Bakımlı Olma Topiği :)

Haklısınız bence de kendine bakım vermekten üşenen insanların sözleri kesinlikle Mesela bazı insanlar şaşırıyor nasıl bu kdr zaman ayırıyorsun vs... seviyorum kardeşim alla ala yani kadın dediğin bakımlı olmalı zaten benimkisi sizinkisi acayip değil, kendine bakmaya bahane bulanlar acayip bana göre.

Aynen insan kendisi icin süslemeli ...
Bugun gaza geldim alei vera kemik iliği ve lanolin h.cevizi yagi ile saclarima yukleme yaptim...millet iyyyy miyyy diyo ama sonuc yumusacik ve ışıl ışıl saçlar.. tavsiye ederim...

Kızlar loreal revıtalıft gece kremi aldım. Kullanan varmı yorum merak ediyorum. Ambalajı açmadan bekliyorum. Nivea mı lorealmi kızlar? Lütfen acil cvp

Aynen insan kendisi icin süslemeli ...
Bugun gaza geldim alei vera kemik iliği ve lanolin h.cevizi yagi ile saclarima yukleme yaptim...millet iyyyy miyyy diyo ama sonuc yumusacik ve ışıl ışıl saçlar.. tavsiye ederim...
Aynen ben de duydum onları, özellikle kemik iliğini çok tavsiye ediyorlar ama ben cesaret edemem sanırm çünkü kokuya flan çok hassasm. Hindistancevizi yağını da yüzüme sürüyorum saçımda ağırlaşıyor çünkü.

Benim de sevgilim askerden geliyor 3 gün sonra, ertesi gün buluşacağız. Ben de o gelmeden epey bi bakım yapacağım :)

Rutinimi yazayım, buluşmadan bir gün öncesinden yüzümdeki bütüün kıl tüyleri alıcam zaten almıştım ama minik minik varsa hepsini bi güzel temizlicem yine cildim ışıl ışıl oluyor öyle :) sonrasında püri pak olmak için ağda(kollarım dahil) :) ardından banyo, saç kremleri vs. Çıkınca dinlenmiş cildime kil&sirke maskesi yapacağım. O yüzümde kururken manikür, pedikürü halledip ojelerimi süreceğim. Sonrasında yüzümü yıkayıp, güzel bi nem maskesi ve yatış. :)

Buluşma günü de saçlarımı dalgalı yapıp, ıslak-glowy bir makyaj hafif dumanlı göz makyajı, gül kurusu ruj + şeffaf parlatıcı, krem allık... Güzel kıyafetler :) Sona sevgilim görünce de “oha çok güzel olmuşsun köpek” der Hep aynı senaryo.

Evet koku oluyor ama oyle rahatsiz edici değil... La anta yagi gibi guzel kokan yağ damlatinca farkedilmiyor bile sonucunu gorunce katlanicak bi durum

Kızlar loreal revıtalıft gece kremi aldım. Kullanan varmı yorum merak ediyorum. Ambalajı açmadan bekliyorum. Nivea mı lorealmi kızlar? Lütfen acil cvp
Revitalift değil ama Loreal yaş uzmanı 30+ kullanıyorum, gece yatmadan sürüyorum cildi yumuşacık ve gergin yapıyor. Loreal daha iyi niveadan sanırım.

Revitalift değil ama Loreal yaş uzmanı 30+ kullanıyorum, gece yatmadan sürüyorum cildi yumuşacık ve gergin yapıyor. Loreal daha iyi niveadan sanırım.
Bazi urunler evet cok guzel. Kabul ediyorum zamaninda bende kullandim. Ama icerik okumaya baslayinca ve ne anlama geldigini netten baktikca bu urunleri terk ettim. Hadi kimyasal bir yere kadar ama icinde sperm oldugunu ogrenince kremlerin cogu cop oldu.
Bence icerik arastir...internette reklamini yapan unlulere de asla guvenme. Temiz icerikli urun al.

Ciddi misn sperm olduğunu şmdi duyuyorum ilk defa, gerçi yüz gençleştirme için vs sperm kullanan kadınları da duyduk bi ara, onlardan mı esinlenmişler ne haklısın iyice araştırıp kullanmak lazım. Body Shop un ya da yves rocher in ürünlerinin de çok metini duymuştum.

Tamam da ne spermi bu..enerji iceceginde boganinki var kabul ama cilt kreminde kimin????dayanma bozulma suresi ne kadar alerji riski ne ... Onceden dogal ürünler çok pahalı diye alamazdim ama simdi icerik bilgim arttikca parami biriktirip en dogalini almaya calisiyorum

Kızlar acil yardım. Acaba yeni konu mu açsam? Son zamanlarda kendimi aşırı çirkin ve bakımsız hissediyorum. Sebebi saçlarım! Asla şekle girmiyorlar ve yanıklar. Aslında kestirmem lazim ama evlenmeyi düşünüyorum. Topuz için saçımı uzatıyorum. Yanıkları kestirsem kafamda saç kalmaz. Bir karış uzunluğunda yanıklar. Sizce ne yapayım. Birde hep mutsuzum ağlıyorum yüzüm çöktü sanki. Yaşlı gibiyim. Eskiden herkes yaşından küçük gösteriyorsun derdi bide şimdi görseler.

Yanık kestirmeden gitmez. Kırık aldırın. Bakım yağları maskeler kullanın. Saç uzatan yağlar var onları kullanın. Topuz yaparken topuz Tokası kullanılıyor seçiniz kisaysa da yapilabilir

Yanık kestirmeden gitmez. Kırık aldırın. Bakım yağları maskeler kullanın. Saç uzatan yağlar var onları kullanın. Topuz yaparken topuz Tokası kullanılıyor seçiniz kisaysa da yapilabilir
Topuz tokası mı onu bilmiyordum.. evet kestirmeden gitmiyormuş gerçekten. Keçe gibi

Banyodan sonra ayaklarimi ponzA tasiyla torpuledim ..aslinda yavas yavas terkedilen bi yöntem kuru torpuleme yapiyorlar..ama cok uzun zamandir ihmal ettigim icin topuklarimda catlaklar olustu.. kil maakesini biraz bol yaptim ve yuzume surdukten sonra icine kantaron yağı ekleyerek ayaklarima sürdüm.. su an beklemedeyim... Yikadiktan sonra kremleyip yaticam cok daha hizli duzeliyor bu sekilde çatlaklar..

Yaaa selam. Burayı gördüğüm ne iyi oldu :)
is güç derken vakit kalmıyor bazen bakıma. Ben de güzel bir uyku çekip bakıma ayiricam vaktimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…