Bendeeeuç çocuğun mu var bu arada allah bağışlasın
Günlük bakımların nedir
Uç cocukla ben sacımı tarayamazdımmmm elim de ağır uyusuk bir şeyim
Topuklu ve miniyi giyersen olcan, ha gayret:)Seksi oldum mu sence kırmızı ojelendim
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... iyi erken hareketlenmişsin toparlanmak için :)Dogum yapali 1 ay oldu, silkelenmek icin hemcins desteginden daha faydali bir sey yok valla. Bu yuzden takipteyim :)
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... iyi erken hareketlenmişsin toparlanmak için :)
Su ic bol bol canim..Allah razi olsun. Simdi pek bisey yapmiyorum, kilo vermek suan ilk onceligim. Tuyolari okuyup not alacagim suanlik
Kizlar bacaklardaki kirmiziligi tavuk derisi gorunumunu yok etmek icin bir seyler yapiyor musunuz? Gerci sizin bacaklarinizda yoktur da bir el ativerin duydugunuz bir seyler vardir belki..
Naturel sizma zeytinyagi olurmu canim.. peeling ne peelingi acaba? Mesela ne yapilabilir?Canim peeling ve bolca dermokozmetik bir krem surup kalin bir corapla bir gece uyumak. Saf zeytinyagida olur
Naturel sizma zeytinyagi olurmu canim.. peeling ne peelingi acaba? Mesela ne yapilabilir?
Bebisin nasil kuzuumm kokla yerime :)
Kizlar bacaklardaki kirmiziligi tavuk derisi gorunumunu yok etmek icin bir seyler yapiyor musunuz? Gerci sizin bacaklarinizda yoktur da bir el ativerin duydugunuz bir seyler vardir belki..
Masallah canim.. kahve yaptim bacagima.. krem surmedim bakalim..:)Peeling evde toz seker, kahve telvesi ve biraz zeytinyagiyla yapabilirsin canim. Sonrada kese. En son zeytinyagini bol surup dize kadar bir corapla uyu. Ve de yapabilirsen her gun bacaklarina krem sur kisa surede o goruntu gider. Bebegim cok iyi canim cok uyumlu :) ohh kokladim bile
Onu kullanmistim bir ara su bazli olandi sanirim.. onu diyorsun demi?İçinde üre olan bir krem. Ürederm olur( en yüksek üyeli olanı alma, o daha çok egzama falan olanlar için ya da tırnakla mantarı , excipial lipo olur
Onu kullanmistim bir ara su bazli olandi sanirim.. onu diyorsun demi?
Yag bazliyi mi aliyim o zaman.. cok sagol canim.Yağ bazlı olanı var, kışın daha iyi oluyor. Üre cildin üstündeki o pütürlü yapıyı yok ediyor
Yag bazliyi mi aliyim o zaman.. cok sagol canim.