Teşekkürler tatlımMaşallah canım harikasın. İmrendim sana vallahi.
Oo süpermiş ya valla ben sana çok inanıyorum bu bakım işinide halledeceksin kiloyıda vereceksin enerjin süpperGünaydın canım benimde dun bakım günüydü
Bikini bölgesi koltukaltim bacaklar her yer temizlendi
Kaslar bıyıklar alindi
Yüze nemlendirici sürüldü
Spor yapıldı
4.5 litre su icildi
Ellerimi kremledim
Dun gece regl olduğumdan bu kadar yetti :)
Selam kızlar
İki saat yürüyüşümü yaptım
Selaaam
Gelemdim 2 gündür sanmayın ki bakım yok
Bakımlara devam hala mis gibiyim
Sadece regl dönemindeyim bir ili sivilcem var birazda gerginim[/QUOTE
Selaammm canım bende artık dişlerini düzenli fırçalayan bir bireyim
cuma günü yaptığım bakımdan sonra haftasonuda yapmaya niyetliydim ama misafirler geldi dün gece 10 gibi gittiler ardından tabak çanak yerleştir evi biraz topla derken bişey yapamadım bu akşamda o işlere devam ama yarınki günümü boş geçmicem el ayak bakımı düşünüyorum yüze peeling falan malum 11 ekim evlilik yıl dönümüm yavaştan hazırlıklarım olsun
Tabii kendimizi ihmal etmiyoruzay bu topik ve bildirimleri olmasa unutucam kendimi. O gün kuaföre gidemedim sonra da sadece el ve tırnak bakımı yaptım o kadar. bugün bir bakım gecesi düzenleyeyim kendime en iyisi
haklısın valla hatta 5 dakika ayırıp bir krem sürmek bile insanı iyi hissettirebiliyor bazen. geçen gün ki el bakımım 10 dakika sürdü sadece ama tırnaklar mikemmelTabii kendimizi ihmal etmiyoruz
Bi yarım saat bile bakım yapsak sonrasındaki his mutluluk daha ne
haklısın valla hatta 5 dakika ayırıp bir krem sürmek bile insanı iyi hissettirebiliyor bazen. geçen gün ki el bakımım 10 dakika sürdü sadece ama tırnaklar mikemmel
aynen öyle, yaptıktan sonra da musmutlu bundan sonra hep yapıcam diyorum mesela ben ama kalıyor yine
Yaaa işte böyle ya aslında o kadarda zor değil biz büyütüyoruz hep üşengeçlik
hemen geliyorum topiğehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunde-yeni-aliskanliklar-edinelim.1032888/
Benim bi topiğim daha var akışkanlık edinmek için hepinizi beklerim
Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı
Güzel giyinmeyi " hedefledim.
Hamileliğimden bu yana sütyen takmaz olmuştum. Yani sütyen takmaz derken sadece evde takmıyodum
Artık takıyorum 6 gündür yani
Buda bi bakım sayılır. Giyim kuşam mühim gerçekten. Şu sütyen işini halledeyim iç giyimede daha özen göstereceğim. Buda kendimi değiştirmemin bir parçası olacak
Zaten zayıflayınca o dolapta bekleyen seksi çamaşırlarımı giymek daha keyifli olacak
Güzel giyinmeye gelince , ben orda aslında ev kıyafetlerimi kastettim. Yani hamileliğimden beri erkek tişörtleriyle saçna sapan eski kıyafetlerle dolanıyorum evdeve genelde evde olduğumdan hep paspal hep paspal
Buna bi dur deyip artık erkek tişörtlerinden sıyrıldım. Ve pijama giyiyo olsamdaonları kombinlemeye karar verdim. Ve başarıyorumda. Birsürü tatlış pijamam var benim. Onları güzelce kombinleyip en azından şirin bi görüntü yaratcam.
Evimizde olsak daha seksi fikirlerim olabilirdi ama (bir süredir annemlerde kalıyoruz) artık eve gidince
Bunlarda benim değişimimin bir parçası sonuçta buda kendim için yaptığım birşey
Dışarı kıyafetlerine gelince. Bazen elime geçeni giyip çıkıyodumartık kombinleyip giyiniyorum
Bambaşka biri olacağım her ayrıntıyıda sizlerle paylaşacağım inşallah
Geçen sene duş almaya üşenen vakti olmayan , kilolu , bakımsız , ter kokan , kıllı , ne giydiğini zerre umursamayan mutsuz biriydim.
