Bakımlı Olma Topiği :)

Maşallah canım harikasın. İmrendim sana vallahi.
Teşekkürler tatlım
Oo süpermiş ya valla ben sana çok inanıyorum bu bakım işinide halledeceksin kiloyıda vereceksin enerjin süpper
Selam kızlar
İki saat yürüyüşümü yaptım

Harika ya 2 saat hemde

Selaaam
Gelemdim 2 gündür sanmayın ki bakım yok
Bakımlara devam hala mis gibiyim
Sadece regl dönemindeyim bir ili sivilcem var birazda gerginim

ay bu topik ve bildirimleri olmasa unutucam kendimi. O gün kuaföre gidemedim sonra da sadece el ve tırnak bakımı yaptım o kadar. bugün bir bakım gecesi düzenleyeyim kendime en iyisi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunde-yeni-aliskanliklar-edinelim.1032888/

Benim bi topiğim daha var akışkanlık edinmek için hepinizi beklerim

Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı
Güzel giyinmeyi " hedefledim.

Hamileliğimden bu yana sütyen takmaz olmuştum. Yani sütyen takmaz derken sadece evde takmıyodum
Artık takıyorum 6 gündür yani
Buda bi bakım sayılır. Giyim kuşam mühim gerçekten. Şu sütyen işini halledeyim iç giyimede daha özen göstereceğim. Buda kendimi değiştirmemin bir parçası olacak
Zaten zayıflayınca o dolapta bekleyen seksi çamaşırlarımı giymek daha keyifli olacak

Güzel giyinmeye gelince , ben orda aslında ev kıyafetlerimi kastettim. Yani hamileliğimden beri erkek tişörtleriyle saçna sapan eski kıyafetlerle dolanıyorum evde ve genelde evde olduğumdan hep paspal hep paspal
Buna bi dur deyip artık erkek tişörtlerinden sıyrıldım. Ve pijama giyiyo olsamda onları kombinlemeye karar verdim. Ve başarıyorumda. Birsürü tatlış pijamam var benim. Onları güzelce kombinleyip en azından şirin bi görüntü yaratcam.
Evimizde olsak daha seksi fikirlerim olabilirdi ama (bir süredir annemlerde kalıyoruz) artık eve gidince
Bunlarda benim değişimimin bir parçası sonuçta buda kendim için yaptığım birşey
Dışarı kıyafetlerine gelince. Bazen elime geçeni giyip çıkıyodum artık kombinleyip giyiniyorum
Bambaşka biri olacağım her ayrıntıyıda sizlerle paylaşacağım inşallah

Geçen sene duş almaya üşenen vakti olmayan , kilolu , bakımsız , ter kokan , kıllı , ne giydiğini zerre umursamayan mutsuz biriydim.
Şimdi kendimi topluyorum. Daha da iyi olacağım. Herşey güzel olacak.
Kızım doğduğunda biraz lohusa depresyonh yaşamıştım. Lakin şuanda beni hayata bağlayan en değerlim canım kızım
O beni iyileştiren en önemli etkendi yavrum

Ona güzel bi anne olacağım

Bugün sabah dove ile yüzümü sabunladım uyanınca.
Sporumu yaptım.
Duşumu aldım.
Duşta yüzümüde keseledim.
Duşta kahve telvesiyle peeling yaptım vücuduma.
Ayaklarımı törpüledim.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudak kremi sürdüm.
Ellerimi kollarımı nemlendirdim.
Tabiki 2 kez dişlerimi fırçaladım.
3.5 lt suyumu içtim.
Garnierle yüzümü temizledim gülsuyumu sürdüm yatacağım

Ayak kremim ve çorabım hala gelmedi bi gelseydi

Yaaa işte böyle ya aslında o kadarda zor değil biz büyütüyoruz hep üşengeçlik
aynen öyle, yaptıktan sonra da musmutlu bundan sonra hep yapıcam diyorum mesela ben ama kalıyor yine
hemen geliyorum topiğe tam bana göre ..bende evde düzgün pijamalar giyeyim bari diye bir takım aldım bir kaç takım daha alacağım. paspal paspal oturuyorum valla evde.
ooh mis süper bende bugün epey uyumuşum şimdi yatsam uyuyamayacağım biraz yüz bakımı falan yaparım

cimbomlukiz evlilik yıldönümüyse plan yap şimdiden saçın7 makyajını nasıl yapacağını ne giyeceğini fıstık gibi olman lazım
aynen canım geçen sene ilk yıl dönümümüzdü okadar özenliydiki işten izin alıp eve gitmiş yemekler konusunda ablamla anlaşmış bütün ev seni seviyorum balonları gül yaprakları mum ışıkları bense işten eve dönen at kuyruklu pantolonlu neyseki makyajım vardı üzerime giydiğim bluz falan güzeldi bu sene dışarda yapıcakmışız plan yapıyo bakalım bende o güzel kadın olmam lazım

İnşallah canım tüm isteklerini yapabilirsin senin elinde
ama sanki anlattıklarında kendimi gördüm resmen işten eve gidiyorum bol tshirt eşortman yemek hazırlayayım yiyelim sonra bir köşede elimde tablet oyun hiç iç çamaşırlarım güzel olsun giydiklerim cezbetsin falan yok ayyy ne kadar ruhsuz hissettim kendimi

ben psikolojik sıkıntımı çözünce kendime bakacağım sanırım.şimdi yaptıklarımdan kalıcı bir hayır gelmez

kızlarr döktürmüşsünüz biz bebeğimle hastaydık kaç gündür bayaa acillerden gelemedik bakım makım kalmadı. bgun kendmi toplamaya başlıyorum artık. iç giyiim ve ev giyimkızlar nasıl yapıcaz yaa benimde düzgün kıyafet almam lazım eskiyen dizi çıkmış pijamalarla dolanıyorum evde

Buraya gel biz seni motive ederiz kalkar yaparsın inş

Valla evde mühim ya bakımlı kadın heryerde bakımlıdır evde kezban style olmaya gerek yok

Hadi bakalım kalk hallet

Vayy bee benimki geçen sene unutp üstüne bide kavga çıkarmıştı. Unuttuğunuda bikaç gün sonra farketti
Bu yılda telafi etti sayılır ama beb o gün çok kezbandım
Sen aman dikkat et cillop gibi ol
Ne planlıyorsun ne giyeceksin ?

Bende aynı

Buna bi dur demek lazım kadınız biz yahu
Hemen ev kıyafet kombini yap

ben psikolojik sıkıntımı çözünce kendime bakacağım sanırım.şimdi yaptıklarımdan kalıcı bir hayır gelmez
Ne gibi sorunun var canım ? Hamilesin sanırım belki o yüzden duygu yoğunluğy yaşıyorsundur.. sana yardımcı olalım istersen

Canım çok geçniş olsun neyiniz var ?? Allah şifa versin..

Ben hepinizi minimal yaşam adlı konuya beklerim. Orada hayatımızı sadeleştiriyoruz. Oraya gelip giymediğiniz kıyafetlerden kurtulabilirsiniz

Sonra da dönüp bakın ne var ne yok neyi nasıl kombinleyebiliriz vs.
Pijamada olsa uyumlu olsun dimi ama

geçmiş olsun önce sağlık bebeğinde sende iyileştikten sonra ufak ufak başlayabilirsin ufacık şeyler bile güzel hissetmene yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…