Bakımlı Olma Topiği :)

Bir aydir keten tohumu ve chia tohumunu kaynatip cikan suyu yuzume suruyorum...gercekten harika ...gozenek kucultucu cilt tonu açıcı..uygulayin kizlar..bir tatli kasigi keten tohumu ce chia tohumunu kaynatiyoruz 2 dk. Bir cay bardagi suda. Soguyunca suyunu suzuyoruz ve yatmadan once serum niyetine suruyoruz 1,2 dk. Sonra kremi suruyoruz bu kadar..

Cilt köpüğü ile cildimi temizledim
Tonikledim
Sabunla yıkadım
Gece bakımım yapıldı

Bakımlı Kızlar Nasılsınız;
Okullar açıldı;Öğretmen ve Öğrencilerimize,Annelere hayırlı olsun.
Okul döneminde bakımlar Nasıl olacak.
Bu Tavsiyelere uyun Kızlar

Peeling; cildi ölü hücrelerden arındırmak için yapılır. Cilt temizliği için oldukça iyi bir yöntemdir ancak göz ve dudak bölgesine peeling yapmaktan kaçının.
Yüzünüzü yıkayacağınız sabunun Ph değeri cildinize uyacak bir sabun olmalı ve kimyasal madde içermemelidir.

Kokulu sabunlar, hassas ciltlerde alerjik reaksiyonlara ve kızarıklığa yol açabiliyor. Bu tür sabunlarda kullanılmamalıdır.
Ciltte sivilce veya siyah noktalar mevcutsa bunları sıkmak yayılmasına ve kalıcı izler bırakılmasına neden olur.
Yağlı bir cilt tipine sahip olanların gece yatmadan önce ve sabah kalkınca ciltteki bu yağ temizlenmelidir.
Bu tavsiyelere uyulduğu takdirde evde cilt bakımı uygulanarak kadınlar cildini koruyabilir ve cildini pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilir. Bu da bireyin pozitif bir yaşam sürmesine neden olur.

Hergün duş sonrası hic bir yer atlamadan vucut kremimi yüz kremimi sürüyorum.
Geçen gün ilk kez vucut peelingi yaptım.Harika yumusattı cildim kuru olduğu için baya iyi geldi.
Aklıma geldikce haftada 1 falan kağit maske yapıyorum. Ama bence cok etkili değiller benimki gönül rahatlatma biraz :) çalışırsam eğer iyi bir marka alıcam maske .

Saç bakımı olarak gliss krem ve maskesini yapıyorum her duşta çünku dalgalı zaten taranmıyor bunları sürmezsem.

Gece yatmadan önce el kremi , yüzüme gül suyu ve uzerine de nemlendiricimi surüyorum.

Kızlar yüz için hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz? Cildim karma bazı yerleri kuru bazı yerleri yağlı en kötü cilt tipi.. Bu ara mevsim gecişi ve pul pul oldu bayağı kuru ve gergin yüz nemlendiricisi onerilerilerinizi bekliyorum ballar

Aynı dertten bende muzdaribim

Ben lorealin nemlendiricisini kullaniyorum. Gece ve gündüz ayrı ayrı 2 tane var. Ikisi de cok güzel bence :)benim cildim de pul puldur. Onlar iyi geliyor.

Avene denedim ,vichy denedim. Hic bir etkisini göremedim kuru cilde. En çok loreali sevdim ben. Ayrıca yüz kesesi aldim. Onunla duşta keseliyorum. Duş sonrası krem surüyorum hemen. Yumusak oluyor oyle.

Loreal, nivea, avon, 15 yasimdan beri donusumlu olarak kullandim. Cildim cok kuru ve hassas. En son farmasi aynisefa kremini aldim, hic ise yaramadi. Su an; bepantol,madecasol, e vit. Karisimi kullniyorum, kullanici yorumlari cok iyiydi.

Madecasol ne ise yariyor yuzü beyazlatma etkisi var mı . Leke giderici istiyorum ben de ama.

Kızlar iyi Akşamlar;
Bakım rutini sonbahar ve kış ta nasıl yapmaya çalışalım.
sizler nasıl yapıyorsunuz
Spirulina ve beyaz kil, zerdecal yogurt,haftada bir kabak lifi keseledikten sonra bu maskeleri yapiyorum. Gunluk oil cleaning denilen yagla cildimi temizleyip yikayip toniklenip kremleniyorum....yapabilirsemde yuz yogasi yapiyorum

Bakımlı olmak benim için yaşam biçimi ya, yani kendimi bildim bileli bakımsız olmadım hiçbir zaman, istesem olamam sanırım çünkü kafayı yiyorum bir gün duş bile almasam. Malum bana göre de bakım temizlikten geliyor en başta... hergün hemen hemen saçımı özenli yaparım duştan sonra, dışarı paspal ev topuzu gibi vs bile çıkmam topluyorsam bile düzgün bir saç olmalı şık bir topuz veya atkuyruğu... salacağım zaman ise maşa veya düz saçlar. 2-3 haftada bir uçlarından düzenli kesmekle kesmemek arası aldırırım daha da sağlıklı oluyor saçlarm bu şekilde. Çünkü herhangi bir maske serum vs uygulamıyorum ağırlaşınca sevmiyorum. Makyaja gelince makyajsız markete bile çıkmayanlardanım. Cilt bakımımı ise mutlaka geceleri yatmadan önce yaparım önce Makyajı temizlerim, maske yapacaksam maske sonra cildimi nemlendirirm, en son göz kremi sürer öyle uyurum. Bebek istiyorım diye çevremden bazı insanlar “bakalım olunca da böyle bakıma zaman ayıracak mısın vaktin olmayacak” diye konuşup korkutuyorlar ama ben elimden geldiğince gene olmaya çalışacağım sanırım

İki cocugum var. Hicte oyle birakmiyor insan kendini. Hastaneden cikarken bile makyajimi yaptim ciktim ben.. Cekemeyenlerin korkutmasi o. Benim elimden ruj ,kalem düşmez. Bende severim bakimli olmayi .. insan aynaya bakinca saglikli ve duzenli birseyler gormek istiyor. Bebek olunca daha bi bakmali insan kendine bence.. mor goz altlari daginik saclar viyakliyan bir bebek .makyaj biraz moral oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…