Benim de aynı valla çok sinir oluyorumcanım benim kilo basende toplanıyo bi oturuyom yanıma baldırlar ayrı oturuyo gibi oyüzden daha çok basen çalışıyorum
ben bir ara başladım dediğimde 1 haftayı geçmiştim squatda bacaklarımın sertliğini hissetmeye başlamıştım oyüzden devam edicem canım istediğim kiloya düşsemde basenler devamBenim de aynı valla çok sinir oluyorumiç bacak ve basen belası
ben bir ara başladım dediğimde 1 haftayı geçmiştim squatda bacaklarımın sertliğini hissetmeye başlamıştım oyüzden devam edicem canım istediğim kiloya düşsemde basenler devam
Kesinikle canim benimde 3.gün 30 gün yapicam inşallahBen o programı 23 güne kadar yapmıştım inanılmaz değişmişti 2 kezde 9 10 güne kadar gelip devam etmemiştim. İnanılmaz bi spor ya valla herkese tavsiye ederim
Kesinikle canim benimde 3.gün 30 gün yapicam inşallah
Hoş geldin canımBen de katılmak istiyorumayperest . Yaş 30 hamileyim. Üstelik 2. Çocuk. Kendimi bırakmak ihmal etmek istemiyorum. Şimdiden bakım düzenimi oturtmam lazım.
1. Temiz olmak
2. Hafif ve kendine yakışan bi makyaj
3. Spor şık giyim.
4. Fit ve sağlıklı olmak
5. Saç ve cilt için evde yapılabilecek bakımlar yapmak
2 çocuklu ve çalışan bi anne olarak benim bakım yapabileceklerim.
bu topik tam benlik bir zamanlar benzer bir tpiğe daha yazıyordum sonra hem ben koptum hem de topik artık aktif değil. bu ara böyle bir şeye ihtiyacım vardı. o 3 soruyu cevaplamaya kalkarsam o kadaaar uzar ki ben baştan pes ederim heralde. 20li yaşlarının başında bir genç kız olarak aynaya bakmaya bile çekiniyorum. özellikle mezun olduğumdan bu yana. Bir de bakımsızlık bağımlılık yapıyor. O zaman bu geceden itibaren ben de bir toparlanayım
maşallah canım sana çarşamba yapamadım diye salıp 2.günü beklememişsin benim bugün 2.bakım günüm senin yaptığın hepsini yapmayı planlıyorum yarın iş yok uyanınca mutlu mutlu aynaya bakıp gerindiğimi hayal ediyorum ohhhKızlar dün bildirim yapamamıştım.
Sabah yüzümü dove ile sabunladım.
Dışarı çıktık yine bb krem ruj ve kaşlarımı doldurdum.
Sporumu yaptım.
3.5 lt su içtim.
Banyo yaptım.
Bikini bölgesi ve kol altına lazer yaptım. ( bunlar çarşamva günü yapılacaktı ama vakit olmadığından dün yaptım)
Gece garnierle yüzümü temizledim.
Kremimi ve gülsuyunu sürüp yattım
Hadi bakalım inşallah tatlım ya evet yarın sabah düşünsene tertemizsin vucüdun yumuşacık kılın tüyün yok. Ne kadar büyük bi ferahlık öyle değil mi ? Bence bunu her kadın hakediyomaşallah canım sana çarşamba yapamadım diye salıp 2.günü beklememişsin benim bugün 2.bakım günüm senin yaptığın hepsini yapmayı planlıyorum yarın iş yok uyanınca mutlu mutlu aynaya bakıp gerindiğimi hayal ediyorum ohhh
aynen öyle canım işten çıkıp eve gidesim geldi çok gazladım kendimiHadi bakalım inşallah tatlım ya evet yarın sabah düşünsene tertemizsin vucüdun yumuşacık kılın tüyün yok. Ne kadar büyük bi ferahlık öyle değil mi ? Bence bunu her kadın hakediyo
İşten geldim şimdi kızlar. İlk iş yemek yapmak tabi.
Hafta sonunu dolu dolu geçirmem lazım. Çünkü başka bi sürü işlerim de var. Malum çalışınca ev işleri, dışarı işleri vs.
Ama burda sadece kendi adıma yapacaklarımdan bahsedeyim.
Hemen bu akşam gardrobumu düzenlemem lazım. Kıyafetlerimi haftalık kombinleyeceğim. Her gün ne giyinsem derdi malum. Bi de hamile olunca daha fena☺
Merhabalardün akşam kendimle ilgili bir şey yapmadım ama bir kaç gündür biriken dağ gibi bulaşığı ortadan kaldırdım. O kadar birikmiş ki bittiğinde içim aydınlandı resmen. ve sabah uyandığımda en azından o konuda rahattım. sonra gece kitap okudum sabah da rahatça uyudum. uyandım bi daha uyudum sonra duş aldım, ağız ve yüz bakımı yaptım temizce giyindim oturuyorum 19a doğru da kuaföre çıkmayı düşünüyorum saçlar kesilecek yüz tüylerinden kurtulanacak
Maşallah canım harikasın. İmrendim sana vallahi.Dün cuma bakım günüydü.
Sabah dove ile yüzüm0 sabunladım.
Spor yaptım.
Duş aldım.
Duşta kahve telvesiyle vücuduma peeleng yaptım.
Ayaklarımı törpüledim.
4 lt su içtim.
Üst bacak ve bıyık bölgeme lazer yaptım.
Yüzüme buhar banyosu yaptım.
Kahve telvesiyle peeleng yaptım yüzüme.
El ayak tırnak bakımı yaptım.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudaklarımı kremledim.
Ellerimi kremledim.
Gülsuyu sürüp uyudum.
Benden böyle cillop gibiyim
sizler neler yaptınız
Günaydın canım benimde dun bakım günüydüDün cuma bakım günüydü.
Sabah dove ile yüzüm0 sabunladım.
Spor yaptım.
Duş aldım.
Duşta kahve telvesiyle vücuduma peeleng yaptım.
Ayaklarımı törpüledim.
4 lt su içtim.
Üst bacak ve bıyık bölgeme lazer yaptım.
Yüzüme buhar banyosu yaptım.
Kahve telvesiyle peeleng yaptım yüzüme.
El ayak tırnak bakımı yaptım.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudaklarımı kremledim.
Ellerimi kremledim.
Gülsuyu sürüp uyudum.
Benden böyle cillop gibiyim
sizler neler yaptınız