kız herkese sataştın tamam sus :)
yaa napsn kız oda kendi fikrine yakın bulduğu için savunmuştur menepoz dediyse dedi ne var bunda buakdar o dedi diye menpozlumu oldun yaaa alla allahhhhSuç kimsede değil seviyesizlik edeni baştan engellemeyende. Konuyu açan bile gitmiş bi terbiyesiz kıza destek olmak için saçmasapan yorum yazmış. Ondan sonra da neden tartışma uzadı. Uzatırsan elbetteki uzar. Baştan kendine bi taraf seçme saygısızlık edene saygısızlık ettiğini söyle. Ne demek kendini bilmez saygısız bir kızın karşısındaki kadının yaşına gönderme yapıp ona menopoz demesi. Hadi o bir terbiyesiz anladım bir de o terbiyesizin arkasında duranları anlayamıyorum
Ya aynen bende öyle yaptığım zamanlarda sirke kokmayım diye üstüne bidaha durlanırdımCanımm kusura bakma topiğini boş şeylerle doldurdukayperest tekrardan özür dilerimm. bende elma sirkesini uyguladum duştan sonra son suyuma elma sirkesi ekleyi saçlarımı vucudumu yıkadım. fakat sonra elma sirkesi koku bırakırsa diye tekrardan durulandım :) ama saçlarım çok güzel parladı hatta arkadaşlarım geldi sordular şampuanın ne falan diye pırıl pırıl oldu :)
dene bence canım bana çok iyi geldi :)Ya aynen bende öyle yaptığım zamanlarda sirke kokmayım diye üstüne bidaha durlanırdım
Demek saçlara da iyi geliyo ya bende mi denesem acabahem negatifliktende kurtulurum
İnşallah deneyeceğim saçlarım için birşey yapmıyorum çünkü en azından 1 taşla bikaç kuş vururumdene bence canım bana çok iyi geldi :)
Kahve işe yaradı mı canımBugün sporumu yaptım
Duşumu aldım
Duştan sonra 48 saat koruma sağlayan deolardan sıkıyorum
Duşta kahve telvesiyle masajımı yaptım cildime
Sabah kalktığımda dove ile yüzümü sabunlamak rutinim zaten
Duşta ayaklarımı törpüledim
Tırnak bakımımı yaptım
Burun ve çeneme siyah maske yaptım
Kollarımı lazer yaptım
2 kez dişimi fırçaladım
Yatmadan garnierle yüzümü temizledim
Gül Suyu sürdüm yüzüme.
Ellerimi kremledim yattım.
Şimdi dinlenme zamanı
Herkese selam
Sayfadaki tatsızlıktan sizlerden özür dilerim kızlar
Bugün
Sabah sporumu yaptım
Yüzümü keseledim
Krem sürdüm
Aksam tekrar spor yaptım
Cildimi temizledim
Krem sürüp günü bitiriyorum
Bu arada bi oje markasından hiç memnun kalmadım
Collen tırnaklarımı sararttı dikkat edin derim
Yarın icin
Yoğurt maskesi yapıcam
Spora devam
Manikür pedikür yapıcam
Günlük cilt temizliği yatmadan
Kahve işe yaradı mı canım
Boyum 175Ohh miss gibi
Yoğurt maskesi nedir ne işe yarar bizlede paylaşsana :)
Ne sporu yapıyorsun ? Kilo problemin var mı ?? Amma sordum :))
Valla çatlaklar için bişey diyemem onu zamanla gözlemleyeceğim. Ama cildimi krem sürmüş kadar yumuşacık yapıyo. Ellerim kollarım çok kuruydu mesela şimdi yumuşacık..
Siyah noktalara vs de iyi geliyor canımOhh miss gibi
Yoğurt maskesi nedir ne işe yarar bizlede paylaşsana :)
Ne sporu yapıyorsun ? Kilo problemin var mı ?? Amma sordum :))
Valla çatlaklar için bişey diyemem onu zamanla gözlemleyeceğim. Ama cildimi krem sürmüş kadar yumuşacık yapıyo. Ellerim kollarım çok kuruydu mesela şimdi yumuşacık..
Ooh süpermişsin valla çok özendim bak şimdiBoyum 175
Kilom 58
Form tutmak icin spor yapıyorum aslında
Yoğurt içimize bu kadar faydalı iken cildimize de yararı olur aslında
Peeling yapıyorum ama arada cunku herşeyin fazlası zarar
Abur cubur kolayı kes süt emdikçe zaten verirsinOoh süpermişsin valla çok özendim bak şimdi
Benimde boyum 163. Önceleri 50 53 arası gezinirdim. Doğum falan yaptım malum doğum sonrası süt olsun yemeleriyle 66 kiloydum ocakta. Ara vermelerim oldu diyete. Şimdi 55 kiloyum işte. Hedefim 50 sonra 48. Yapacağım inanıyorum
Haklısın canım
Onlarla hiç işim yok zatende emmiyor malesefAbur cubur kolayı kes süt emdikçe zaten verirsin
Hele bi yürüsün pesinde koşunca bebişin
Bu aylarda yürüyüş ideal
Yaparsın ya
Doguma rağmen gayet iyisin bence
Ah ben ne hale gelirim bilmiyorum :)