Ben bol suyla yıkıyorumhehe :) sende kullanmaya başla o zamannnnnn :)
çok heves ediyorum kremlere bilmem nelere ama alıpta sürmeye vakit bulamıyom işte
Ben bol suyla yıkıyorumbir ara babam bir sabun getirmişti yeşil renk. Onunla yıkıyordum yüzümü o da iyi geliyordu
Haftalık istemeyen tüylerden kurtulma , dışarı çıkarken saçını düzleştirme, mümkün olduğu kadar makyaj yapabilmeye gayret ediyorum
Bunlar bağımlılık değil sanırım genel ihtiyaçlar:-D
Küçük küçük çıkıyorlar canım bacaklar kollar :)hatalık nereni alıyon kız uzamaz kiağda yapıyorsan tabi
yoksa alınırmı tereddüt ettim bak
Küçük küçük çıkıyorlar canım bacaklar kollar :)
Makineyle alıyorum
Ayy ağda da çok pis adamı çıldırtıyorben makinadan korkuyom kasap gibi
Ayy ağda da çok pis adamı çıldırtıyor
Baslamak meseleaynen ama daha az acı gibi sankibaşlıyor uyuşuyorsun bitiyor
Baslamak mesele
Oo onda bişey yok canım çatır çatır başkası yoluyorben kendime yapamam ama başkası yaparsa acısını çekerim
Oo onda bişey yok canım çatır çatır başkası yoluyor
Corekitunu nasıl kullandınız?Keten tohumu ve chia tohunu bakimina basladim cilt tonum3 ton açıldı....kambocya cayimi kurucam bu hafta.. corek otunu 1 aydir kullaniyorum 6 kilo verdim...saclar da her hafta farklı olmak uzere kina maya hindistan cevizi yagi aleo vera yapiyorum.hindistanvcevizi yagiyla agzimi calkaliyorum dis fircaliyorum bayagi farkettirdi beyazlikta 35 yasindan sonraymis kisisel bakima dikkat etmek ...onceleri oylesine yapiyormus7m. Hu arada sabah 5.30 da kalkip 7 ye kadar yuruyorum haftanin 3 gunu plates te yapiyorumm evde kendi capimda..
Ac karna bir tatli kasigi iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum. Taze sıktırdım aktardan. Hic bir diyet yapmadan bir ayda 4 kilo vermisim ben corekotuna bagliyorum. Yoksa aylardir 78 kilodaydim suan 74 um .bir jâftadir tartilmadim ama 73 e dusmus olabilirimCorekitunu nasıl kullandınız?