• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

böle netten bakarak değil kendi kelimelernle yaz bişiler mesela musti erkeğim lafına bayılır erkeğim dedn mi hiç:) onu ne kadar sevdiğini çok çok özel olduğunu ve bu özel insanı kaybetmek istemediğini yaşamını onunla sürdürmek istedeiğini yaz karışık bişiler yap tatlım işte:D

aynen canm bnde hemdee çokk sıkılıyorum bu işten ayrılma olayını sölediklernde beri çok soğudum burdan:S

aynen vallahi yaa:S ama evde daha çok sıkılırım ki en azından burda net falan var:S hem iş bulmadan çıkmak istemiyorum paramı da almadım sonra peşlernde mi koşcam paramı verin die

trafik kazası canm yılbaşında ablam eniştem eniştemin abisi eşi kaynanasına yılbaşı eğlencesine gidiyolardı orda kutlucaklardı aslında hepberaber gidicektk abimn arabasında sorun çıktı araba da yılbaşı akşamı bulmak zor siz gidin dedk o da ağladı bn gidicem die çok gitti uçuruma kaymış araba dağda zaten ev öle işte 15 gn yoğun bakımda kaldı dayanamadı diğerlerinde hiç bişi yoktu ama ecel işte::S

çok zor bi durum

nasıl başa çıktınız cnm ya ben düşünüorumda düşüncesi bile çok üzücü ama tabi yapacak bi şeyde yok

Acıyı veren Allah sabrını veriyo canım çok zor günler atlattık ama hiçbirimiz yığılmadık çok destek olduk birbirimize çok kötü günlerdi 15 gün yoğun bakımda kaldı hastahane kapısında yattık bekledik:(

iyi valla ne olsun buaralar morelim bozuktu geliyordum ama bşiy yazmıyordum çıkmışındır belkii

Back