- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
-
- Konu Sahibi kurabiyeler
-Her gun dus
-Temiz ve bakimli tirnaklar
-Epilasyon
-Kese
-Hafif ferah kokular
-Haftalik kahve telvesi maskesi (En bilindik markalarin urunlerinden daha iyi geldi hassas cildime)
-Yaz kis muhakkak gunes kremi
-Saclari donusumlu olarak bebe sampuaniyla yikamak (Arkadasim bunu onerdiginde saci yipratir diye cekinmistim ama kizila boyattigi yipranmis saclarindaki farki gorunce denedim, cok memnun kaldim. Ustelik papatya ozlu bebe sampuani sacimin rengini acti, gecen yil isilti uygulamasi yapilan sacim bu yil islem yapilmadan ayni ve yumusacik...)
Cidden mi? Yani bebe sampuanini diyorum yumusatiyor mu?
Ben saclarimi siyaha boyattim eski halime donerken yiprandi baya kumralim su an kendi rengim. rengiyle mi oynasam yipranir mi diyordum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasim surekli kizila boyanan saclarinda sadece bebe sampuani kullaniyor, saclari yumusacik ve harika...
Benim saclarim ondan daha uzun ben donusumlu olarak bir seferde kendi sampuanim bir sonraki yikamada bebe sampuani seklinde devam ediyorum ve cok memnunum...
Doktor tavsiyesiyle gozlerimi de bebe sampuaniyla temizliyorum yalniz aklinizda bulunsun en bilindik bebe sampuaninin en son cikan papatya ozlu serisi kirpik ve sac tonunu aciyor... Saclarimin tonunu harika yapti ama kirpiklerimin uclari da sarardi bu arada...
Benim kirpik uclarim zaten sari problem olmaz :)) neydi onun adi ya yazar misiniz unuttum aklima dalin geliyor o degil mi :))
Evet dalinin buyuk boy pratik kapakli papatya ozlu serisi... :)
kaliteli yağdan kastınız nedır?Bol su icmek ve gercek kaliteli yağlar kullanmak. Yıllardır bunları yapıyorum cildim cocuklugumdaki haline dondu.
Bunun disinda dustan sonra vücut bakımı. Özellikle kokularına vurulduğum vs kremleri. Bunun disinda haftada bir kese mutlaka yaptırırım.
Dudaklar içinse dis fırçası ve bal.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bence hevesini üniversiteye sakla bence.ben sınava hazırlanırken dersaneye eşofman altıyla giderdim ve makyaj yapmaya bile üniversitede başladımMerhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??
tabiki..
ben bunu 2 senedir düzenli yaparım çokta memnunum
üç yemek kaşığı kille 1 yemek kaşığı mısır ununu yine 2 kaşık yoğurtla iyice krem kıvamına gelene kadar karıştırıyorum
yüzüme uyguluyorum ve 1 saat boyunca kuruyor yüzümde sonra yıkıyorum nemlendiriyorum
Bol su icmek ve gercek kaliteli yağlar kullanmak. Yıllardır bunları yapıyorum cildim cocuklugumdaki haline dondu.
Bunun disinda dustan sonra vücut bakımı. Özellikle kokularına vurulduğum vs kremleri. Bunun disinda haftada bir kese mutlaka yaptırırım.
Dudaklar içinse dis fırçası ve bal.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunes kremi yaz kis.. nemlendirici gun icinde kurudukca maske felan yapmiyorum peeling var onu kullaniyorum haftada birMerhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??
Ben bütün vücuduma ayrı ayrı bakım yaparm.çok severim böyle şeyleri :)Ama genel olarak
hergün duş alırım
Günde 2 3 diş dil fırçalarım
Ayaklarma krem sürerm trnaklarımı uzatmam ama genede trnaklarma bkım yaparm.(etler vs)
Duştan sonra mtlaka krem sürerim
Sçlarmı kremlerm kremlersem dalgalı yaparm .krem sürmessem düzleştirirm
Hç birzman kaş bıyık uzatmam.hiç bır kıla tahammülüm yoktur
Hem agda hem epilatör kullanyrum buyüzdn
Makyaj yapmam eşim gelişne yakn yaparım:)))
Parfüm mtlaka sürerm.ellerm çilekli krem kullanırım.
Naneli şeker veya karanfil vardr agzmda mtlaka.
Bunları mtlaka yaparım.
Yuz temiZlemek icin her aksam tonik veya gulsuyu
El kremi duzenli kullanirim
Duzenli manikur yapiyorum(kendim yapiyorum)
Makyaj cok az yaparim eve gelincede hemem silerim
Bacaklarim icin firca kullaniyorum(selulit olusmamasi icin)
Evde pilates yapiyorum spor sart
Yuz maskelerim var arada aklima eserse yapiyorum
Cildi cok yormamak lazim cok bisiler surmekle bakim olmaz yararli ve minimum duzeyde seyler kullanarak cildi temiz tutmak lazim
Genlerde ayrica onemli
Anneannem 70yasinda kirisigi yok
Babannem(rahmetli) elleri yuzu cok kirisikti anneanneme cekersem sorun yok demektir