- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
evet canım senn durumunda zor valla allah sabır versin gerçkten.asker beklemek hep zor hemde guru verici canım senin git askere daha iyi anlarsın.
illaki farkı olur canım il zamanlar pek görüşemiyosun görüşsende balki 1 dk balki 2 dk bazen haftalarca sesini duyamıyorsun telde sonra yavaş yavaş düzeliyor.tabi
bende anlatayım. dernekten ortak bizi tanıyan bi ayşe ablamız vardı isimlerimiz benzediği için ve simalarımızda benzediği için yakıştırıyormuş kendince sonra yasinime demiş evlenmeyi düşünmüyonmu oda düşünüyorum ama şimdilik kaffama göre biri denk gelmedi abla demiş ayşe ablada uzaklığı problem etmezsen seni birine düşündüm demiş kim o felan filan abla anlatmış beni fotoğrafımı göstermiş abla kız da kabul ederse uzaklık problem olmaz derse gelirim tanışırız ona göre karara varırız demiş. velhasıl kelam geldi vee bi şimşeklerrr çarpmış ikimizdede sonraaa daaaa bi adım attık elhamdülillah Rabbime gayet güzel gidiyor
yasicim bugün yoktum...15 dkkdır geriden okumaya çalışiıyorum:)bu tanışma faslı komiğime gitti. bizde buna benzer bi şekilde tanışmıştık bundan 6 sene evveldi:)ortak bi tanıdığımız vardı ayşe abla diye..ayşe abla ablamla konuşuyordu bu kızın burda canı sıkıldı(orasıda yazlık yer tabi kimse yoktu)neyse aşkım geldi ben tabi ilk an etkilendim çaktırmadım:)sonra ayşe abla demiş bu kız çok iyi biri ama uzaklık sorun olmazsa bi konuşun anlaşırsanız devam ederiniz falan demiş.zaten ben onu o beni tanıdıkça sevdik birbirimizi:)
günaydınn zehraa..dün baya kaynatmışınız bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?