tırnaklara hangi yağı kullanıyorsun çanımMerhaba:)
Bugünden itibaren araniza katilmaya karar verdim. Uzun zamandir bakim konularina merak saldim malum yaza dugunum var kismet olursa :))
ama gel gelelim ne kadar rutinime sadik kaliyorum orasi baya bi tartisilir.
Bu gece yaptiklarim:
Disler fircalandi + dis ipi kullanildi
yüzümü kükürt sabun ile yikadim
kas + kirpik + goz altina hindistan cevizi yagi sürdüm
tirnaklarima bakim yagi surdum
el ve dudak kremi kullandim
dün akşam yatmadan önce ve bu sabah kalkar kalkmaz dişler fırçalandıKesinlikle sapsarı kokan ağız ile ne kadar güzel olsan da kötü bi görüntü oluyor nacizane fikrim
merhaba kızlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
Hiç bir şekilde bakım yapmam çok üşengeç bir insanım yapım öyle.
Uzun yıllardır hep uzun saçlı beline kadar olan biri olaraktan geçen hafta saçlarımı kestirdim kat attırdım alnım geniş olduğundan kahkül bıraktırdım ve boyadım işyerinde çevremde arkadaşlarım eşim hepsi çok yakıştığını söyledi
kaş ve bıyıklarım her hafta çıkmakta olup beni deli etmekte üşengeçlikten hep pazar günü gece alırım ertesi gün iş var diye aslında bunu cuma günü yapsam haftasonu eşime daha güzel görünebilirim
eşimle tanıştığımda 58 kilolardayken evlendiğim ilk dört çalışmadım 78 i gördüm şuan diyetteyim 63lere düştüm 55 hedefim ona devam ediyorum
yüzüme genel anlamda maskeymiş oymuş buymuş hiç bişey yapmıyorum ama yapsam kendimi iyi hissedebilirim
haftada 2-3 kere belki daha fazla duş alırım ama ne zamandır nemlendirici krem hiç bişey sürmedim
bikini bölgemi ve koltuk altımı hemşire eldiveni bacaklarımı makineyle alıyorum hepsi ortalama ayda bir denk geliyor ve alıcam diye boynum tutuluyor resmen
makyaj dışarı gezmeye çıktığımızan çıktığımıza yapıyorum bu kötü bişey kendimi bakımsız solgun hissediyorum hergün
dişimi aklıma geldikçe fırçalarım 2 gün aklıma gelmediği oluyor
sizce kendimi düzeltmeye nerden başlamalıyım
Merhaba:)
Bugünden itibaren araniza katilmaya karar verdim. Uzun zamandir bakim konularina merak saldim malum yaza dugunum var kismet olursa :))
ama gel gelelim ne kadar rutinime sadik kaliyorum orasi baya bi tartisilir.
Bu gece yaptiklarim:
Disler fircalandi + dis ipi kullanildi
yüzümü kükürt sabun ile yikadim
kas + kirpik + goz altina hindistan cevizi yagi sürdüm
tirnaklarima bakim yagi surdum
el ve dudak kremi kullandim
Her sabah bugün kendıme sunu bunu yapıcam dıyorum sonra ev ısı yemek tv akşam oluyor ama bu sabah yaptım dermoroller yaptım serum roller maske yıkama serum ve nemlendırme aksamda esıme sacımı kestırdım ucundakı cansızları ve sabah sacıma maske sürdüm akşama kadar beklettım yarım ağda yaptım Yarısı kaldı ağda bezım bıttı ama akşam yemegı yapmadım yoruldum daha ne yapayım
bende günlerimi salı ve cuma seçtim.
dün akşam önce tırnak bakımı yaptım
yüzüme peeling yaptım
spor yaptım
dişlerimi fırçaladım
duş aldım
bütün vücuduma nemlendirici kremle masaj yaptım
Hoşgeldin canım tabiiki kabul ederiz ne demek
Saçlarını değiştirdiğin çok iyi olmuş bu güzel bi başlangıç :)
Evet canım cuma günü bakım günü yapmalıyız hepimiz hafta sonu biryerlere gidiyoruz ya da eşimizle vakit geçiriyoruz.
