- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
Anlatın hanımlar ben de bakımlı bir kız değilim neler yapmam gerekiyor artık herkesin bakımlı ol lafından bıktımBakıml Kızlar Günaydın
Herkes bir bakımını anlatsın,burası neşelensin
Önceden yaptığınız gibi günlük şekilde yazar mısınız öyle başlasakKK nın Bakımlı Hanımları merhaba
sizleri göremiyoruz,bekleriz buraya
Pamuk oldumGünaydıııınbugünkü planımda epilasyon var yeni sipariş ettim ve karınca yumurtası yağı da aldım . Gelecek çok heyecanlıyım bakalım işe yarayacak mı ondan sonra maske saç bakımı yapabilirim yorulmazsam yaptıktan sonra tekrar yazacam
Ben düzenli olarak pazar günleri saç maskesi yapıyorum . Kremlenip yüzümü tonikliyorum . Uzun zamandır kullanmıyordum Duş jelini kokusuna yenildim fakat içindekiler zararlı diye doğal sabunlar araştırıyorum şimdi zaten kokusu çabuk uçuyor güzel kokulu iyi bir sabun arayışındayımBakımlı Kızlar Merhaba;
Nasılsınız Bakımlar nasıl gidiyor,yaz geliyor,dikkat edelim
sarımsaklı şampuanın faydasını gördünüz mü? bir memnun kaldıysanız bana özelden marka verir misinizBende uzun zamandır salmışım. Bugün kaş bıyık hizaya sokarak bakıma giriş yapıyorumbelki ayak topuklarima peeling yaparım. Onun dışında günlük nemlendiricilerimi sürüyorum. Zaten düzenli yaptığım tek şey o.
Birde alınacaklar listesi yaptım. Yüz nemlendiricim azaldi. Bu hafta yenisini alsam iyi olur. Ve evde saç adına hiçbir şey kalmamış. Güzel bir bakım yağı ve yeni bir şampuan alacağım. Aylardır sarımsaklı şampuan kullanmaktan fenalık bastı.
Bendeki Max. bakım budur arkadaşlar
Hayır özel bir fayda görmedim eşim almış bitsin diye kullanıyordum.sarımsaklı şampuanın faydasını gördünüz mü? bir memnun kaldıysanız bana özelden marka verir misiniz
Egzersiz yapmayı alışkanlık haline getirmeyi ben de çok istiyorumHadi bakalım katılayım ben deama özellikle bir gün seçmeyeceğim. Genel olarak her gün kendim adına bir şeyler yapmaya çalışacağım. İlk gün : 45 dk eğimli tempolu yürüyüş, 15 dk tüm vücut antrenmanı, duşta vücut peelingi + yoğun saç bakımı. Duş sonrası kağıt cilt maske. Bu hafta manikür, pediküre gitmem lazım, ertelememeliyim
Ya ben 2-3 aydır haftada 3 ya da 4 gün (haftanın yoğunluğuna bağlı) eğimli yüksek tempoda 40-45 dakika koşup 10-15 dk da antrenman yapıyorum çooook iyi geldi. Hem ruhen hem bedenen harika hissediyorum. Bebiş öğle uykusuna yatıyor ben hemen koşu bandına kaçıyorumEgzersiz yapmayı alışkanlık haline getirmeyi ben de çok istiyorumbir de resmen yaz başından beri yaklaşık 5 kilo almışım
Uygulamayı şimdi indireceğim teşekkürlerYa ben 2-3 aydır haftada 3 ya da 4 gün (haftanın yoğunluğuna bağlı) eğimli yüksek tempoda 40-45 dakika koşup 10-15 dk da antrenman yapıyorum çooook iyi geldi. Hem ruhen hem bedenen harika hissediyorum. Bebiş öğle uykusuna yatıyor ben hemen koşu bandına kaçıyorumkesinlikle tavsiye ederim. Bu 30 gün fit uygulaması var onu kullanıyorum, bedava hem tavsiye ederim mutlaka. İlla koşmanıza da gerek yok yaklaşık 20-30 dk ısınıp onları yaparsanız çok faydasını görürsünüz. Amblemi şöyle :
İnsallah sevgilerUygulamayı şimdi indireceğim teşekkürlerinşallah ben de bir düzene oturtabilirim bakalım