Bakımlı Olma Topiği :)

tamam akşam bakıyım ben canım sağol..:) tanıdık zaten yardımcı olur.. dün de b12 plus aldım içinde biotin de varmış saça başa tırnaklara iyi geliyormuş.. b12 düşük çıktı 2 haftada etkisini gösterirmiş.. hemen faydasını görürüm umarım..

Kızlar güzel ışıltılı, canlı gösterecek bir cc krem istiyorum. Fakat kuru cildim için uygun olsun. Islak görünümü kuru görünümden daha çok seviyorum. Önerileriniz nedir

Excipial lipo aldim o da onu kullaniyormus cok pahalanmis yaa 5 10 liraya aliyordum ben bunlari roacutan kullanirken... bakalim ise yarar insallah sagol.. :)

Kızlar güzel ışıltılı, canlı gösterecek bir cc krem istiyorum. Fakat kuru cildim için uygun olsun. Islak görünümü kuru görünümden daha çok seviyorum. Önerileriniz nedir
Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)

Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)
Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...

Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...
Dedigim gibi coklu renk degisimin yoksa baz guzel bir tercih.. nemlendirici krem gibi zaten baz da.

Yanaklarımda kılcal damar kızarıklığı var. Bi de dudak kenarlarımda hafif koyuluk. Kapatıcı gerekir altına aslında
Tamam benim dedigim gibi bi dene istersen isine yarayabilir.. bir de kulandigin pudra da onemli tabi.. ben flormarinkini aldim memnunum goruntuden.

Tatlianne20 .!.:
[IMG alt="Blue_Perii"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/676/676915.jpg?1563321253[/IMG] Blue_Perii balbocuuu Reyyan__ Kara_gozlum debriyajgazfren minik kalp0753 U Ufukta_bebek C ChillOutt D Dilos06 @Yasnaz@Anneyim ChocolateCookie Chocolita Gama Capella SeviyomHee Culhagibi hizuran hicmakam hicmet16 A Ayas19 Tenceresiz kaldim anne SaryamV HayatSevinceGuzel Pembeemzik kahvesevenkadin Psikolojik Deliii Kmsl Hnd son izci S SON Edebiyat@bulca L Lilaseverr [IMG alt="bi prenses annesi"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/892/892901.jpg?1548684771[/IMG] bi prenses annesi Limonsuzzcay IcimdekiSonsuzDeniz kevsersoylu -Mihrimah - Pudra Pembe - -MinikAnnecik- -Sahrud- 1s3m 38his Oeksuez Ask ve isyan AnneAslan 3jamiilaa ailemm Dahlia_ @adel8893@Antepfistiklicikolata S Sussskun Karamel 29 arzum123 Aslan Annesi Aslhnozel A aslimurat19 Baloglusunannesiii bcgirl D U R U beautifulsweet benmarian berkcag BerraAksa_K B Beto2012 Bexy Birbardakcay Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20@Bitki Doktoru UnknownMs Black bird Ckolatakahve B Brunello Cicinelli Browni_intense Kajuko C Cay6 C celiiiik95 cennet Annesi@Cennetul Mualla Dil-i bitab E ertugrulunhalimesi Ceylinceylinbjk C chatlak_anne Coco_Loco D e f n e D Damlakara @db55@Deniz_us Khaleesi drdotty Delikelebek22 P Pia22 Eclipsse efisn Efsun64 EsaretinBedeli Erva Yaren Eses07 @Eren61@Esseteacher Evham Perisi Finrod Felagund gulse14 Hannaz H Huma Gulsum I iklimim123 PrensesAnnesi_ @Ilayburak2@ilginc Kiz Diktorya Secret IsikOlsun I isimsiz1 Berenimm @kahvesevmemben kaptinn K Kavimlergocu kevsersoylu @kkaderim@Kova hatunu Mcz09 Kutsal Tiramisu Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste L Lavanta kokusu Cui Bono Tulparr @KutsalI@Lice_sss Lunapark Kedisi Bree Van De Kamp __Eva_ M Maviguverciin M mavilimonata mayissinegi Mavimilena @meek@Memleketsevdalisi minnakhatun01 minik_prince nese-li_hilos @tuzsuz_ruh ince bilek civnilay N Nnuurrr Nurov @nyks_42@ParteMoralll Pembis Hayaller pinkhouse34 Nevreste poyrazinmelegi R4bi4 Rakika ByNkoaLa safari_go sacidem @sedanur91@Senden Gelen Senfonim sivastrabzon Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia Tombuldut terelelli34 T Temmuz07 @Vinka@Uykucu melek womennn Zipzip- Mune
İyi Akşamlar Kızlar;
Bizim Evimiz olan kk değişmiş birşey anlamadım,nasıl olmuş böyle
Tekrar bakım için toplanalım,birbirimize destek olalım
Bu @Tatlianne20 kopyaladım,alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…