Canim nasilsin kiz hamismisinnnnn cok sevindimmm bitanemYavaş gelin teker teker gelin korktum yahuu
Canımm evett çok sağoll sırada siz varsınız benceAaaa
Canim nasilsin kiz hamismisinnnnn cok sevindimmm bitanem
Insallah bitanemm ya valla cok sevindim gecmis olsun kuzum bende napim evdeyim is gucle ugrasiyorum kafa dagitmaca anlicaginCanımm evett çok sağoll sırada siz varsınız benceeh idare ediyorum valla havalar soğuk burda üşüttüm galiba.. sen nasılsın kuzum
bendeeNe olduğunu anlamadım ?
Valla bakım makim yapmıyorum kızlarbanyomu yapıyorum temiz, düzenli olarak tırnaklarımi kesiyorum dislerimi fircaliyorum. Ağdama gidiyorum. Temiz duzgun giyiniyorum. Yataktan kalktığım gibi dolaşmıyorum. E o kadar iste
Sayılır tatlisim bakımlı gacisin sen aa olmadi ama bak simdiaynı ben :) no makyaj no saç düzleştirmeymiş fönmüş topukluymuş.sporları çeker giderim
bide cildim için bu ara banyodan önce garnıerin 3ü bir arada maskesini yapıyorum o bakım sayılır mı
Sayılır tatlisim bakımlı gacisin sen aa olmadi ama bak simdiaynı ben :) no makyaj no saç düzleştirmeymiş fönmüş topukluymuş.sporları çeker giderim
bide cildim için bu ara banyodan önce garnıerin 3ü bir arada maskesini yapıyorum o bakım sayılır mı
Sayılır tatlisim bakımlı gacisin sen aa olmadi ama bak simdi
Hemen çekirdek falan ye ki yüzün yaglansin ya kuzum bak simdi bende üzüldüm napicaznapacaz şimdi :O
Hemen çekirdek falan ye ki yüzün yaglansin ya kuzum bak simdi bende üzüldüm napicaz
Kıyamam kız düzelt yağını o zamanOlmaz yemem zaten yağlı düzelsin die yapıyom
Kıyamam kız düzelt yağını o zamanbenim cildim de yağlı