Neden mutsuzsunKızlar acil yardım. Acaba yeni konu mu açsam? Son zamanlarda kendimi aşırı çirkin ve bakımsız hissediyorum. Sebebi saçlarım! Asla şekle girmiyorlar ve yanıklar. Aslında kestirmem lazim ama evlenmeyi düşünüyorum. Topuz için saçımı uzatıyorum. Yanıkları kestirsem kafamda saç kalmaz. Bir karış uzunluğunda yanıklar. Sizce ne yapayım. Birde hep mutsuzum ağlıyorum yüzüm çöktü sanki. Yaşlı gibiyim. Eskiden herkes yaşından küçük gösteriyorsun derdi bide şimdi görseler.
Merhabalar.
Bende bakımlarımı buraya yazarak motive etmeye çalışıcam kendimi. Saldım çünkü son zamanlarda.
Uzun zamandır gidemediğim kuaförümden cumartesi randevu aldım. Açılsın dipler... Sabah misel suyla yüzümü temizleyip nemlendiricimi sürdüm. Üzerine makyajımı yaptım. Bu akşam vaktim kalırsa siyah maske yapmayı düşünüyorum.
Leke dediğiniz çil/güneş lekesi mi?Merhabalar. Ben corona başladığından beri makyaj yapmıyorum, genelde evdeyiz zaten ama dışarı çıkarken de yapmadım. Benim genel bakım rutinim cilt lekelerimi gidermek üzerine kurulu bu ara.
Her sabah ve akşam yüzümü bioderma yüz yıkama jeliyle yıkıyorum. Sabahları la roche posay göz çevresi kremi ve yüz nemlendiricisi sürüp üzerine de bioderma güneş kremini sürüyorum. Güneş kremini yenilemem gerektiğinde ilerleyen saatlerde solante sürüyorum.
Akşam olunca yüzümü yves rocher temizleme yağıyla silip, yüz yıkama jeliyle yıkıyorum. Böylece çift aşamalı temizlik yaparak güneş kremini yüzümden atıyorum. Tek aşama yeterli olmaz bunun için. Sonra göz çevresi kremi, lubex c vitamini sürüyorum özellikle lekeli bölgelere. Üzerine nemlendirici krem sürüyorum. Hassasiyeti daha fazla olan birkaç bölgeye de lokal şekilde bepanthol ve madecassol sürüyorum bu ara.
Bir de peeling ve lekeler için ruşur taşı satın aldım bugün 2. kullanışım. 3 günde bir onu yapıcam. Düşünüldüğü gibi sert değil ufalanan ve toz haline gelen doğal bir kil taşı. Zaten toz haline gelince sürülüyor un gibi oluyor. Ayrıca Cosmed markasının enzim peelingini aldım ona başlıcam yakında ve dermoskin be bright serisinin arbutin kremini aldım. Bunları da yakın zamanda rutinime eklicem.
Vücut bakımında cildim kuru olduğu için seranem vücut şampuanı kullanmaya başladım. Duştan sonra da bioderma atoderm krem sürüyorum bazen de victoria secret nemlendirici krem sürüyorum. At kılı fırçası almıştım ama düzenli kullanamıyorum.
Saçlarıma ekstra bir şey yapmıyorum çünkü boyasız, gür ve sağlıklı. Şekil de vermiyorum kendi haline saldım.
Tırnaklarıma oje sürmez oldum yine uzun zamandır, manikür falan da yapmıyorum onlara da bakım gerekiyor bir ara.
Leke dediğiniz çil/güneş lekesi mi?
.
MerhabaPipet
Kuaför deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Kurallara uyuluyor mu merak ediyorum.
Hijyen konusunda yoğun kaygılarım olduğu için gidemiyorum. ( benimde kaş aldırmam lazım, idare etmeye çalışıyorum.)
Siyah maskeden memnun kaldıysanız markası söyler misiniz?
Maske demişken; Pedikür için şu Neutrogena'nın yeni çıkan ayak maskesinden alayım dedim.
30 tl ' yi görünce vazgeçtim. Alabilecek durumum var ama aşırı gereksiz bir fiyat. Tek kullanımlık için değmez dedim.
Makyaj ve Bakım ürünlerinin fiyatları aldı başını gitti.
.
merhaba cildinizde değişiklik oldu mu lekeler açıldı mı. Bende merak saldım sivilce lekesi oldu birkaç yerde onun haricinde hafif çillerim var ama onlarla hiç sorunum olmadı seviyorum bileUzun zamandır akışına bırakmıştım herşeyi. Son zamanlarda bi heves geldi
Ben bu aralar kil maskesine başladım. Yüz yıkama ürüne arayışındayım. Saçımı kestirmem gerek, yıprandılar yine. Ellerim çığlık atıyorlar kurtar bizi diye. Kremlerle idare ediyorum.
Yok ben daha sonuç olmadım. 1 bile olmadı maskeye başlıyalı. Benim cildim çok fena, sivilce izleri ve lekeleri var, bide güneş lekeleri. Çiller rahatsız etmiyo onlar doğal))) Limon suyu cilt lekelerine iyi diğe biliyorum. Başlarım belki yine. Ama cildi yakıyor, çok tutmak olmaz ve kuru ciltlere iyi gelmez. Benimki yağlı olduğu için kurutması hoşuma bile gidiyor.merhaba cildinizde değişiklik oldu mu lekeler açıldı mı. Bende merak saldım sivilce lekesi oldu birkaç yerde onun haricinde hafif çillerim var ama onlarla hiç sorunum olmadı seviyorum bilebuğday tenli olduğum için de sorun yaşamadım ama sivilce lekesi kahverengiye döndü ne yapsam olmuyor . bepanthol onarıcı bakim kremi madecasol krem evigen ampul yaptım karıştırdım cildm yağlı olduğu için daha çok sivilce çıkardı bıraktım sadece madecasol kremi sürüyorum bakalım faydası olacak mı çok sinirliyim özgüvenin düştü
evet bende limon ve şeker maskesi yapıyorum bakalım leke yı açacakmk birde ben söyle birşey ler yaptım kahverengi lekenin üzerini soydum sivilce lekesini yani iğne ile ölü deriyi aldim şuan o deri gitti yara gibi oldu üzerine madecasol kremi ve kantoron yağı sürüyorum bakalım ne olacakYok ben daha sonuç olmadım. 1 bile olmadı maskeye başlıyalı. Benim cildim çok fena, sivilce izleri ve lekeleri var, bide güneş lekeleri. Çiller rahatsız etmiyo onlar doğal))) Limon suyu cilt lekelerine iyi diğe biliyorum. Başlarım belki yine. Ama cildi yakıyor, çok tutmak olmaz ve kuru ciltlere iyi gelmez. Benimki yağlı olduğu için kurutması hoşuma bile gidiyor.
Kısacadı, daha bir sonuca ulaşmış değilim
evet bende limon ve şeker maskesi yapıyorum bakalım leke yı açacakmk birde ben söyle birşey ler yaptım kahverengi lekenin üzerini soydum sivilce lekesini yani iğne ile ölü deriyi aldim şuan o deri gitti yara gibi oldu üzerine madecasol kremi ve kantoron yağı sürüyorum bakalım ne olacak