Bakımlı Olma Topiği :)

Eveeet topiği 1 ay önce açmıştım o gün kendime şu an ne haldeyim diye sormuştum. 1 ay sonra tekrardan aynı soruyu kendime yönelteceğim demiştim.

Şimdi 23 ağustosu yazayım önce :

Bugün banyo yaptım üzerimdeki kıyafetlerim vucudum saçım temiz.
Kaşlarım almış başını gidiyo ( kaç haftadır kuaförümün yoğunluğundan gidemedim bayram dolayısıyla haftaya gideceğim )
Kol altı kol bikini bacaklar tüyleri çıkmış vaziyette ( philips lumea kullanıyorum 2 buçuk yıldır ama düzenli devam etmedim büyük oranda azalma var ama çıkan 3 5 tel bile kötü görüntüye yetiyo )
Tırnaklarım kısa ama bakımsız
Ayaklarım bakımsız üstelik altları iyice sertleşti törpü ve kreme ihtiyacı var.
Cildim karma benim çok sivilcem yok stresten yanak altlarımda çıkıyorbazen. Ama yüzümde çok siyah nokta ve gözenek var
Ellerim genelde kuru
Saçlarımın uçlarında 1 karış 2 sene önce boyadığım boya var iğrenç duruyo rengi. Kesimide bozuk en son annem kesmişti düz kesim. Ama kötü yani

23 eylül
Saçım başım temiz bugün hergün olduğu gibi duş aldım
Kıyafetlerim temiz ütülü
Yüzümde hafif bi makyaj var
Vücudum yumuşacık
Ellerim yumuşak
Topuklarım ponza taşı sayesinde baya bir yumuşadı
Tırnaklarım bakımlı
Kaşlarım gayet iyi durumda
Tüm vücudum tüysüz az bişey bikini bölgesinde çıktı oda rahatsız edici şekilde değil
Gözeneklerim gülsuyu sayesinde küçüldü ama hala var
Saçlarım halen aynı vaziyette
Günlük rutin edindim sayılır

Bence baya gelişme var kızlar

ne güzel topikmiş burası. ben de daha bakımlı olmak, kendime zaman ayırmak istiyorum. ev iş cocuklar derken hicbir seye yetisemiyorum. hersey yarim kaliyor.

ne güzel topikmiş burası. ben de daha bakımlı olmak, kendime zaman ayırmak istiyorum. ev iş cocuklar derken hicbir seye yetisemiyorum. hersey yarim kaliyor.
Hoşgeldin canım
Her kadın istiyo kimisi başarıyo kimisi başaramıyo.
Demek vakitten dertlisin.
Kaçtane çocuk var kaç yaşındalar ?

Benimde 1 yaşında kızım var ve yeni yürüyo ne kadar yorduğunu tahmin edersin.
Ben gün içinde bebek bakımı + ev işi spor ve kişisel bakıma vakit ayırabiliyorum. Ayırabiliyor hale geldim yani

Nasıl mı başladım ?

2 gün belirledim kendime. O günler ufaktan kıl tüy sorunlarımı hallettim. Sonra cilt bakımı ayak bakımı el bakımı.
Hepsini 1 güne yığmadım yani. Çünkü benimde vaktim sınırlı. Bir süre sonra hoşuma gitmeye başladı. Bakım yaptıkça iyi hissettim ve rutin oluşturmaya karar verdim. Sonra ürünler edinip yavaş yavaş bakım rutini edindim.

Bakımlarımı ne zaman mı yapıyorum ?
Bebek uyuduğunda ilk işim kendim

iki cocuk var. biri 8aylik biri 2.5yasinda. cook yoruluyorum. cocuklari uyutunca bende uyuyakaliyorum.
bakim deyince icine asagidaki koca liste giriyor ve benim gozum korkuyor.
sac
kas
yuze cilt bakimi
epilasyon
temiz vucut
temiz uyumlu kiyafet
makyaj
tirnak bakimi
ayak bakimi
spor
su icmek
saglikli beslenmek
-------
sac; en son gecen hafta kuaforde boyattim
kasida arada hallettirdim
yuze cilt bakimi; aksamlari temizliyorum. haftada 1pelling yapiyorum.
epilasyon; 2haftada1 yapayim diyorum.aksiyor.
temiz vucut; haftada 2yikaniyorum. hergun dus alanlara hep imrenmisimdir. ben yapinca hasta oluyorum maalesef.
temiz uyumlu kiyafet; disarida evet ama evde daha cok dikkat etmem lazim.
makyaj; hergun azcik yaparim. far rimel kalem bbkrem o kadar.
tirnak bakimi; yapamiyorum. ojem var. yarisi cikmis durumda.
ayak bakimi; yapmiyorum.
spor; gunde 30dk yururum. isten eve.
su icmek; emzirdigimden zaten cok iciyorum.
saglikli beslenmek; bazen abur cuburu fazla yedigim oluyor.
boyle iste bende durumlar.

