Bakımlı Olma Topiği :)

Üredermin kremlerine bak bir de üre oranlarını karşılaştır. Bir tanesi yüzde 40 Lara'da falan onu şakın alma da:) sanırım excipial limonun yüzde 4. , ürederm yüzde 10 falan. iyi eczacıya denk gelirsen sana içerikleri söyle ve ne işe yaradıklarını ama kalfalar genelde bilme haberin olsun.
tamam akşam bakıyım ben canım sağol..:) tanıdık zaten yardımcı olur.. dün de b12 plus aldım içinde biotin de varmış saça başa tırnaklara iyi geliyormuş.. b12 düşük çıktı 2 haftada etkisini gösterirmiş.. hemen faydasını görürüm umarım..

Kızlar güzel ışıltılı, canlı gösterecek bir cc krem istiyorum. Fakat kuru cildim için uygun olsun. Islak görünümü kuru görünümden daha çok seviyorum. Önerileriniz nedir

Üredermin kremlerine bak bir de üre oranlarını karşılaştır. Bir tanesi yüzde 40 Lara'da falan onu şakın alma da:) sanırım excipial limonun yüzde 4. , ürederm yüzde 10 falan. iyi eczacıya denk gelirsen sana içerikleri söyle ve ne işe yaradıklarını ama kalfalar genelde bilme haberin olsun.
Excipial lipo aldim o da onu kullaniyormus cok pahalanmis yaa 5 10 liraya aliyordum ben bunlari roacutan kullanirken... bakalim ise yarar insallah sagol.. :)

Kızlar güzel ışıltılı, canlı gösterecek bir cc krem istiyorum. Fakat kuru cildim için uygun olsun. Islak görünümü kuru görünümden daha çok seviyorum. Önerileriniz nedir
Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)

Canim cok renkli bir yuzun yoksa ccyi tercih etmene gerek yokmus ben baz suruyorum ustune de pudra..ustune allik..guzel oluyor:)
Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...

Canım pudra kuru cildimde pul pul bir görüntü oluşturuyor, o yüzden sıvı ürünler tercih edeyim dedim. Şuanda bb kullanıyorum ama pek memnun değilim. Cansız duruyor.. Baz hiç kullanmadım ama...
Dedigim gibi coklu renk degisimin yoksa baz guzel bir tercih.. nemlendirici krem gibi zaten baz da.

Yanaklarımda kılcal damar kızarıklığı var. Bi de dudak kenarlarımda hafif koyuluk. Kapatıcı gerekir altına aslında
Tamam benim dedigim gibi bi dene istersen isine yarayabilir.. bir de kulandigin pudra da onemli tabi.. ben flormarinkini aldim memnunum goruntuden.