Bende rejimdeyim 66 dan 55e düştğm daha da devam :) bu çok önemli ya kiloluyken ne kadar bakım yapsamda ben kendimi yine beğenmezdim heralde :)
Diş çok mühim ya dişle başla bence. Cildimi hergün temizle. Az da olsa makyaj yap. Ben meseşa son zamanlarda sadece bb krem sürüyorum kıyafetime uygun mat bi ruj ve kaşlarımı dolduruyorum bu bile değiştirito yüzümü.
bencede canım kilo çok önemli 63 kiloyum 55 hedefim sen gibi
buraya yazmaya başladığım günden beri gece yatmadan ve sabah kalkınca dişlerimi fırçalıyorum sadece yaptım demek için bile alışkanlık edinicem
makyaj konusunda eyeliner ve ruj yapabilirim beni çok değiştiriyor saçlarımıda köpük
kendime yeni bir ben lazım
yok canım takımlarda değilim ama bakayım 2.takıma boyum 1.63 sende inşallah hedefine ulaşırsıncimbomlukiz
İnşallah hedefine ulaşırsın takımlar da mısın ? Ben 2. Takımdayım. Boyun kaç bu arada ?
Aynen öyle buraya yazacak olmak büyük motive kaynağı
Bunları sabah 10 dk erken kalkarak halledebilirsin bence zor değil :)
Benimde boyum 163 önce 50 sonra 48 hedefledimyok canım takımlarda değilim ama bakayım 2.takıma boyum 1.63 sende inşallah hedefine ulaşırsın
evet kesinlikle öyle istedikten sonra yapılamayacak şeyler değil :)
sen baya zayıf çıtır bir anne olucan sanırımBenimde boyum 163 önce 50 sonra 48 hedefledim
Aynen hele o 2 gün varya yapacak o kadar çok şey çıkıyoki çok faydalı oldu bana :)
Aynen ben çıtır seviyorumsen baya zayıf çıtır bir anne olucan sanırım
kesinlikle dün akşam içten içe mutluda oldum kendimle uğraşınca gerçekten çok faydasını görücem
kesinlikle öyle dün akşam başlayana kadar daha yaparım yaparım erteledim ama başlayınca dediğin mutluluk ve özgüvenAynen ben çıtır seviyorum
Zaten bakım yapmadıkça yapmayasımız geliyo mutsuzluğa özgüvensizliğe . Yapıncada mutluluk aetı özgüven
Sabah aksam sporu yapıldı
Oje sürdüm
Duş aldım
Aksam cilt temizliği yaptım
Kremlenip yatıcam
günaydın kızlar benim 2.gün yarın planlarım çok hepsini yapıcam inşallah
ama diş fırçalamak sayenizde alışkanlık haline geldi sabah akşam fırçalayıp aynada kendime gülümsüyorumbu sabah işe gelmeden saçlarıma köpük sürdüm yüzüme nemlendirici dün akşam 40 dakika platesle 110 tanede squat yaptım
aynen canım sizler sayesinde ilk defa düzenli fırçalamaya başladım dediğin gibi bütün hastalıkların başlangıcı
Diş fırçalama olayına bayıldım maşallah aman aksatma çok mühim sadece görüntü açısından değil vücuttaki tüm hastalıklar çürük dişlerdennoluşurmuş diye birşey duymuştum.
Squat 30 gün programını mı yapuyorsun ?
Oo çok iyiymiş ya bende istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapacağım o programı. Şuan ağır geliyo daha çol kardiyo yapıyorumaynen canım sizler sayesinde ilk defa düzenli fırçalamaya başladım dediğin gibi bütün hastalıkların başlangıcı
evet canım squat 30 gün programına daha önce başlamıştım misafir yoğunluk derken bırakmıştım şimdi tekrar başladım başladım günde 2 sefer yapıyorum 50yse ben 100 yapıyorum
canım benim kilo basende toplanıyo bi oturuyom yanıma baldırlar ayrı oturuyo gibi oyüzden daha çok basen çalışıyorumOo çok iyiymiş ya bende istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapacağım o programı. Şuan ağır geliyo daha çol kardiyo yapıyorum