Bakımlı Olma Topiği :)

Ü
tırnaklara hangi yağı kullanıyorsun çanım
H.geldin bu arada

Her sabah bugün kendıme sunu bunu yapıcam dıyorum sonra ev ısı yemek tv akşam oluyor ama bu sabah yaptım dermoroller yaptım serum roller maske yıkama serum ve nemlendırme aksamda esıme sacımı kestırdım ucundakı cansızları ve sabah sacıma maske sürdüm akşama kadar beklettım yarım ağda yaptım Yarısı kaldı ağda bezım bıttı ama akşam yemegı yapmadım yoruldum daha ne yapayım

bende günlerimi salı ve cuma seçtim.
dün akşam önce tırnak bakımı yaptım
yüzüme peeling yaptım
spor yaptım
dişlerimi fırçaladım
duş aldım
bütün vücuduma nemlendirici kremle masaj yaptım

Hoşgeldin canım tabiiki kabul ederiz ne demek
Saçlarını değiştirdiğin çok iyi olmuş bu güzel bi başlangıç :)

Evet canım cuma günü bakım günü yapmalıyız hepimiz hafta sonu biryerlere gidiyoruz ya da eşimizle vakit geçiriyoruz.

Bende rejimdeyim 66 dan 55e düştğm daha da devam :) bu çok önemli ya kiloluyken ne kadar bakım yapsamda ben kendimi yine beğenmezdim heralde :)

Diş çok mühim ya dişle başla bence. Cildimi hergün temizle. Az da olsa makyaj yap. Ben meseşa son zamanlarda sadece bb krem sürüyorum kıyafetime uygun mat bi ruj ve kaşlarımı dolduruyorum bu bile değiştirito yüzümü.

Hoşgeldin canım
Gayet iyi gidiyorsun hergün buraya yaz motive ol ve akışkanlık edin inşallah :)

Çok güzel

İnan ben bu yöntemle kendimi düzelttim bak o 2 gün ne kadar değiştirecek seni

cimbomlukiz
İnşallah hedefine ulaşırsın takımlar da mısın ? Ben 2. Takımdayım. Boyun kaç bu arada ?

Aynen öyle buraya yazacak olmak büyük motive kaynağı

Bunları sabah 10 dk erken kalkarak halledebilirsin bence zor değil :)

yok canım takımlarda değilim ama bakayım 2.takıma boyum 1.63 sende inşallah hedefine ulaşırsın

evet kesinlikle öyle istedikten sonra yapılamayacak şeyler değil :)

yok canım takımlarda değilim ama bakayım 2.takıma boyum 1.63 sende inşallah hedefine ulaşırsın

evet kesinlikle öyle istedikten sonra yapılamayacak şeyler değil :)
Benimde boyum 163 önce 50 sonra 48 hedefledim

Aynen hele o 2 gün varya yapacak o kadar çok şey çıkıyoki çok faydalı oldu bana :)

sen baya zayıf çıtır bir anne olucan sanırım

kesinlikle dün akşam içten içe mutluda oldum kendimle uğraşınca gerçekten çok faydasını görücem
Aynen ben çıtır seviyorum

Zaten bakım yapmadıkça yapmayasımız geliyo mutsuzluğa özgüvensizliğe . Yapıncada mutluluk aetı özgüven

Bugün çarşamba bakım günü !!

Sabah dove ile yüzümü sabunladım
Kaşlarımı doldurdum.
Kızımı aşıya götürürken rujda sürdüm.
Burnuma çeneme siyah maske yaptım.
Duşumu aldım.
Ayaklarımı törpüledim.
45 dk spor yaptım.
3.5 lt su içtim.
Garnieri maske olarak yaptım yüzüme.
2 kez dişlerimi fırçaladım.
Yüzüme gülsuyu sürüp uyuyacağım.

Bugün ekstra olarak siyah maske var sadece çok yoğundum aslında daha başka şeyler planlamıştım ama yetişmedi artık cumaya

günaydın kızlar benim 2.gün yarın planlarım çok hepsini yapıcam inşallah
ama diş fırçalamak sayenizde alışkanlık haline geldi sabah akşam fırçalayıp aynada kendime gülümsüyorum bu sabah işe gelmeden saçlarıma köpük sürdüm yüzüme nemlendirici dün akşam 40 dakika platesle 110 tanede squat yaptım

Sabah aksam sporu yapıldı
Oje sürdüm
Duş aldım
Aksam cilt temizliği yaptım
Kremlenip yatıcam

Diş fırçalama olayına bayıldım maşallah aman aksatma çok mühim sadece görüntü açısından değil vücuttaki tüm hastalıklar çürük dişlerdennoluşurmuş diye birşey duymuştum.

Squat 30 gün programını mı yapuyorsun ?

aynen canım sizler sayesinde ilk defa düzenli fırçalamaya başladım dediğin gibi bütün hastalıkların başlangıcı

evet canım squat 30 gün programına daha önce başlamıştım misafir yoğunluk derken bırakmıştım şimdi tekrar başladım başladım günde 2 sefer yapıyorum 50yse ben 100 yapıyorum

Oo çok iyiymiş ya bende istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapacağım o programı. Şuan ağır geliyo daha çol kardiyo yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…