- 26 Şubat 2013
- 2.225
- 328
-
- Konu Sahibi kurabiyeler
yüzümü temizleme jeliyle hergün yıkar ve tonikler ve nemlendiririm
dudak balmımı sürerim
haftada bir kil mısır unu ve yoğurt karışımlı cilt maskesini hazırlar yüzüme uygularım(cildi pürüssüz ve ışık ışıl yapıyor)
iki haftada birde(lavanta yağı çörekotu yağı zeytinyağı jojoba yağı ve yumurta karışımınıda saçlarıma maske olarak uygularım( saçları canlandırıyor çok memnunum)
onun dışında epilasyonumu ayda bir düzenli yapmaya çalışırım
her duştan sonrada body losyon uygularım tüm vücuduma
Duş almak, tırnak kesmek düzeltmek vs, epilasyon meselesi zaten mecburi. Bakım olarak bunu almıyorum bende.
Ama genel olarak
her sbah yuzumu yıkayınca mutlaka doğal aloe vera bitkisini sürerim yüzüme. Yumuşacık yapıyor ve rahatlatıyor.
Yatmadan önce ayaklarımı mutlaka yağlarım.( kantaron yağı yada vücut losyonu )
güneş kremi sürmeden markete bile gitmem
her hafta cildime iyi geldiğini bildiğim doğal bir şeyi de mutlaka uygulamaya çalışırım.( ballı limon, domates maskesi, maya yada yoğurt maskesi)
Gün aşırı olarak ki bazen 3 günü falan da bulur siyah nokta vs için peeling uygularım.
Cilt temizleyici losyon kullanırım birde.
Arada da haftada 2 3 kez ayaklarımı suda bekletip ölü deriden kurtulmak için topuk kesesi uygularım.
boş vakit çok olunca
Yaa ayaklarına ne güzel bakıyrsun ben bitek banyodan banyoya kremliyorum ,hoşuma gitti çok :)
Deriin bir izi var bende ayaklarımın
Sağolsun abim çirkin demişti ayacıklarıma şu ergen ama takıntılı olunan günlerimde. Hala kaldı içimde. E bari bakımlı olsun derdindeyim şimdi
Duşumu düzenli alırım kokuya çok önem veririm deodorantım hep çantadadır ,kışınsa parfümüm çantamdadır.Sonra yatmadan önce bitkisel bir köpüğüm var internetten almıştım onunlar yıkarım.Bir ilacım var eğer sivilcelerim bazı dönemlerde yoğun olabiliyor stresli olunca sivilceler çıkmışsa onu da sürer öyle yatarım.Sabah da sadece suyla yıkarım yahut killi sabunumla yıkarım.(Bittialmam lazım..) Dİşlerimi zaten hep fırçalarım zaten fırçalamasam bir gün hemen aft olur o yüzden hep evde de olsam fırçalarım her zaman zaten..
Sonraa saçlarım için güllü şampuanım ve bitkisel kremim var onları kullanıyorum.Bazen spreyliyorum banyo sonrasında yumuşasın diye olan spreylerden ama daha başka çözüm lazım hala saçım yumuşak değil.Öncesinde zeytinyağı yap 15 dk sonra duş al demişti kuaförüm hala denicem eet.Böyle işte ..tırnaklarımı temiz tutarım oje sürmeyi sevmem genelde ama sürersem de rakı beyazı ya da krem rengi tercih ederim doğal dursun diyee
Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??
Ebrussen Youtube'da saç-makyaj videoları izliyorum. O kadar güzel yapıyorlar ki kendime bakmam için motivasyon oluyor üşendiğimde.
Ebrussen Youtube'da saç-makyaj videoları izliyorum. O kadar güzel yapıyorlar ki kendime bakmam için motivasyon oluyor üşendiğimde.
Bende 1 senedir yuz yikam jeli kullaniyordum ama gozenek yapti yuzumde biraktim sabuna döndüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.