Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

he valla okulun tüm gezilerine katılıo hiperaktif biraz kendisi okulun teknik gezi kulübünde görevli ondan her geziye katılıo

:)hay maşşallah...güzel ama her yeri gezip görmek sadece ikiniz gezseniz dah güzel olurdu...

evet cnm haklısın ama malesef çalıştığım için fırsatım yok

oda teknik gezi olduğu için kaçırmak istemio hem geziolar hem bölümleriyle ilgili bilgi alıolar

aman fırsatı varken gezzsin keşke bnmde fırsatım olsaaaaa

:)çok güzeldi be elifim..önceki gün yarın gelebilirim demişti sevinmiştim sonra akşam dedi gelemicem annem izin vermiyor:):)neyse sabah oldu ben bi umut gelir diyerekten saçımı yaptım bekledim bekledim gelmedi..neyse 11 oldu saat tel çaldı ama uykulu bi ses aşkım napıyon,bende heç uyuyorum dedim ölemi dedi kapıyı aç ozamn dedi..bi sevindim ki sorma uyuz bazen böle süpprizler yappıyor işte..sorna işte dün pazar vardı meyse sebze almaya gittik..ben pazar arabasını aldım aşkım araba kullanmayı öğrenmişin dedi:):)dalga geçiyor gıcık ne olcak sonra yemek yaptım falan yedik içtik 5 gibi falan da çıktık evden bakırköye gittik sahilde gezdik.çanta aldı bana :):)

waowww çok güzel bi gün geçirmişsiniz imrendim

biz çalışalım sen gez ohh yafrum

bu arada patronun oğlu geldi surat 5 karış anlayamadım sence bana mı tavır yapıo nee

yok be kuzum sana ne yapcak..aramız iyi dedin bi sorun vvarsa gelir konuşur..kendiyle ilgilidir

alın bi vakada daha bizim muhasebe müdrümüzde benimle ugraşıyor.sabah sabah moralim bozdu sürekli ben le alakası olmayan birşeyler isitiyor benden.beni zor düşürmek için eleinden geleni yapıyorrrr offf offf

bir değil iki değil 3 değil ne buya hep banamı oluyor böyle şeyler anlamıyorum ya.

kızım bnmde aynı muhasebe müdürü bana takılıo ama ben satıştayım ona ne bnm işimden yüz vermiorum ben

bu arada patronun oğlu ii davrandı bana öle gelmiş

bizimkide aynı bzim huhasebe müdürünün benimle hiç alaksı yok.ama o buluyor sürekli.

sabah sabah moralimi bozdu ya onun yüzünden askerim aradı konuşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…