B
BenNeriman
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
cnm bak patrona şunu yazcam
Umut bey
Bu konu hakkında bir kaç defa daha sıkıntılarımı size bildirmiştim fakat burda olmamanızdan sebep mail yazmak durumunda kaldım yüz yüze konuşmak için pazartesiyi bekleyemedim.Maili daha erken okursunuz diye düşündüm
Geçen salı günü Nilüfer hanım la bir olay yaşadım ve daha onun huzursuzluğu geçmeden bugünde kendisi saçma sapan bir sebepten bana şirkette herkesin içinde sesini yükseltti.
Öncelilkle salı günü akşam mövenpick in çerçevesini götürmek için 17.40 gibi şirketten çıkıyordum iyi akşamlar demek için muhasebe bölümüne gittim.Bana bağırarak ve sesini yükselterek bu sattte nereye diye sordu Bende işim olduğunu belirttim.İzin kağıdı olmadan çıkamayacağımı söyledi.Bende izin kağıdı falan yazmadım iş için dışarı çıkıyorum izin kağıdı mı yazmam gerek böyle bir prosedür nerden çıkmış ve ben ondan neden bu sebepten dolayı yüksek sesle bağırış işitiyorum ben ona bağlı bir personel miyim? de benim haberim yok.
İkincisi bugün kendisi Hayrettin bey'in odasını temizliyordu ve kapı kapalıydı.Bir arkadaşı telefon etti bende Hayrettin bey'in dahilisine bağladım fakat cevap vermedi Ferdi benim yanımdaydı ve benim diğer hatta müşterim vardı.Ferdi'ye söyledim Nilüfer hanım'ı arkadaşı arıyor çağırır mısın diye.Oda çağırmadı.Bende ulaşamıyorum ben sizi arattırırım diyip telefonu kapattım odadan çıkınca söyledim ve herkesin içinde yine sesini yükselterek bana neden gelip söylemiyorsun diye yine bağırdı diğer hatta olduğumu söyleyince yine bağırıp çağırıp gitti.
Bunun üstüne benimle ne derdi olduğunu sormak için işiniz yoksa 5 dk konuşabilirmiyiz dedim bana direk işim var konuşamam diye tepkili bir cevap verdi
Ve ben artık bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum.Resmen hergün azar işitiyorum ne hakla kim bu hakkı veriyor kendisine ve bu şartlarda çalışmak çok zor ve huzursuz.Size daha öncede ilettiğim sorunlar hakkında konuşup konuşmadığınızı bilmiyorum ama Nilüfer hanım hiç hakkı olmayan bir şekilde sanki ben onun kölesiymişim gibi bu denli bana bağırıp çağıramaz.Ben sırf saygımdan kendisine ters cevap vermiyorum huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum ama bende çok bunaldım ve bu sebepten işime konsatre olamıyorum.Benim bundan öncede çalışma hayatım oldu fakat hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım bu çok can sıkıcı bir durum.Ben işimle ilgili elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum şirketinize ve Ores adına yakışır şekilde titizlikle çalışıyorum Şirket sahibi olarak bugüne kadar ne Sezar beyden ne Hayrettin beyden nede sizden kötü hiç bir laf duymadım ve can sıkıcı bir durum yaşamadım.Nilüfer hanımın bu denli bağırıp çağırması nerden kaynaklanıyor Benimle ne sorunu var anlayamıyorum
Ve üzülerek söylüyorum ki bu durumu daha fazla kaldıramıyorum.Pazartesi yüz yüze konuşup ben işle ilgili bir karara varmak istiyorum.Bu olayın bu şekilde devam edeceğini düşünürsek ben kaldıramıyorum huzursuz oluyorum ve üzülüyorum.Tekrar belirtmek istiyorum ki işle ilgili ve firmanızla ilgili hir bir sıkıntım yok ama Nilüfer hanım'ın yaptığı saygısızlıkları yok sayamıyorum artık.
Pazartesi görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?