bakimli olmak adina neler yapiyorsunuz??

Neler yapmiyorum ki :)) mutlaka bir sac bakim yagim , sac serumlarim , sivi sac kremlerim olur sacin saglikli olması kadar güzel kokmasi da önemli bence.. Mutlaka üc güne bir sac bakim yagimi sürerim yeterli zaman bekletir bir güzel yikar ardından sac kremimi fisfislar veya serumumu surerim ve sacima sekil veririm... Sadece gece yatmadan önce cildimi JELle temizlerim günde bir kere yani çünkü fazlası zarar ... Evde yapilan şeylere çok merakliyim ve doğal şeylerin daha yararli olduğunu düşünüyorum o yüzden ev yapimi tonik , krem serum felan yaptim yatmadan suruyorum cildime doğal doğal :) kahve telvesi ile bacaklarima peeling yapiyorum hafta da bir gün sonra güzel bir kremle nemlendiriyorum harika oluyor... Yüzüme hafta da iki veya uç kere mutlaka doğal bir maske yapiyorum mesela yoğurtlu karbonatli maske , patates maskesi veya kil maskesi felan... Yatmadan mutlaka cilde iyi gelen bitki caylari iciyorum... Yine yüzümü jelle yikarken yüzüme yarim saat masaj yapiyorum... Rollon ve deodarantlar kanser yaptigi söylendiği için yine doğal ve kanser riski olmayan karbonat suruyorum.. Ayaklarima yatmadan ayak kremleri sürer üzerine çorap giyer öyle yatarim sabah harika ayaklarim olur hemde çok güzel kokar.. Manikur pedikurumu yaparim sabah sporumu yaparim diş bakimi epilasyon falan bunlari söylemeye gerek bile yok artik ..

Duş almak, tırnak kesmek düzeltmek vs, epilasyon meselesi zaten mecburi. Bakım olarak bunu almıyorum bende.
Ama genel olarak
her sbah yuzumu yıkayınca mutlaka doğal aloe vera bitkisini sürerim yüzüme. Yumuşacık yapıyor ve rahatlatıyor.
Yatmadan önce ayaklarımı mutlaka yağlarım.( kantaron yağı yada vücut losyonu )
güneş kremi sürmeden markete bile gitmem
her hafta cildime iyi geldiğini bildiğim doğal bir şeyi de mutlaka uygulamaya çalışırım.( ballı limon, domates maskesi, maya yada yoğurt maskesi)
Gün aşırı olarak ki bazen 3 günü falan da bulur siyah nokta vs için peeling uygularım.
Cilt temizleyici losyon kullanırım birde.
Arada da haftada 2 3 kez ayaklarımı suda bekletip ölü deriden kurtulmak için topuk kesesi uygularım.

boş vakit çok olunca :KK17:

yüzümü temizleme jeliyle hergün yıkar ve tonikler ve nemlendiririm
dudak balmımı sürerim
haftada bir kil mısır unu ve yoğurt karışımlı cilt maskesini hazırlar yüzüme uygularım(cildi pürüssüz ve ışık ışıl yapıyor)
iki haftada birde(lavanta yağı çörekotu yağı zeytinyağı jojoba yağı ve yumurta karışımınıda saçlarıma maske olarak uygularım( saçları canlandırıyor çok memnunum)
onun dışında epilasyonumu ayda bir düzenli yapmaya çalışırım
her duştan sonrada body losyon uygularım tüm vücuduma

Bende 1 senedir yuz yikam jeli kullaniyordum ama gozenek yapti yuzumde biraktim sabuna döndüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duşumu düzenli alırım kokuya çok önem veririm deodorantım hep çantadadır ,kışınsa parfümüm çantamdadır.Sonra yatmadan önce bitkisel bir köpüğüm var internetten almıştım onunlar yıkarım.Bir ilacım var eğer sivilcelerim bazı dönemlerde yoğun olabiliyor stresli olunca sivilceler çıkmışsa onu da sürer öyle yatarım.Sabah da sadece suyla yıkarım yahut killi sabunumla yıkarım.(Bitti:KK43: almam lazım..) Dİşlerimi zaten hep fırçalarım zaten fırçalamasam bir gün hemen aft olur o yüzden hep evde de olsam fırçalarım her zaman zaten..
Sonraa saçlarım için güllü şampuanım ve bitkisel kremim var onları kullanıyorum.Bazen spreyliyorum banyo sonrasında yumuşasın diye olan spreylerden ama daha başka çözüm lazım hala saçım yumuşak değil.Öncesinde zeytinyağı yap 15 dk sonra duş al demişti kuaförüm hala denicem eet.Böyle işte ..tırnaklarımı temiz tutarım oje sürmeyi sevmem genelde ama sürersem de rakı beyazı ya da krem rengi tercih ederim doğal dursun diyee :KK8: :KK8::KK8:

