Bakımlı Olma Topiği :)

günlük duş ve duştan sonra yüzü nemlendirme, akşamları 3 ü 1 arada garnierle yüz yıkama, dişler muhakkak fırçalanır, ayda bir saç boyatılır, çıktıkça tüyler alınır (vücut tüyleri ve kaş) ekstra bakımım falan yok ... gerekte yok..

Bu topiğe çok yazardım. Bebiş oldu yazamadim. Bu süreçte cildim regli olmadığim için kaymak gibi. Kalçama kadar gelen saçlarimi kulak hizasinda kestirdim. Kaşlarimi bebiş uyunca aliyorum. Saçlarimi hergün yikiyorum fakat 3 günde bir şampuan sürüyorum. Yüzümü bebeğim şampuaniyla yikiyorum iyi geldi yüzüme. Ama uykusuzluktan göz altlarim mor. Dislerimi günde bir kere fircalayabiliyorum

sabah güzel bi maskemi yaptım. yıkama jelimle köpürte köpürte yıkadımmm, ardından tonikledim.. gece de bi benzer bakımı yapıp yatmıstım...
evimi temizledikten sonra
sporumu yapıcam
sonra tırnaklarıma bakım yapıp
yuruyerek dısarda yapılacak ıslerımı halledecegım

aksama sac maskesiii ve dus kremlenıp makyaj kalıntılarını temızleyıp yataga :)

Oil cleaning(yag ile cilt temizleme) , karbonatla peeling,kil maskesine yosun tozu (sprulina) koydum maske yaptim, ilik dustan sonra cilde kagit maskemi koydum bekliyorum simdi ..cikarip masajla kalani yedirip yaticam.. haftalik bakimimi yarin manikur ve pedikurumu yapip tamamliycam. Pažar gunu arkadasimin dugunu var o yuzden bu kadar yogun bir bakima girdim..
Boyle konulara ilgiliyim kizla cilt benden sorulur:rapci::21::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK71::KK71::-):-):-)

Yazamayacağım kadar çok yapıyorum en büyük hobim heralde bakım, kendimle uğraşmak falan vaktim de çok napam:21:

Oil cleaning(yag ile cilt temizleme) , karbonatla peeling,kil maskesine yosun tozu (sprulina) koydum maske yaptim, ilik dustan sonra cilde kagit maskemi koydum bekliyorum simdi ..cikarip masajla kalani yedirip yaticam.. haftalik bakimimi yarin manikur ve pedikurumu yapip tamamliycam. Pažar gunu arkadasimin dugunu var o yuzden bu kadar yogun bir bakima girdim..
Boyle konulara ilgiliyim kizla cilt benden sorulur:rapci::21::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK71::KK71::-):-):-)
Yaaaa arkadaş olabilir miyiz o zaman :)

Benim aklımda haftaya lazer epilasyona gitmek var başka bir bakım düşünmüyorum:dondurma: ama dün gece soyulabilen cilt maskesi yapmıştım. Nemlendiricim yok kızlar 28 yaşındayım cildim karma, yanaklarım çoook kuru, alnim yağlı. Hangi nemlendirici iyi gelir yanaklarima

Bu topiğe çok yazardım. Bebiş oldu yazamadim. Bu süreçte cildim regli olmadığim için kaymak gibi. Kalçama kadar gelen saçlarimi kulak hizasinda kestirdim. Kaşlarimi bebiş uyunca aliyorum. Saçlarimi hergün yikiyorum fakat 3 günde bir şampuan sürüyorum. Yüzümü bebeğim şampuaniyla yikiyorum iyi geldi yüzüme. Ama uykusuzluktan göz altlarim mor. Dislerimi günde bir kere fircalayabiliyorum
Ayyy Canım Benim;Anne oldun,Allah bağışlasın,Sen zaten Bakımlı ve Güzelsin
Bebeğini Allah bağışlasın,onun için de olsa dikkat et

• Beğen
Reactions: gve
Canım Harikasın gerçekten imrendim bakımını:KK200:

Saçıma fön çektrmiştim ama evde sürekli tepede topuz yaparm.
elim ayaklarım manikürlü pedikürlü kendim yaptım geçen.
2 gün önce kaş bıyık hallettim kuaförde
Lazer epi. Yaptırıyorum Haftasonu randvm var.
Yarın duş alıp tekrar kuaförden fön çektirmeyi düşünüyorm.
Eylül 15 gibi dip boyası yaptırıcam.
Saçlarımı 1 ay önce kestirdim.

. Bakımlı olmak benim için ferahlık. Kendimi özgür ve hafif hissediyorum. ozgüvenimi arttryor:KK50:

genel ihtiyaçlarn harcinde pek bisy yapmyorum.
zaman bulamyrm. zor geliyor. zaten genel ihtiyaçlar da kuafrde yaptrnca daha bi kolay oldu. artk evde saç boyamyorm saça sekil verme yapmyorm filan

Bugün tırnak etlerime peeling yaptım, adını bilmediğim aletle kestim:KK49:ojelerimi sürdüm nail art yaptım. Saçlarıma aktardan aldığımı yağımı sürdüm 3_4saat sonra yıkadım. Banyoda yüz kesesiyle yüzümü keseledim. Sonrada kremlendim. Şimdi de unutmadan göz kremimi sürüp uyuyacağım

• Beğen
Reactions: gve
ara ara özeniyorum fakat nedense yüz temizlemek dışında hiçbir şeyi sistematik oalrak yapamıyorum.. hep bir hevesle başlıyorum snra ara ara aklıma ne gelirse işte :kızgın:

X