Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

ben burdayım bacımm ama can sıkkınlığı var anca gelebildim

yaowsss ben konuyu gördüm sabah okudum gerçekten çok ahlaksızca yapılan birşey ve okadın iki günce en yakın arkadaşıyla kocasını ilişkisi olmuş.onu söylüyordu yakın arkadaşı dedğim amcasının kızı ve kankası cinsel anlamda aldatmış yani.kocasını affetmiş tabi kocam iyidir diyodu halag.

hımmmm yaa bu insanlar neden böyle şeyler yapma gereği duyuyolar.

yaowwss cnm kızlar gunaydın, iyi sayılırım ben kızlar. çeyize yeni ciciler aldık bi sürü yine. ekledim kızlar resimlerini:smiley-cool: öyle işte, kpssye çalışamıyordum kaç gündür ders mers. bugün başlıcam inşallah tekrar çalışmaya.öyle işte kızlarr öpüyorum canlarım

canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel, allah güle güle kullanmak nasip etsin. days in colors takımlarını ben de çok severim benim de çeyizim de 3 takım var yanlış bilmiyorsam. çok renkli ve güzeller neden batıyolar anlamadım. neyse tekrar hayırlı olsun zemuszemus

ya bu muhasebeci karıdan bıktım artık ya hergün kavga etmeye yer arıyor bunaldım çok kendini patron snaıo bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…