Son düzenleme:
Duş almak, tırnak kesmek düzeltmek vs, epilasyon meselesi zaten mecburi. Bakım olarak bunu almıyorum bende.
Ama genel olarak
her sbah yuzumu yıkayınca mutlaka doğal aloe vera bitkisini sürerim yüzüme. Yumuşacık yapıyor ve rahatlatıyor.
Yatmadan önce ayaklarımı mutlaka yağlarım.( kantaron yağı yada vücut losyonu )
güneş kremi sürmeden markete bile gitmem
her hafta cildime iyi geldiğini bildiğim doğal bir şeyi de mutlaka uygulamaya çalışırım.( ballı limon, domates maskesi, maya yada yoğurt maskesi)
Gün aşırı olarak ki bazen 3 günü falan da bulur siyah nokta vs için peeling uygularım.
Cilt temizleyici losyon kullanırım birde.
Arada da haftada 2 3 kez ayaklarımı suda bekletip ölü deriden kurtulmak için topuk kesesi uygularım.

boş vakit çok olunca :KK17:

Yaa ayaklarına ne güzel bakıyrsun ben bitek banyodan banyoya kremliyorum ,hoşuma gitti çok :)

Deriin bir izi var bende ayaklarımın:KK37:
Sağolsun abim çirkin demişti ayacıklarıma şu ergen ama takıntılı olunan günlerimde. Hala kaldı içimde. E bari bakımlı olsun derdindeyim şimdi :KK52: :KK17:

Ah abiler kardeşler çok acımasız oluyorlar küçükken :KK53:
ama iyi olmuş sonuç itibariyle :21::21::21:

her sabah duşumu alırım.vucut kremimi sürerim.yüzüme nemlendiricimi sürerim.ayak kremimi sürer çorabımı giyerim.haftada bir kil maskesi yaparım.ışıl ışıl oluo böylelikle cildim.lazer epilasyona gidiyorum.hiç aksatmam düzenli giderim.güneş kremimi dışarı çıkmadan mutlaka sürerim.

Duş,epilasyon,manikür,pedikür, temizlikle ilgili olanları saymıyorum bile.
O aynanın karşısına hergün geçerim,bakarım kaşım falan çıkmışmı.
Pek maşa kullanmam ama yinede saç ürünlerimin günlük olanlarını kullanırım.toplasam örsem bile bakımlı durur.annem bıktı artık saç bakım.ürünlerinden :)
Güneş kremi sürmeden hiç bir yere gitmem.
Dışardan geldiğimde hemen makyajımı silerim,hatta duşumu alırım.baktım cildim yorgun hemen bi maske yaparım.
Ayak kremlerimi her zaman sürerim.hmmm başka gelmiyo aklıma...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Duşumu düzenli alırım kokuya çok önem veririm deodorantım hep çantadadır ,kışınsa parfümüm çantamdadır.Sonra yatmadan önce bitkisel bir köpüğüm var internetten almıştım onunlar yıkarım.Bir ilacım var eğer sivilcelerim bazı dönemlerde yoğun olabiliyor stresli olunca sivilceler çıkmışsa onu da sürer öyle yatarım.Sabah da sadece suyla yıkarım yahut killi sabunumla yıkarım.(Bitti:KK43: almam lazım..) Dİşlerimi zaten hep fırçalarım zaten fırçalamasam bir gün hemen aft olur o yüzden hep evde de olsam fırçalarım her zaman zaten..
Sonraa saçlarım için güllü şampuanım ve bitkisel kremim var onları kullanıyorum.Bazen spreyliyorum banyo sonrasında yumuşasın diye olan spreylerden ama daha başka çözüm lazım hala saçım yumuşak değil.Öncesinde zeytinyağı yap 15 dk sonra duş al demişti kuaförüm hala denicem eet.Böyle işte ..tırnaklarımı temiz tutarım oje sürmeyi sevmem genelde ama sürersem de rakı beyazı ya da krem rengi tercih ederim doğal dursun diyee :KK8: :KK8::KK8:

Zeytin yagi sahiden besliyormus ama ben ayda yilda bir yapiyorum,birde sarmisakta ezilip icine atliliyormus.

