- 26 Şubat 2013
- 2.225
- 328
- Konu Sahibi kurabiyeler
Neler yapmiyorum ki :)) mutlaka bir sac bakim yagim , sac serumlarim , sivi sac kremlerim olur sacin saglikli olması kadar güzel kokmasi da önemli bence.. Mutlaka üc güne bir sac bakim yagimi sürerim yeterli zaman bekletir bir güzel yikar ardından sac kremimi fisfislar veya serumumu surerim ve sacima sekil veririm... Sadece gece yatmadan önce cildimi JELle temizlerim günde bir kere yani çünkü fazlası zarar ... Evde yapilan şeylere çok merakliyim ve doğal şeylerin daha yararli olduğunu düşünüyorum o yüzden ev yapimi tonik , krem serum felan yaptim yatmadan suruyorum cildime doğal doğal :) kahve telvesi ile bacaklarima peeling yapiyorum hafta da bir gün sonra güzel bir kremle nemlendiriyorum harika oluyor... Yüzüme hafta da iki veya uç kere mutlaka doğal bir maske yapiyorum mesela yoğurtlu karbonatli maske , patates maskesi veya kil maskesi felan... Yatmadan mutlaka cilde iyi gelen bitki caylari iciyorum... Yine yüzümü jelle yikarken yüzüme yarim saat masaj yapiyorum... Rollon ve deodarantlar kanser yaptigi söylendiği için yine doğal ve kanser riski olmayan karbonat suruyorum.. Ayaklarima yatmadan ayak kremleri sürer üzerine çorap giyer öyle yatarim sabah harika ayaklarim olur hemde çok güzel kokar.. Manikur pedikurumu yaparim sabah sporumu yaparim diş bakimi epilasyon falan bunlari söylemeye gerek bile yok artik ..