Bakımlı Olma Topiği :)

güzel topikmiş burası, dertlerden içim şişti :) cumartesi saç boyası yaptırdım. pazartesi yine kuafördeydim, bu sefer fön. haftada iki kere föne giderim.ojesiz asla çıkmam :KK70: temel bakım önemli malumunuz. önümüzdeki haftalardaysa istediğim doktorda inşallah randevu bulabilirsem de medikal cilt bakımı yaptıracağım. cilt bakımında dermokozmetik ürünlere geçiş yapmak istiyorum artık. temel bakım düzenli yapıldığında; cilt ve saçlar sağlıklı bakımlı olduğunda makyaj da giyim de o zaman kendini gösteriyor :KK66:

Yani kotu yapmissin cidden:) ben de kullandim bi donem karaciger testlerim duzgun cikmadi zaten dusuk kullaniyordum biraktirdi doktor.. simdi de yasin etkisiyle epey azaldi 3 5 tane o da regl donemlerinde.. :)
Ay masallah
Ben deli cesareti ile kullandım bi de kontrolsüz kan değerlerine bakılmadan :)

güzel topikmiş burası, dertlerden içim şişti :) cumartesi saç boyası yaptırdım. pazartesi yine kuafördeydim, bu sefer fön. haftada iki kere föne giderim.ojesiz asla çıkmam :KK70: temel bakım önemli malumunuz. önümüzdeki haftalardaysa istediğim doktorda inşallah randevu bulabilirsem de medikal cilt bakımı yaptıracağım. cilt bakımında dermokozmetik ürünlere geçiş yapmak istiyorum artık. temel bakım düzenli yapıldığında; cilt ve saçlar sağlıklı bakımlı olduğunda makyaj da giyim de o zaman kendini gösteriyor :KK66:
Ah benim de dertten sıkılıyorum şurda birkaç tüyo okuyup uygulayalım :)

Merhaba
Ben bir haftadır spor yapıyorum düzenli
Bugün tan anlamı ile oturttum düzeni
Basen çalışıyorum suan

Kahve peelingi yaptım
Kil maskesi yapmıştım ekstra
Tonikleyip kremleyeceğim gün sonu

Saçlarıma yağ uygulamam lazım arka arkaya boya biraz sertleştirdi :)

X