Valla pek bişey yapmam banyo. Diş vs . Hariç haftada 2 kere 2 değişik maske yaparım. Makyajsız ev kapisindan çıkmam eyeliner favorim. Ondan sonra parfüm muhakkak. Body lotion ve spray de kullanırım. Kıl tüy zaman varsa ağda ve elektrikli aletle adını hatırlayamadım yada jiletle.

Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??

Bakımlı olmak için ille makyaj yapmaya gerek yok. Hergün duşunu al, saçlarını güzelce topla ya da basit bir fön çek. Nemlendiricilerini sür. Hafif bir de koku. Bitti gitti işte. Haftalık ya da on günde bir de maske yapabilirsin hem cildine hem de saçlarına. Kıyafetlerin de temiz ve ütülü olsun. İnan bana yeterli oluyor.

Ebrussen Youtube'da saç-makyaj videoları izliyorum. O kadar güzel yapıyorlar ki kendime bakmam için motivasyon oluyor üşendiğimde. :KK53:

Son düzenleme:
Bunlari okuyunca nerdeyse on bes gundur kil maskesi yapmadigimi fark ettim.hemen kosuyorum banyoya:))
Son zamanlarsa gozenek temizleyici bantlar favorim.Nasil bu zamana kadar kesfedememisim diye hayiflaniyorum.haftada bir burnuma, burun etrafindaki yanak bolgeme, ceneme ve alnima uyguluyorum.sonuc inanilmaz:/

33 yasindayim ve bu seneye kadar aklima hic bakim yapmak gelmezdi ilk defa bu sene goz kirisikliklarini farkedince kendime bakmaya basladim ve daha once niye yspmamisim diye dusundum.her aksam ve sabah yuz jeli ve nemlendirici kullaniyirum haftada 3 kez patates veya salatalik rendeleyip yuzumr koyuyorum.gene haftada 1 veya 2 kez sirkeli suyla yuzumu siliyorum.kahve telvesiyle ellerimi ovuyorum.gunde yarim saat platese basladim.selulut yagi kullaniyorum aktardan aldigim.kabak lifi ile de sabah aksam masaj yapiyorum basen bolgeme.sacima bakim yapmiyorum yagli oldugu icin pek sorun cikarmiyor.

Duştan çıktıktan sonra The Body Shop tan aldığım body butter ımı sürüyorum. Özellikle yaz aylarında mis gibi kalıcı bi koku elde ediyorum,hem de cildimi nemlendirmiş oluyorum. Saçlarımda ombre olduğu için saç uçlarıma argan yağı uyguluyorum. Evdeyken tabii ki makyaj yapmıyorum. Cildimizi gereksiz yere yormaya gerek yok kızlar :KK34: Dışarı çıkıcaksam gidiceğim yere uygun makyaj uyguluyorum. Her yere giderken de kırmızı ruj uygulamıyorum. Bazen eyeliner bile sürmediğim oluyor. Yazın daha hafif,fresh makyajlar hem cildi yormaz hem de dışardan komik görünmez. Eve gelince hemen makyajımı temizliyorum. Makyaj temizleyicisi uyguladıktan sonra illa yüzüme su değmesini istediğim için dönüşümlü olarak cilt temizleyicileri kullanıyorum. Kızlar size ufak bi öneri;makyajınızı çıkardıktan sonra Dalin le yüzünüzü yıkayın,gözleri yakmadığı için kirpik diplerinizi bile güzelce temizleyebilirsiniz :KK34: Haftada 2 kere Braun sonic cilt temizleme aletimle yüzümü temizleyip,tonik ve krem uyguluyorum. Diş ipi muhakkak kullanıyorum. Dudaklarıma haftada bir bal ve toz şeker le yaptığım peelingi uygulayıp dudak nemlendiricisi uyguluyorum. Geceleri yatmadan özellikle dudak nemlendiricisi kullanıyorum böylece sabah kalktığımda yumuşacık ve ruja hazır dudaklarım oluyor :) Kıl,tüy,duş,deodorant vs yi geçtim. Kişisel bakımın olmazsa olmazları. Ve de tabii ki SU kızlar. Her gün bol su içiyorum,böylece cildim hep sağlıklı kalıyor.

X