz iş derdime o derdi unuttum

resımlerın hepsı netten alıntı gıbı geldı bana.keske sen aldıklarının resmını cekıp ekleseydın.hayırlı olsun..

Son düzenleme:
resımlerın hepsı netten alıntı gıbı geldı bana.keske sen aldıklarının resmını cekıp ekleseydın.hayırlı olsun..

evet hepsi netten alıntı ama bnmkilerle bire bir aynı ben resmini çeksem bu kadar ayrıntılı ve net görünmezdi sempatiksalakcinni

kızlar ateşim falan var herşey üst üste geldi kaldırmadım heralde ama şimdi daha iyi gibiyim dinleniorum evde kargo gitti mi gitmedi mi halen bi haber yok

kızlar turanın kardeşine msj attım evde kimse olmadığı için kargo yu teslim edememişler turan gidip şubeden teslim alacakmış ama aldı mı almadı mı bilmiorum

kızlar mrb

celnurcum bugün daha iyiyim ateşim düştü boğazlarımda çok ağrımıo

bu arada turanın kargosu gitmiş akşam msj attı bana bende seninkileri göndercem die bende gönderme çöpe at bnmkileri dedim.

öle başka bi şi konuşmadık ama bu konuda içim çok rahat kızlar çünkü ben haklıydım ve bu sebepten hiç bi zaman pişman olmayacağım inanın çok iyiyim

sizler nasılsınız

hayırlısı böleymiş elif içinin rahat olmasına sevindim sen iyi olda gerisi boş be gülüm..

iyi olmaktan başka çarem yok ki

kimse için kendimi üzemem beni üzen biri için hiç bi şey e değmez ne yapalım kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…