tamam akşam bakıyım ben canım sağol..:) tanıdık zaten yardımcı olur.. dün de b12 plus aldım içinde biotin de varmış saça başa tırnaklara iyi geliyormuş.. b12 düşük çıktı 2 haftada etkisini gösterirmiş.. hemen faydasını görürüm umarım..Üredermin kremlerine bak bir de üre oranlarını karşılaştır. Bir tanesi yüzde 40 Lara'da falan onu şakın alma da:) sanırım excipial limonun yüzde 4. , ürederm yüzde 10 falan. iyi eczacıya denk gelirsen sana içerikleri söyle ve ne işe yaradıklarını ama kalfalar genelde bilme haberin olsun.
Excipial lipo aldim o da onu kullaniyormus cok pahalanmis yaa 5 10 liraya aliyordum ben bunlari roacutan kullanirken... bakalim ise yarar insallah sagol.. :)Üredermin kremlerine bak bir de üre oranlarını karşılaştır. Bir tanesi yüzde 40 Lara'da falan onu şakın alma da:) sanırım excipial limonun yüzde 4. , ürederm yüzde 10 falan. iyi eczacıya denk gelirsen sana içerikleri söyle ve ne işe yaradıklarını ama kalfalar genelde bilme haberin olsun.
Excipial lipo aldim o da onu kullaniyormus cok pahalanmis yaa 5 10 liraya aliyordum ben bunlari roacutan kullanirken... bakalim ise yarar insallah sagol.. :)
22 dedi ikisi de ayni fiyat olmus 20ye verdi.Kaç olmuş ki?8-12 gibiydi hydro ve lipo sanırım
Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)Kızlar güzel ışıltılı, canlı gösterecek bir cc krem istiyorum. Fakat kuru cildim için uygun olsun. Islak görünümü kuru görünümden daha çok seviyorum. Önerileriniz nedir
Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)
Dedigim gibi coklu renk degisimin yoksa baz guzel bir tercih.. nemlendirici krem gibi zaten baz da.Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...
Yanaklarımda kılcal damar kızarıklığı var. Bi de dudak kenarlarımda hafif koyuluk. Kapatıcı gerekir altına aslındaDedigim gibi coklu renk degisimin yoksa baz guzel bir tercih.. nemlendirici krem gibi zaten baz da.
Tamam benim dedigim gibi bi dene istersen isine yarayabilir.. bir de kulandigin pudra da onemli tabi.. ben flormarinkini aldim memnunum goruntuden.Yanaklarımda kılcal damar kızarıklığı var. Bi de dudak kenarlarımda hafif koyuluk. Kapatıcı gerekir altına aslında
Tamam canım baz işini düşünebilirim.Tamam benim dedigim gibi bi dene istersen isine yarayabilir.. bir de kulandigin pudra da onemli tabi.. ben flormarinkini aldim memnunum goruntuden.