bakimli olmak adina neler yapiyorsunuz??

Ben bütün vücuduma ayrı ayrı bakım yaparm.çok severim böyle şeyleri :)Ama genel olarak
hergün duş alırım
Günde 2 3 diş dil fırçalarım
Ayaklarma krem sürerm trnaklarımı uzatmam ama genede trnaklarma bkım yaparm.(etler vs)
Duştan sonra mtlaka krem sürerim
Sçlarmı kremlerm kremlersem dalgalı yaparm .krem sürmessem düzleştirirm
Hç birzman kaş bıyık uzatmam.hiç bır kıla tahammülüm yoktur
Hem agda hem epilatör kullanyrum buyüzdn
Makyaj yapmam eşim gelişne yakn yaparım:)))
Parfüm mtlaka sürerm.ellerm çilekli krem kullanırım.
Naneli şeker veya karanfil vardr agzmda mtlaka.
Bunları mtlaka yaparım.

Cidden mi? Yani bebe sampuanini diyorum yumusatiyor mu?

Ben saclarimi siyaha boyattim eski halime donerken yiprandi baya kumralim su an kendi rengim. rengiyle mi oynasam yipranir mi diyordum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim surekli kizila boyanan saclarinda sadece bebe sampuani kullaniyor, saclari yumusacik ve harika...

Benim saclarim ondan daha uzun ben donusumlu olarak bir seferde kendi sampuanim bir sonraki yikamada bebe sampuani seklinde devam ediyorum ve cok memnunum...

Doktor tavsiyesiyle gozlerimi de bebe sampuaniyla temizliyorum yalniz aklinizda bulunsun en bilindik bebe sampuaninin en son cikan papatya ozlu serisi kirpik ve sac tonunu aciyor... Saclarimin tonunu harika yapti ama kirpiklerimin uclari da sarardi bu arada...

Benim kirpik uclarim zaten sari problem olmaz :)) neydi onun adi ya yazar misiniz unuttum aklima dalin geliyor o degil mi :))

Bol su icmek ve gercek kaliteli yağlar kullanmak. Yıllardır bunları yapıyorum cildim cocuklugumdaki haline dondu.

Bunun disinda dustan sonra vücut bakımı. Özellikle kokularına vurulduğum vs kremleri. Bunun disinda haftada bir kese mutlaka yaptırırım.

Dudaklar içinse dis fırçası ve bal.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaliteli yağdan kastınız nedır?

Duş , temiz kokular , vucut kremi , yaz kis gunes kremi , cilde peeling ve nemlendirici , temiz dişler , kokulu el kremi , evdeysem hafif yada istedigim tarzda makyaj , temiz kiyafetler :)

Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??
Canım bence hevesini üniversiteye sakla bence.ben sınava hazırlanırken dersaneye eşofman altıyla giderdim ve makyaj yapmaya bile üniversitede başladım

Cilt tipiniz nedir? Her cilde uygunmudur bu maske çok hoşuma gitti denemeliyim

Ben yağlara meraklıyım ama iyisini kötüsünü nasl anlarım ki..Aktarda satılıyo işte ondan alıyorum..İçim çok rahat değil ama cildim çok kuru ve hassas alıyorum o yüzden..

Yuz temiZlemek icin her aksam tonik veya gulsuyu
El kremi duzenli kullanirim
Duzenli manikur yapiyorum(kendim yapiyorum)
Makyaj cok az yaparim eve gelincede hemem silerim
Bacaklarim icin firca kullaniyorum(selulit olusmamasi icin)
Evde pilates yapiyorum spor sart
Yuz maskelerim var arada aklima eserse yapiyorum
Cildi cok yormamak lazim cok bisiler surmekle bakim olmaz yararli ve minimum duzeyde seyler kullanarak cildi temiz tutmak lazim

Genlerde ayrica onemli
Anneannem 70yasinda kirisigi yok
Babannem(rahmetli) elleri yuzu cok kirisikti anneanneme cekersem sorun yok demektir

Genel temizlik dışında; hamama gidiyorum kese ve buhar harika2 haftada bir orda yüzüme ve ellerime bal sürüyorum ve pamuk gibi oluyor haftada bir kil maskesi gül suyu ile yapıyorum el yüz ayak ve Vücüt kremleri kullanırım günlük. Ve tabi dudak ve saç kremide var ama en önemlisi bence su kızlar yüzünüzü gün içinde bol bol yıkayın kesinlikle tazelik veriyor banyoda yüzüme ballı sabun kullanıyorum oda çok güzel

Günlük cilt bakımımı aksatmam, tempolu yürüyüşümü haftada en az 3 kez yaparım, ojelerimi hamile olduğum için açık renk sürerim ama sürerim mutlaka.Vücudumu her gün yağlarım güzel kokulu yağlarla.Aklıma gelenler bunlar.

Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??
Gunes kremi yaz kis.. nemlendirici gun icinde kurudukca maske felan yapmiyorum peeling var onu kullaniyorum haftada bir

Temiz olmaya ve temiz konmaya cok özen gosteriyorum her gün dusumu alirim sabah deodorantmi parfumumu skarim dislerimi düzenli fircalarim kasım biyigm varsa aldiririm makyajimi özenli yaparim giyimime önem veririm saclarimi yapmadan cikmam vs vs :)

valla pek özendim sana. helal valla. nasıl zaman buluyorsun tüm bunları bir arada yapmaya?

Bakımlı olmama gerek yok ben bakımsızda güzelimm E tabi bir de bir hayli üşengecim Kısacası hayat felsefem; temiz pak ol yeter :)

Bacaklarim için fırça kullanıyorum demişsin. Aklıma eda Taşpınar geldi :)
Nasıl bir fırça ki o öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…