Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

kızım takmamak elde değil havaları bi görsen bıktım artık allahım sabır veri dio yalvarıorum

haklısın elifim takmamak elde deil bilirim öle tiplerii..ama yapcak bişiy yokk sabretmekten başka

ya kızlar onun bi arkadaşı aramış yanlışlıkla bnm dahilimi tuşlamış bende aradım ona bağlayacaktım telefonu cvp vermedi
sonra yanımdan geçiodu bende söledim sizi şu aradı die bana bağırıo
neymiş nie şirket içinde onu bulup söylememişim

çok bunaldım artık kızlar yaa

yaaa allla alllaaa delimisin kızım senn uyuz bi karı yüüzünden caanım işinden olcann...ya patronun oğluna dicekten ne oldu sölemedin mi

selam konuyu bilmiyorum ama gerçekten çok güzel ifade etmişsin kendini inşallah sorun neyse bi an önce çözülür....

iyi olmuş kuşum bütün sıkıntını dile getirmişsin...yolla bu maili ama yüz yüzede konuş eminimki senin gbii bi çalışanların kaybetmek istemiceklerdir..ne kadr uyuz insanlar var yyaa

valla hee bende dicektim yarın tatil mi diyee..neyse 3 gün kafa dinlersin patronun oğluda inş ilgilenir bu konuyla

takma kafanı canın çok sıkıldığında aşkını ara sesini duymak iiyi gelir

onada ulaşamıorum zaten en büyük derdimde o şimdi telefonu çekmio derste kendisi ulaşamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…