Ee sen zaten bence 2 bebeğe rağmen gayet iyi üstelikte çalışıyormuşsun daha ne olsun !!! Ben tek çocukla çalışmazken hiçbirini yapmıyodum

Epilasyon mühim hafta da 2 gün belirleyip ikiye bölüp halledebilirsin bence. Bigün tüm bacak bi gün kol altı bikini vs. Bence böyle kolay olabilir
El ayal bakımj içinde o şekilde gün belirleyebilirsin. Ya da kaş aldırmaya gittiğin zaman onlarıda aradan çıkar
Ekstra olarak yatmadan el ayak kremi kullanabilirsin.
Kıyafete gelince ben önceden dışarda da salıyodum ama artık daha dikkayliyim. Evde dediğin gibi almış başını gidiyo kıyafetler. O konuya yakında değinip değişiklik yapacağım bende
Bence ufak tefek vakitlerle halledebilirsin. İstiyorsan neden olmasın

Bu arada bakım deyince yapılması gereken herşeyi yazmışsın hoşuma gitti

:) ayda1 kuafore gidiyorum. epilasyonu oyle deneyeyim birde. el ayak bakimini kuaforde sevmiyorum. herkes iyi yapmiyor. el kremi en son ne zaman surdum hatirlamiyorum. cok ihmal ettim demekki. evde giyeyim şık olsun diye giysiler aldim. oyle duruyor.
birseyler yapiyorum ancak hala istedigim kadar bakimli degilim. ben o yanindan gecerken ne bakimli kadin dediklerinden olmak istiyorum. ama olmuyor. azcik kilo fazlam var. 5kilo kadar. dogumdan sonra gobegim kaldi gitmiyor.

ayrica yuzumdeki gozenekleri bende kapatmak kucultmek istiyorum. sadece gul suyu yeterli oluyormu??

Anladım bende öyle olmak istiyorum inan :)
Kiloya gelince cuma yarışmalarına katılsana ben ora sayesinde 11 kg verdim

ayrica yuzumdeki gozenekleri bende kapatmak kucultmek istiyorum. sadece gul suyu yeterli oluyormu??
Garnierde etkili oluyo gülsuyuda bi süre kullanıp gözlemleyeceğim canım. Sonra belki başka bi yönteme başvururum bir süre devam edeyim bakalım

emzirme doneminde cesaret edemiyorum. az daha bekleyeyim. olmadi katilirim. gulsuyunu bende denemeye karar verdim.

emzirme doneminde cesaret edemiyorum. az daha bekleyeyim. olmadi katilirim. gulsuyunu bende denemeye karar verdim.
O zaman daha sonra katılırsın hem o kadarda fazlan yok bence
Dene ben daha öncede kullanmıştım baya fayda görüyorum ben ondan

Yüzümde kocaman iki tane sivilcem çıktı son üç dört gün içinde. Bunlardan en son başıma geldiğinde apse yapmıştı neşterle temizlemişti doktor. İlaç tedavisine başlamıştım sonra ilacım var hala ama kullanamıyorum adet dönemim gelmeden. Uyuz oldum. Gıcık oldum.

Hadi ya yediğin bişeyden mi kaynaklı acaba. Umarım sorun yaratmaz

Dün sular gidince sabahleyin biraz aksası bakım.
Duşumu akşam aldım.
Yüzümü gece temizledim gülsuyu sürdüm.
Dişimi 1 kez fırçaladım.
2.5 lt suyumu içtim
Sporumu yaptım.
Hafif makyaj yaptım.
Kıyafetlerimi kombinlemeye çalıştım

merhaba kızlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim.
Hiç bir şekilde bakım yapmam çok üşengeç bir insanım yapım öyle.
Uzun yıllardır hep uzun saçlı beline kadar olan biri olaraktan geçen hafta saçlarımı kestirdim kat attırdım alnım geniş olduğundan kahkül bıraktırdım ve boyadım işyerinde çevremde arkadaşlarım eşim hepsi çok yakıştığını söyledi
kaş ve bıyıklarım her hafta çıkmakta olup beni deli etmekte üşengeçlikten hep pazar günü gece alırım ertesi gün iş var diye aslında bunu cuma günü yapsam haftasonu eşime daha güzel görünebilirim
eşimle tanıştığımda 58 kilolardayken evlendiğim ilk dört çalışmadım 78 i gördüm şuan diyetteyim 63lere düştüm 55 hedefim ona devam ediyorum
yüzüme genel anlamda maskeymiş oymuş buymuş hiç bişey yapmıyorum ama yapsam kendimi iyi hissedebilirim
haftada 2-3 kere belki daha fazla duş alırım ama ne zamandır nemlendirici krem hiç bişey sürmedim
bikini bölgemi ve koltuk altımı hemşire eldiveni bacaklarımı makineyle alıyorum hepsi ortalama ayda bir denk geliyor ve alıcam diye boynum tutuluyor resmen
makyaj dışarı gezmeye çıktığımızan çıktığımıza yapıyorum bu kötü bişey kendimi bakımsız solgun hissediyorum hergün
dişimi aklıma geldikçe fırçalarım 2 gün aklıma gelmediği oluyor
sizce kendimi düzeltmeye nerden başlamalıyım

Diş en önemlisi

Duşu akşamdan aldım sabah elektrik ya da su kesilmiş olursa kalır diye. Sabah sivilcelerimi de kamufle etmek maksatlı cilt makyajımı yaptım.
Okldan gelince de güzelce temizleyip nemlendirdim.
Hadi ya yediğin bişeyden mi kaynaklı acaba. Umarım sorun yaratmaz
Sanırım regl habercisiymiş canımm :)

Merhaba:)
Bugünden itibaren araniza katilmaya karar verdim. Uzun zamandir bakim konularina merak saldim malum yaza dugunum var kismet olursa :))
ama gel gelelim ne kadar rutinime sadik kaliyorum orasi baya bi tartisilir.

Bu gece yaptiklarim:
Disler fircalandi + dis ipi kullanildi
yüzümü kükürt sabun ile yikadim
kas + kirpik + goz altina hindistan cevizi yagi sürdüm
tirnaklarima bakim yagi surdum
el ve dudak kremi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…