- 24 Nisan 2015
- 6.871
- 7.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa arkadaş olabilir miyiz o zaman :)Oil cleaning(yag ile cilt temizleme) , karbonatla peeling,kil maskesine yosun tozu (sprulina) koydum maske yaptim, ilik dustan sonra cilde kagit maskemi koydum bekliyorum simdi ..cikarip masajla kalani yedirip yaticam.. haftalik bakimimi yarin manikur ve pedikurumu yapip tamamliycam. Pažar gunu arkadasimin dugunu var o yuzden bu kadar yogun bir bakima girdim..
Boyle konulara ilgiliyim kizla cilt benden sorulur
Tabiiki neden olmasin?Yaaaa arkadaş olabilir miyiz o zaman :)
Ayyy Canım Benim;Anne oldun,Allah bağışlasın,Sen zaten Bakımlı ve GüzelsinBu topiğe çok yazardım. Bebiş oldu yazamadim. Bu süreçte cildim regli olmadığim için kaymak gibi. Kalçama kadar gelen saçlarimi kulak hizasinda kestirdim. Kaşlarimi bebiş uyunca aliyorum. Saçlarimi hergün yikiyorum fakat 3 günde bir şampuan sürüyorum. Yüzümü bebeğim şampuaniyla yikiyorum iyi geldi yüzüme. Ama uykusuzluktan göz altlarim mor. Dislerimi günde bir kere fircalayabiliyorum
Canım Hayırlı olsun,Sarı olsan daha bir özen ve bakım ister;ve sarısın oldum artık ekstra bakım ve ozen ıstıyor :)
Canım en iyisini yapıyorsun;Yazamayacağım kadar çok yapıyorum en büyük hobim heralde bakım, kendimle uğraşmak falan vaktim de çok napam
Canım Harikasın gerçekten imrendim bakımınıOil cleaning(yag ile cilt temizleme) , karbonatla peeling,kil maskesine yosun tozu (sprulina) koydum maske yaptim, ilik dustan sonra cilde kagit maskemi koydum bekliyorum simdi ..cikarip masajla kalani yedirip yaticam.. haftalik bakimimi yarin manikur ve pedikurumu yapip tamamliycam. Pažar gunu arkadasimin dugunu var o yuzden bu kadar yogun bir bakima girdim..
Boyle konulara ilgiliyim kizla cilt benden sorulur
Bakımlı kadınlar olarakTabiiki neden olmasin?
Aynen kız bak canım çekti gidem de bi peeling yapimCanım en iyisini yapıyorsun;
Bakım olmadan yaşayamayız,Bende Bakımsız yapamam