Bakın lütfen yardım edinn

Doktordan doktora değişir. Ama bakireysen nasıl alttan bakabilir ki :KK70::ddd Ben yeni evliyken gitmiştim gitmez olaydım biraz kasılınca ilk önce hazır ol öyle gel dışarıda hastalar var deyip sallamıştı zaten korkuyordum iyice sinirlerim tavan olmuştu. Bak yine sinirlendim. Ama yorumları okuyunca bana pek sağlık problemi gibi gelmedi :)

Ya istismar değil ben kendim yaptım yanlışlıkla.Kaşınıyordu işte orada hafif değdi 2 cm kadar acıdı biraz.Kan gelmedi.Ben alttan bakmalarını istemiyorım sadece şikayetimi anlatmak istiyorum işte ona göre ilaç vermesini.Bide bu kaşıntı sürekli olmuyor 1 2 gün geçiyo öyle ara sıra
Kendinmi yaptin tayt ustunden parmakmi degdi hangisi?

sözün özü kontrolune gıt. bı rahatsızlıgın varsa aksatma. kımın parmagı yada bıseyı degerse degsın kan gelmedıyse duruyordur oyle. adet de gormussun ordan burdan ucmayla degmeyle hamıle kalınmaz. gıt bı anlat problemını doktor duruma gore akıntından az alabılır . almayada bılır. korkun yersiz. hıc bı doktor aa bu bana bakıreyım dedı ama ben bı bakayım bakayım gercekten oylemıymıs bı de annesıne ıspitleyım demez.. rahatla azcık.

Niye dalga geçiyorsunuz, hiç komik değil. Konu sahibi fake de olabilir ama benim arkadaşım vardı saftı biraz her geçildiğinde hamilemiyim diye kötü bir hastalık mi başladı diye korkardı. Bu yazdiklariniz hiç hoş değil insan derdini açmaya çekinir. Konu sahibi mesajını silmiş, teşekkürler kk hanımları :110:

Beynim enfekte oldu Onun için ne cevap vereceğimi bulamadim😂 kız yazık küçük de bilgilenmek istiyor anlaşılan ama küçüklüğü önemsemeden büyük işlere kalkışıyorlar tabii
Ya bakın yanlış anladınız ben sadece sizde yardım istemiştim.Bunları yazacağınız tahmin etmedim.Sosyal medya kullanmıyorum,arkadaşlarım fazla yok.Bu sitede insanlar birbirine yardım ediyor diye yazdım.Aklımdaki soru işaretlerinin gitmesini istedim sadece

Niye dalga geçiyorsunuz, hiç komik değil. Konu sahibi fake de olabilir ama benim arkadaşım vardı saftı biraz her geçildiğinde hamilemiyim diye kötü bir hastalık mi başladı diye korkardı. Bu yazdiklariniz hiç hoş değil insan derdini açmaya çekinir. Konu sahibi mesajını silmiş, teşekkürler kk hanımları :110:
Gerçekten ben de böyle düşünüyorum.Bir de şuan yurtdışında olduğum için burdaki doktorlara gidemem.Kendi ülkemdeki sistem daha iyi hiç bir şey yapamadığım için sizin cevaplarınız merak ettim.

Anladıö peki alttan muayene yapar mı ben istemesem bile bakire olsam bile
Canım benim koronadan dolayı içeriye sadece hastayı alıyorlar başka kimseyi almıyorlar. Devlet hastanesinde korona olmasa da hasta dışında kimseyi almıyorlar. Evli değilsen alttan bakmazlar zaten doktora da söylersin bekar olduğunu. Endişe edecek bir şey yok ama yine de muayene olmalısın.

Ya bakın yanlış anladınız ben sadece sizde yardım istemiştim.Bunları yazacağınız tahmin etmedim.Sosyal medya kullanmıyorum,arkadaşlarım fazla yok.Bu sitede insanlar birbirine yardım ediyor diye yazdım.Aklımdaki soru işaretlerinin gitmesini istedim sadece
Canm benim diger konunda soyledm sana yardimci olmaya calistim ama orda baska dedin burda baska demissin ondan dolayi bunu sordum sana.
Yine soyluyorum alttan bakilmaz bekar oldugunu soracaklar zaten idrar tahlili ve idrar kulturu alirlar insallah iyice yardimci olabilmisimdir

Benim haziranda lekelenmem oldı kahverengi ila başladı pembe/kırmızıya döndü kahverengi ile bitti adet belirtim olmadı bu sizce enfeksiyondan mı?hamilelikle alakası yok dimi 9 temmuzda zaten baya sancılı kırmızı kan adet oldum
Adet olmuşsun hamilelik ile alakası yok.
Doktora gittiğinde soracaktır mutlaka zaten bekarım dedikten sonra alttan muayene olmuyor ben bekarken gittim kaç kere hiç biri de alttan muayene istemedi. Kızlık zarın için de kendin ayna da bakabilirsin.

Canm benim diger konunda soyledm sana yardimci olmaya calistim ama orda baska dedin burda baska demissin ondan dolayi bunu sordum sana.
Yine soyluyorum alttan bakilmaz bekar oldugunu soracaklar zaten idrar tahlili ve idrar kulturu alirlar insallah iyice yardimci olabilmisimdir
Ya teşekkür ederim cevabınız için.Diğer konuyu yazarken aklıma gelmedi şimdi geldi belirtmek istedim.Sadece derdimi paylaşmak istedim sizle.Çok endişe stres yaptım

X