• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

cnm bak patrona şunu yazcam

Umut bey

Bu konu hakkında bir kaç defa daha sıkıntılarımı size bildirmiştim fakat burda olmamanızdan sebep mail yazmak durumunda kaldım yüz yüze konuşmak için pazartesiyi bekleyemedim.Maili daha erken okursunuz diye düşündüm

Geçen salı günü Nilüfer hanım la bir olay yaşadım ve daha onun huzursuzluğu geçmeden bugünde kendisi saçma sapan bir sebepten bana şirkette herkesin içinde sesini yükseltti.
Öncelilkle salı günü akşam mövenpick in çerçevesini götürmek için 17.40 gibi şirketten çıkıyordum iyi akşamlar demek için muhasebe bölümüne gittim.Bana bağırarak ve sesini yükselterek bu sattte nereye diye sordu Bende işim olduğunu belirttim.İzin kağıdı olmadan çıkamayacağımı söyledi.Bende izin kağıdı falan yazmadım iş için dışarı çıkıyorum izin kağıdı mı yazmam gerek böyle bir prosedür nerden çıkmış ve ben ondan neden bu sebepten dolayı yüksek sesle bağırış işitiyorum ben ona bağlı bir personel miyim? de benim haberim yok.

İkincisi bugün kendisi Hayrettin bey'in odasını temizliyordu ve kapı kapalıydı.Bir arkadaşı telefon etti bende Hayrettin bey'in dahilisine bağladım fakat cevap vermedi Ferdi benim yanımdaydı ve benim diğer hatta müşterim vardı.Ferdi'ye söyledim Nilüfer hanım'ı arkadaşı arıyor çağırır mısın diye.Oda çağırmadı.Bende ulaşamıyorum ben sizi arattırırım diyip telefonu kapattım odadan çıkınca söyledim ve herkesin içinde yine sesini yükselterek bana neden gelip söylemiyorsun diye yine bağırdı diğer hatta olduğumu söyleyince yine bağırıp çağırıp gitti.

Bunun üstüne benimle ne derdi olduğunu sormak için işiniz yoksa 5 dk konuşabilirmiyiz dedim bana direk işim var konuşamam diye tepkili bir cevap verdi

Ve ben artık bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.Resmen hergün azar işitiyorum ne hakla kim bu hakkı veriyor kendisine ve bu şartlarda çalışmak çok zor ve huzursuz.Size daha öncede ilettiğim sorunlar hakkında konuşup konuşmadığınızı bilmiyorum ama Nilüfer hanım hiç hakkı olmayan bir şekilde sanki ben onun kölesiymişim gibi bu denli bana bağırıp çağıramaz.Ben sırf saygımdan kendisine ters cevap vermiyorum huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum ama bende çok bunaldım ve bu sebepten işime konsatre olamıyorum.Benim bundan öncede çalışma hayatım oldu fakat hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım bu çok can sıkıcı bir durum.Ben işimle ilgili elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum şirketinize ve Ores adına yakışır şekilde titizlikle çalışıyorum Şirket sahibi olarak bugüne kadar ne Sezar beyden ne Hayrettin beyden nede sizden kötü hiç bir laf duymadım ve can sıkıcı bir durum yaşamadım.Nilüfer hanımın bu denli bağırıp çağırması nerden kaynaklanıyor Benimle ne sorunu var anlayamıyorum
Ve üzülerek söylüyorum ki bu durumu daha fazla kaldıramıyorum.Pazartesi yüz yüze konuşup ben işle ilgili bir karara varmak istiyorum.Bu olayın bu şekilde devam edeceğini düşünürsek ben kaldıramıyorum huzursuz oluyorum ve üzülüyorum.Tekrar belirtmek istiyorum ki işle ilgili ve firmanızla ilgili hir bir sıkıntım yok ama Nilüfer hanım'ın yaptığı saygısızlıkları yok sayamıyorum artık.

Pazartesi görüşmek üzere...

cnm çok üzgüldügümü belrtmek isityrm buna benzer bi olay bende yşadı ve ünv. gibi biyerde düşünebiliymsn 2 bayan bi laboratuarda calısmadık kıslançlıgı yüzünden ve beni işten bile kovdu:) hakaretler en son dayanamadım istifamı verdim durumu anlattım ve sordular böle şeyler dedinmi diye oda kabul etmiş özürdilemesini istediler ve dilemedi çekip gitti hayatının iş fırsatını terbiyesiszligi yüzünden kaybetti şunu diyecegim allah haklı olanın herzaman yanındadır ve sabretmek onun gibi davranmamak kendini düşürmemek çok önemli üzlmemek elde degil yasamayanda bunu bileme ama inan sabahları uyandıgımda ilk aklıma gelen offf deyip gemeni onu görücem diye güne baslamak kadar igrenç bişey yok allah yardımcın olsun inan üzülmeye degicek insanlar degiller.. kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok bu yüzden allah kurtarsn cnm umarım biraz olsun yazdıklarım sana iyi gelir sevgiyle kal...

cnm çok sağol ilgilenip fikrini belirttiğin için inanki çok bunaldım hakkımda hayırlısı olsun inşallah

spr yazmışsın canm musti aradı da bakamadım kusura bakma ama harika yazmışsın pazartesi ne olcak bakalm:D

gönder canm bnce çok güzel anlatmışsın zaten inş hayırlısı olsun canm içinde kalcağınagönder gitsn

evet bencedee

bu arada bugün hiç turanla konuşamadım çok sinirliim telefonu kapalı sarjı bitti heraldee

canm ya bugün bi olay yaşadım mustiyi hiç o kadr sinirli görmemiştim:( şimdi bnm çalıştığm yer kçky 4 kişiyiz ikisi atron aile ortamı bulgaristanlı patronlar karı koca içkiyi seviyolar bana kanyak alırmısın falan dediler bnde çıktımalmaya saf gibi musti de içki konusunda tutucudr kızar hatta patronlarına bunu bi duydu msj atmıştım aradı nasıl saydırıyo çok çok kızmş ilk defa bu kadr kızgın gördm onu suratına kapattım falan sonra yazdım çok kırdın bni o da özür dilerm hayatm ama çok dokundu ne dk,mk sni göndermek falan dedi haklı mı canm yaa bana abrtmış gbi gelio sonradan düzeldi ama o an çok kötü oldummm hala aklıma gelyo saydrması:(

ilk suratına kapatışım telefonu:( ama çok kızmıştı ve bn çok üzülmüştüm konuşmama dahi izin vermiyodu

goncacım turanda çok tutucu içki konusunda asla lafını bile açtırmaz

ama bence musti haklı cnm madem o zıkkımı içiolar sana nie aldırıolar tabi fazla üstüne gelmiş ama oda erkek olarak düşünüo onada hak ver cnm bence

turan olsa çıldırırdı

çıldırdı zaten çok pis saydırıyo ama haa ilk defa gördüğüm için üzüldüm çoközür diledi kendi gitsn alsın dio bnm sevgilimn ellerinionunla kirletiyo dedi:( nişanlı olsaydıkgelp öldürmüştüm dio öle sert biri değil asla ama söz konusu bn olunca öleoldu herhalde:(

cnm erkekler her zamanki gibi abartıo ama haklı tabi içki bu yani sana ne aldırıolar pis işlerini kendileri halletsin

ayy içimi kemiriyo demnden beri ayy abartmış saçmalık falan dersn sandm rahatladım normal olduğunu duyunca:D

Back