Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

amann ne olcak bizimkiyle çok kavga etmeye başladık deli olcam be artık bigün yeter dicem ama yapamıyorum işte

uzun zamanıdr birliktteyiz 7.seneye gircez artık ilk zamanlar böle deildi askerden geleli böle oldu 2 sene oldu geleli nedensiz canım ölesine kavga ediyoruz rahat batıyor sanırım

günaydın kızlar nabersiniz bakalımm
benim çok uykum var gece aşkım bırakmadı telde konuştuk konuştuk şimdi ayakta uyuyomm

ne yapiim özlüorum zzzzzaten hafta sonuda görüşemedik çok özledim telle avutuoruz kendimizi

ee siz nie tartışıosunuz sevgilinle celnurcum

bi bilsem elif askerden geleli 2 sene oldu her hafta düzenli kavga ederiz sonra barışırız ama yıprandığımızla kalırız...belkide iş ciddiye bindikçe geriliyor işi halen yok onuun sinrini benden çıkarıyor

cnm erkekler biraz garip bizde arada her hafta tartışıoruz dönem dönem oluo böle şeyler

sudan sebeplerden tartışıoruz gerginleşioruz

dediğin gibi bu çok yıpratıcı bi durum insan bi yerden sonra yeter artık diyip bitiresi gelio biz kızlar malesef hep zorluk çekioruz

bazen o kadr iyi oluyorki tamam evlenceim kişi bu diyorum tartıştığımızda ben bu kişiyle mi evlencem diyorum

celnur valla ben süper 4 x 4 lük anlaşan çift görmedim bi yerden bi sorun çıkıo mutlaka çok garip bir hayat bu iki birbirini seven insan bile bazen birbirini çekemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…