Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

Ya pazartesı bılıyosun saatın kırık gelmesıyle beraber herŞey olumsuzlaŞtı saat kırık geldı .gerı gÖnderdım sonra ogÜn kÖprÜ olan dıŞım dÜŞtÜ be dıŞ etım Çok kanadı.bu aralarda para yÖnÜnden Çok fena sıkıŞıgım maaŞımın ÜstÜnde borÇum var o yetmezmıŞ gıbı pazartesı akŞamı dıŞcıye gıttım 140,00tl bayaldım dÜŞen dıŞımı onardı dıŞ temızlıĞı yaptı dıŞ etı kanamalarımdan dolayı bırde benım dıŞlerımde erken yaŞta sorun Çıktı.Çokagır Çektım Çok para dÖktÜm dıŞcılere ona da borcanldım kredı kartımdan Çektırdım kaldımmı parasız sonra dÜn ıŞyerınde sorun Çıktı bır araca 2 gÜn ogs sıne bakmadıgım ıÇın bıtmıŞl araÇ ceza yemıŞ ve ogs ıptal olmuŞ parona daha sÖykleyemedım bıle napcan bılmıyorum bu arada ceza ıŞını bu sabah Ögrendım.

cnm gerçekten baya sorun oluşmuş çok üzüdüm senin adına ama herşeyde vardır bi hayır
gerçekten böle düşün allah daha beterinden saklasın cnm allah sağlık versin hepsi düzelir

pamuk helva sen kaç yaşındasın cnm ne işle meşgulsün yurtdışında nerde yaşıosun

bu hafta çok yavaş geçio kızlar ya off bunaldım

yarında iş görüşmesi ne giysem acabaaa

bugün patron aldı karşısına bni işler çok kötü batıyo gibi bir haldeyz kendine iş bakmaya başla bnde bakıcam iş sana hemen çıkma iş bulunca çık dedi kızlar zaten maaşım falan gecikti kirasını ödeyemedk büronun off off musti araştırıyo şimdi bulmş bi yer gödüşüyo herşeyde bi hayır vardır hadi bakalm

ay goncacım hakkında hayırlısı olsun

bende bi iş buldum yarın 10 da görüşcem çok büyük ve kurumsal inşallah olur yaa

sen ne tür iş bakıosun

ya canm bnde tam tecrübe yok bilgisayarcıyım bn aslında donanımla aram çok iyidir ama donanımda genelde erkekler çalışıyo ondan tam mesleğim yok fakat 3 aydır muhasebe öğreniyodum onun yararyla bi ön muhasebe işinde çalışabilirim mustafa bulmş hemen sağolsun araştrmış bi fabrikada herşey uygun bana aracı var tanıdığı mustinin o bakıyomuş muhasebesine yardımcı olcak bize hayırlısı bakalm aradı görüştü tanıdığını n konşup arıcam demiş sni heyecanla bekliyorum işte

ay hadi hayırlısı cnm bende yarını bekliorum bu arada daha izin almadım saat 10 ile 11 arası izin almam gerek

evet tatlm saatte yaklaşıyo sabah haber versen olmaz annem hasta falan de dicem insanın başına gelr kötü yalan o he annemin sigortasını yaptırcaz sicil kaydı almam lazım onun için ya da öle devlet dairesiyle igili bi yalan uydur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…