- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Haha ya gece boyu nobetteyim kiz dis cikariyo filan: (maşallah iyi yetişiyorsun :)) 3 bebişle. bende işyerinde ama hep buralardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha ya gece boyu nobetteyim kiz dis cikariyo filan: (maşallah iyi yetişiyorsun :)) 3 bebişle. bende işyerinde ama hep buralardayım
oyy kıyamam geçmiş olsun çok zor biliyorum..Haha ya gece boyu nobetteyim kiz dis cikariyo filan: (
Hangi isler canim?oyy kıyamam geçmiş olsun çok zor biliyorum..
sen bakımın için neler yapıyorsun var mı tüyoların?
senin o işler noldu canım:) yaptırdın mııı :))
kendine yapmak istediklerin canım?Hangi isler canim?
Bu sira spor yapiyorum o kadar aslinda:) bi topici inceleyimde aklima geleni yazarim yazilmadysa:)
O kadar cok varki:)) ama hangisini dedigini cikaramadimkendine yapmak istediklerin canım?
göğüslere silikondu sanırım :))O kadar cok varki:)) ama hangisini dedigini cikaramadim
Yok kiz:) ihtiyacim yok slikona:)) diklestrme ysptrcam kismetse.. gorusmelerim devam ediyor arastiriyorum.. sanirim bu senenin sonuna dogru yaptrcamgöğüslere silikondu sanırım :))
özelde mi olucak nasipse... :) kısmet bakalım... umarım her şey yolunda gitsin.Yok kiz:) ihtiyacim yok slikona:)) diklestrme ysptrcam kismetse.. gorusmelerim devam ediyor arastiriyorum.. sanirim bu senenin sonuna dogru yaptrcam
Sagol hayatim kismet belki degil daha.. kiz biraz daha buyusun diye bekliyorum. Suan cok kucak istiyor bu yuzden sene sonu dusunuyorumözelde mi olucak nasipse... :) kısmet bakalım... umarım her şey yolunda gitsin.
Ay masallahYani kotu yapmissin cidden:) ben de kullandim bi donem karaciger testlerim duzgun cikmadi zaten dusuk kullaniyordum biraktirdi doktor.. simdi de yasin etkisiyle epey azaldi 3 5 tane o da regl donemlerinde.. :)
İnsallah güzel sonuç alırsın :)Sagol hayatim kismet belki degil daha.. kiz biraz daha buyusun diye bekliyorum. Suan cok kucak istiyor bu yuzden sene sonu dusunuyorum
Ah benim de dertten sıkılıyorum şurda birkaç tüyo okuyup uygulayalım :)güzel topikmiş burası, dertlerden içim şişti :) cumartesi saç boyası yaptırdım. pazartesi yine kuafördeydim, bu sefer fön. haftada iki kere föne giderim.ojesiz asla çıkmam temel bakım önemli malumunuz. önümüzdeki haftalardaysa istediğim doktorda inşallah randevu bulabilirsem de medikal cilt bakımı yaptıracağım. cilt bakımında dermokozmetik ürünlere geçiş yapmak istiyorum artık. temel bakım düzenli yapıldığında; cilt ve saçlar sağlıklı bakımlı olduğunda makyaj da giyim de o zaman kendini gösteriyor
Insallah daha varda cok heyecanliyim simdiden ya: (İnsallah güzel sonuç alırsın :)
Hoş geldinnn :)Aboo ben bu topici niyevgormedim daha once:)))
Hosbulduk seviyorum bu topicleri bende:)Hoş geldinnn :)
Bendeee uç çocuğun mu var bu arada allah bağışlasınHosbulduk seviyorum bu topicleri bende:)
Seksi oldum mu sence kırmızı ojelendimHosbulduk seviyorum bu topicleri bende:)