• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıp yorum yapmayanda hatırım kalır kızlar.

celnur dert üstüne dert

siz bilmiosunuz bizim iş yerinde muhasebeci bi kadın var işe girdiğimden beri bnmle uğraşıo artık çok bunaldım

dün akşam yine tartıştık tabi patrona şikayet edemiorum çünkü patronla ilişkisi var arada sıkıştım kaldım çok bunaldım gece hiç rahat uyuyamadım

çok zor bi durum elifim ya:(patronlada ilişkisi varsa çokta ddüzgün biri olmasa gerek..ama sakin olmaya çalış ne diyorsa bişey dememeye çalış bölee insanlarsa uğraşılmaz..sen susamazsın ama böle yapmalısın çünkü iyi bi işin var..

ya kızlar kendini patron sanıo

dün akşam ben 5.30 da çıktım ya müşteriye gidecektim

her neyse ona ii akşamlar dedim

bana dediki bu satte nereye işim var dedim

izin kağıdı imzala öğle git dedi bende müdürün haberi var dedim müdürde patronun oğlu benden 3 yaş büyük çok ii ve kafa dengi bi insan

neymiş izin kağıdı imzalamadan çıkamazmışım hapismi kızlar burası ya

gelsin müdür e şikayet etcem

ya kızlar o çok çirkin ve bakımsız eski türk filmlerindeki gibi giyinio saçlarını falan görseniz erkek gibi kestirmiş iğrenç olmuş yane

her gün ben ne giydim ne taktım beni süzüo çekemio beni biliorum

ya patronun sevgilisi ama sonuçta bana yaptıklarını patronun oğlu bilsin sonra bu yalan yanlış anlatır patrona suçlu ben olurum

ama kızlar inanaın hiç huzurum yok her sabah onu görüorum sinirlerim gelio

haklsın canım patronun oğluyla aran iyisse ona anlat tabii.. güzel insanları kimse çekemez zaten

çok zor bi durum canım....allah yardımcın olsun böle insanları allah kahretsin

ya gelmiş 35 yaşına zaten yüzüne baksanız hayır yok

evde kalmış

evli adamla yatıo kalkıo

bulaşacak yer arıo pislik

elifim işin çok güzell...sırf böle bi insan yüüznden işinden soğuma..aklından işten çıksamda geçiyordur ama milyonlarca işsiz var..bunları düşün ve bu kötü düşüncelerden kurtul

Cnm işten çıkmayı düşünmüorum allahıma şükür işim ii ama bu kadın patrona beni işten attırabilir.Ama kendileri bilir bnm gibi elemanıda bulamazlar bi daha çünkü sektör karışık bi sektör

sevgilimde bugün okulla geziye gidio kızlar şu an yolda bursaya gidio

Back