Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

gonca bende annemle ilgili bi şi uydurmak istiyorum ne yapayım mecburum görüşmeye gitmem lazım.Doğruyu söyleyemeyeceğime göre mecburen yalan söylemem lazım

yani canm iş görüşmesine gittim dediğin anda düşersn gözlernden bi de allah korusun olmadığını düşün sn mi aradın tatlm onlar mı buldu seni

gittim cnm

ya aslında çok olumlu geçti
ama görüştüğüm kişi bana açık açık söyledi
siz tam bizim istediğimiz gibi bir elemansınız
çok pozitif olumlu atılgansınız ama bizim şu an acil elemana ihtiyacımız var
ve baskı işinden anlaması gerekior dedi
herşeyiniz tamam ama baskı yönünde eksiğiniz var dedi
bu sebepten biraz sıkıntı olabilir dedi
ama şu an bu iş olmasa bile ileriki dönemlerde çalışmak isteyeceğim bir elemansınız dedi
kartımı verdim cv mi gönderdim
öle
bide görüştüğüm kişi çok pozitif bir insan

kız yalan sölemedim yalan söyleme fikri çok kötü geldiğinden dün akşam iş çıkışı gittim görüşmeye

yalan söylemeyi sevmiorum

hmm anladım canm ii olmş yaa canm çok sıkılıo bnm de haber gelmedi daha bulunan iş yeri var yaa spr bnm burdan 100 kat ii de bnm pek muhasebe konusunda bilgim yok o kötü zaten ön muhasebeymiş o kadr bilgim var bi de azıcık öğretirler ohh harikaa olurr yaa birsürü çeyiz alırım

qonca bu çeyiz almak bizde hastalık oldu iice ben anladım :)

yeni bir işe girme düşüncesi direk çeyiz fikri ile bağdaşıo

yani şimdi orda halyle daha yüksek alırım daha düzenli olur mustiye de onu dedm şunaa bak yaa daha iş tam belli değil çeyiz almayı bile düşündü maaşyla dio

günaydın kızlarr

gerçi artık kimse gelip yazmıo koptunuz ama olsun yinede günaydın bendenn

bügünnnn teyzee oluyorummmm ASLIMIM bi süpriz yaptı bu akşam yatıyo ablam hastahaneyee ayyy çok heyecanlandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…