Tatlianne20 .!.:
[IMG alt="Blue_Perii"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/676/676915.jpg?1563321253[/IMG] Blue_Perii balbocuuu balbocuuu Reyyan__ Reyyan__ Kara_gozlum Kara_gozlum debriyajgazfren debriyajgazfren minik kalp0753 minik kalp0753 U Ufukta_bebek C ChillOutt D Dilos06 @Yasnaz@Anneyim ChocolateCookie ChocolateCookie Chocolita Chocolita Gama Capella Gama Capella SeviyomHee SeviyomHee Culhagibi Culhagibi hizuran hizuran hicmakam hicmakam hicmet16 hicmet16 A Ayas19 Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne SaryamV SaryamV HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel Pembeemzik Pembeemzik kahvesevenkadin kahvesevenkadin Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii Kmsl Hnd Kmsl Hnd son izci son izci S SON Edebiyat@bulca L Lilaseverr [IMG alt="bi prenses annesi"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/892/892901.jpg?1548684771[/IMG] bi prenses annesi Limonsuzzcay Limonsuzzcay IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz kevsersoylu kevsersoylu -Mihrimah -Mihrimah - Pudra Pembe - - Pudra Pembe - -MinikAnnecik- -MinikAnnecik- -Sahrud- -Sahrud- 1s3m 1s3m 38his 38his Oeksuez Oeksuez Ask ve isyan Ask ve isyan AnneAslan AnneAslan 3jamiilaa 3jamiilaa ailemm ailemm Dahlia_ Dahlia_ @adel8893@Antepfistiklicikolata S Sussskun Karamel 29 Karamel 29 arzum123 arzum123 Aslan Annesi Aslan Annesi Aslhnozel Aslhnozel A aslimurat19 Baloglusunannesiii Baloglusunannesiii bcgirl bcgirl D U R U D U R U beautifulsweet beautifulsweet benmarian benmarian berkcag berkcag BerraAksa_K BerraAksa_K B Beto2012 Bexy Bexy Birbardakcay Birbardakcay Birmabelsakizi Birmabelsakizi @BirTutamMutluluk20@Bitki Doktoru UnknownMs UnknownMs Black bird Black bird Ckolatakahve Ckolatakahve B Brunello Cicinelli Browni_intense Browni_intense Kajuko Kajuko C Cay6 C celiiiik95 cennet cennet Annesi@Cennetul Mualla Dil-i bitab Dil-i bitab E ertugrulunhalimesi Ceylinceylinbjk Ceylinceylinbjk C chatlak_anne Coco_Loco Coco_Loco D e f n e D e f n e D Damlakara @db55@Deniz_us Khaleesi drdotty drdotty Delikelebek22 Delikelebek22 P Pia22 Eclipsse Eclipsse efisn efisn Efsun64 Efsun64 EsaretinBedeli EsaretinBedeli Erva Yaren Erva Yaren Eses07 Eses07 @Eren61@Esseteacher Evham Perisi Evham Perisi Finrod Felagund Finrod Felagund gulse14 gulse14 Hannaz Hannaz H Huma Gulsum I iklimim123 PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_ @Ilayburak2@ilginc Kiz Diktorya Secret Diktorya Secret IsikOlsun IsikOlsun I isimsiz1 Berenimm Berenimm @kahvesevmemben kaptinn kaptinn K Kavimlergocu kevsersoylu kevsersoylu @kkaderim@Kova hatunu Mcz09 Mcz09 Kutsal Tiramisu Kutsal Tiramisu Youlost16 Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste L Lavanta kokusu Cui Bono Cui Bono Tulparr Tulparr @KutsalI@Lice_sss Lunapark Kedisi Lunapark Kedisi Bree Van De Kamp Bree Van De Kamp __Eva_ __Eva_ M Maviguverciin M mavilimonata mayissinegi mayissinegi Mavimilena Mavimilena @meek@Memleketsevdalisi minnakhatun01 minnakhatun01 minik_prince minik_prince nese-li_hilos nese-li_hilos @tuzsuz_ruh ince bilek ince bilek civnilay civnilay N Nnuurrr Nurov Nurov @nyks_42@ParteMoralll Pembis Hayaller Pembis Hayaller pinkhouse34 pinkhouse34 Nevreste Nevreste poyrazinmelegi poyrazinmelegi R4bi4 R4bi4 Rakika Rakika ByNkoaLa ByNkoaLa safari_go safari_go sacidem sacidem @sedanur91@Senden Gelen Senfonim Senfonim sivastrabzon sivastrabzon Sonsuzaskkk Sonsuzaskkk mutluannemutlubebekk mutluannemutlubebekk T TamBirRabia Tombuldut Tombuldut terelelli34 terelelli34 T Temmuz07 @Vinka@Uykucu melek womennn womennn Zipzip- Zipzip- Mune Mune
İyi Akşamlar Kızlar;
Bizim Evimiz olan kk değişmiş birşey anlamadım,nasıl olmuş böyle
Tekrar bakım için toplanalım,birbirimize destek olalım
Bu @Tatlianne20 kopyaladım,alıntıdır.

X