bakimli olmak adina neler yapiyorsunuz??

U
valla pek özendim sana. helal valla. nasıl zaman buluyorsun tüm bunları bir arada yapmaya?​
VAla hem çalışıp hep yapıyorum .
Kendimi mecburiyetten dolayı diye değil severek yapıyorum
Bide ev işi yemek işi ama en önemli kendim.
Bunları isteyerek yaparsan zamanını bunlara göre ayarlıyosun zaten

Dışarı çıkacağım hergünün akşamı duşa girerim.saçlarımı ya düzleştiririm ya da dalga verip toplarım.ellerim her zaman ojelidir ama krem sürmeyi unuturum ta ki ellerim kuruyana kadar.dışarı çıkarken makyajsız çıkmam.akşam makyajımı silerim.yani bakımlı gibi görünsemde aslında değilim galiba.çünkü ne nemlendirici sürerim ne de özel bişey yaparım.epilasyonu söylememe gerek yok çıktığında alırım.kaşlarımı da alırım ama bıyıklarımı bazen bırakırım.çok göze batmıyo buğday tenli olduğum için.arada sırada vucüt kremi sürerim kese yaparım.ojeleri yenilerim,rollon,parfüm sürekli kullanırım hepsi bu.

Merhabalar 20 yasindayim. Kendime bakiyorum duzenli olarak duşumu alip dişimi fircaliyorum. Ancak kış aylarinda universite sinavina hazirlandigim icin bakimli olmak adina bisey yapamadim baska simdi hep evdeyim neler yapabilirim ??​
Doğal cilt ve sac bakimı..bal limon karışık yağlar bayılırimmm

Dus almak dis fircalamak Bakimli olmak degildir ..

Onlar zaten olmasi gereken seydir bakimla alakasi yok ..

Bakimli olmak demek.

Tirnak bakimini aksatmamak..
Saclarinin bakimina dikkat etmek ..
Epilasyonuna dikkat etmek ..
Hafif majyajini aksatmamak ..
Herzaman temiz ve uyumlu giyinmek ..
Ayak bakimini aksatmamak ..

Bunlardir bir bayani bakimli kilan.

Dus almak dis fircalamak mecburidir .
Zaten onuda yapmayan varsa bi zahmet yapsin artik..

Duş bakımdan öte mecburiyet artık yaa :KK53: Aynaya bak kendinde ne eksik görüyorsan onları hallet bunlar bakıma girer :)

temiz olmaktir bence en onemli bakim.. kisi kendisini temiz ve bakimli hissettiginde mutlu olur..
epilasyona dikkat etmek, duş araligini genis tutmamak, disleri fircalamak en basta gelir sanirim..
yani illa full makyaj veya fönle gezinmek sart degil..

temiz olmaktir bence en onemli bakim.. kisi kendisini temiz ve bakimli hissettiginde mutlu olur..
epilasyona dikkat etmek, duş araligini genis tutmamak, disleri fircalamak en basta gelir sanirim..
yani illa full makyaj veya fönle gezinmek sart degil..

saç makyaj ful tırnakların ojesi yenmiş kesif bir kokudansa..dogal makyajsız sampuan koksun insan:confused:ben kapalıyım bazı hatunlar saclarını attırıyo mis gibi kokuyo sac için de parfüm var imişş meger

saç makyaj ful tırnakların ojesi yenmiş kesif bir kokudansa..dogal makyajsız sampuan koksun insan:confused:ben kapalıyım bazı hatunlar saclarını attırıyo mis gibi kokuyo sac için de parfüm var imişş meger
kokulu esarp al o zaman :p
saka bi yana, tesetturden oturu, dikkat cekici seyleri kullanmamaya calisiyorum, parfum vs.. ama evin icinde filan mis gibi kokusmak guzel :)

Günlük cilt bakımımı aksatmam, tempolu yürüyüşümü haftada en az 3 kez yaparım, ojelerimi hamile olduğum için açık renk sürerim ama sürerim mutlaka.Vücudumu her gün yağlarım güzel kokulu yağlarla.Aklıma gelenler bunlar.

krem vs sürmekten dahi çekiniyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri iyice pimpirikli oldum

kokulu esarp al o zaman :p
saka bi yana, tesetturden oturu, dikkat cekici seyleri kullanmamaya calisiyorum, parfum vs.. ama evin icinde filan mis gibi kokusmak guzel :)[/QUOTE

ahh hamilelikten bu yana parfüm kokuları dünyamı karartıyor..dünya cok pis kokuyor:KK45:şimdilik vücut pudrası kullanıyorum o parfüm gibi yayılmıyo:)

Dus aliyorum epilasyonumu yapiyorum vucut losyonu surunuyorum deodarant sikiyorum yuzume hafta bir maske uyguluyorum her gece jel ile yikiyorum tonigimi suruyorum nemlendiricimi suruyorum burun bandi kullaniyorum siyah nojtalar icin el kremi kullaniyorum dudaklarim icin bikac balmim var onlari suruyorum hep tirnaklarima limon suyu kullaniyorum ojeliyorum ama cok kullandigim icin artik dinlendiriyorum arada disari cikarken fondoten surmem nemlendiricimin ustune pudra surerim yalnizca cokta guzel durur rimel seftali tonlarinda allik yine natural ruj tercih ediyorum bazen kirmizi veya pembeler kullaniyorum eserse goz kalemi liner kullanabiliyorum herzaman parfumumu sikiyorum birdesacim icin mutkaka iyi bi marka sampuan ve sac kremi kullaniyorum birde maske var zeytin yagi ve badem yagi karisimi

kaş,bıyık çok fazla çıkmadan aldırırım
vücudumu epilatörle temizlerim
el bakımımı kendim yaparım
temizliğime dikkat ederim
gideceğim yere göre makyaj yaparım saçlarımı maşa yada düzleştirici ile şekillendiririm
arada cilt maskesi yaparım
cildime yeterince baktığımı düşünmüyorum.bazen çok üşeniyorum bunları yapmaya

hımm bi düşüneyim.. bakımın temeli temizliktir. temiz olmaya özen gösteriyorum. yani;
hastanede çalıştığım için hergece yatmadan duş alırım.
2 haftada bir manikür pedikür kaş bıyık olayını hallederim. haftalık yaptıranlar var ama benim zamanım yok her hadfta gitmeye.
lazer ve iğneli epilasyon ile istenmeyon tüy olayını sıfıra yakınladım ama kalanlar var onları periyodik olarak alırım
yaş oldu 30 :)) gece gündüz ayrı yüz kremlerim var onları kullanıyorum ( e zamanı artık )
roll-on olmadan dışarı adımımı atmam olmazsa olmazımdır.
benden bukadar.

saç için : saç kremi haftada 2 kere , saç maskesi haftada 1 , 2 günde 1 şekillendirici krem.
yüz için : her akşam yıkama, tonikleme, haftada 3 peeling.haftada 1 maske.hergun güneş kremi. 2 haftada1 buhar banyosu.
el için : tırnak bakımı haftalık ya da 2 haftalık. el için gün aşırı nemlendirme
ayak için : 2 haftalık tırnak bakımı, haftada 2 kere kremleme.
vücut için : hergün roll-on , 2 haftada 1 kese. her dustan sonra kremleme. epilasyona 2 ayda 1 gidiyorum, lazer.. çıkmıyor zaten..

sık dus alma, diş fırçalama olaylarını saymıyorum ..

X