Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

m.joy bulabilirsin belki ama küçük bi ihtimal çünkü kimse bulamıo üretimden kalktığı için ama sen bi şansını denee

günaydın kızlar abim kettle getircek diyodum ya getirdi güzel ama rezistansı gözüküyo kapalı değil

ne yapaym ki yaa sinbonun öle değil ama abim kaliteli olanı al arzum ne de olsa dedi kararsız kaldım

ayy doğum yaptı ablam cuma günü bütün haftasonu onunla ilgilendim musti çok üzüldü papucum dama atıldı ilgilenmiyosun bnmle falan cumartesi onunla buluştum sinemaya gitk yemek yedk arkta oturduk dondurma yiyoduk abim aradı nerdesn die hemen apar topar bn önde o arkada gittik o eve bn ablamlara geçtim öle ama haftasonu buluştuğumuzda çok güzeldi bol bol sarıldım öptüm özlemişim valla sn ne yaptın kız

hadi yaa bu hafta hiç geçmez yavru snn o zmn ayy bi de askere gidicekler o zmn ne yapcaz bilmem:S

hiç bi şi yapamıorum cnm bugün görüşemicez malumm uzağız ancak cumartesi görüşcez bi şi almayacağım bu sefer para biriktirioruz o sebepten

güzel bi mesaj atsaydın kız:) sevgilimde bnde öle yapmışdık o bnm için 12.01 beklemişti bnm uykum geldi die 11de yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…