Şimdi kendimi topluyorum. Daha da iyi olacağım. Herşey güzel olacak.
Kızım doğduğunda biraz lohusa depresyonh yaşamıştım. Lakin şuanda beni hayata bağlayan en değerlim canım kızım
O beni iyileştiren en önemli etkendi yavrum
Ona güzel bi anne olacağım
ooh mis süper bende bugün epey uyumuşum şimdi yatsam uyuyamayacağım biraz yüz bakımı falan yaparımBugün sabah dove ile yüzümü sabunladım uyanınca.
Sporumu yaptım.
Duşumu aldım.
Duşta yüzümüde keseledim.
Duşta kahve telvesiyle peeling yaptım vücuduma.
Ayaklarımı törpüledim.
Gün içinde kaşlarımı doldurdum.
Dudak kremi sürdüm.
Ellerimi kollarımı nemlendirdim.
Tabiki 2 kez dişlerimi fırçaladım.
3.5 lt suyumu içtim.
Garnierle yüzümü temizledim gülsuyumu sürdüm yatacağım
Ayak kremim ve çorabım hala gelmedi bi gelseydi
aynen canım geçen sene ilk yıl dönümümüzdü okadar özenliydiki işten izin alıp eve gitmiş yemekler konusunda ablamla anlaşmış bütün ev seni seviyorum balonları gül yaprakları mum ışıkları bense işten eve dönen at kuyruklu pantolonlu neyseki makyajım vardı üzerime giydiğim bluz falan güzeldi bu sene dışarda yapıcakmışız plan yapıyo bakalım bende o güzel kadın olmam lazımcimbomlukiz evlilik yıldönümüyse plan yap şimdiden saçın7 makyajını nasıl yapacağını ne giyeceğini fıstık gibi olman lazım
İnşallah canım tüm isteklerini yapabilirsin senin elindehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-gunde-yeni-aliskanliklar-edinelim.1032888/
Benim bi topiğim daha var akışkanlık edinmek için hepinizi beklerim
Ben burda 21 gün
"Ders çalışmayı
Hergün sütyen takmayı
Güzel giyinmeyi " hedefledim.
Hamileliğimden bu yana sütyen takmaz olmuştum. Yani sütyen takmaz derken sadece evde takmıyodum
Artık takıyorum 6 gündür yani
Buda bi bakım sayılır. Giyim kuşam mühim gerçekten. Şu sütyen işini halledeyim iç giyimede daha özen göstereceğim. Buda kendimi değiştirmemin bir parçası olacak
Zaten zayıflayınca o dolapta bekleyen seksi çamaşırlarımı giymek daha keyifli olacak
Güzel giyinmeye gelince , ben orda aslında ev kıyafetlerimi kastettim. Yani hamileliğimden beri erkek tişörtleriyle saçna sapan eski kıyafetlerle dolanıyorum evdeve genelde evde olduğumdan hep paspal hep paspal
Buna bi dur deyip artık erkek tişörtlerinden sıyrıldım. Ve pijama giyiyo olsamdaonları kombinlemeye karar verdim. Ve başarıyorumda. Birsürü tatlış pijamam var benim. Onları güzelce kombinleyip en azından şirin bi görüntü yaratcam.
Evimizde olsak daha seksi fikirlerim olabilirdi ama (bir süredir annemlerde kalıyoruz) artık eve gidince
Bunlarda benim değişimimin bir parçası sonuçta buda kendim için yaptığım birşey
Dışarı kıyafetlerine gelince. Bazen elime geçeni giyip çıkıyodumartık kombinleyip giyiniyorum
Bambaşka biri olacağım her ayrıntıyıda sizlerle paylaşacağım inşallah
Geçen sene duş almaya üşenen vakti olmayan , kilolu , bakımsız , ter kokan , kıllı , ne giydiğini zerre umursamayan mutsuz biriydim.
Şimdi kendimi topluyorum. Daha da iyi olacağım. Herşey güzel olacak.
Kızım doğduğunda biraz lohusa depresyonh yaşamıştım. Lakin şuanda beni hayata bağlayan en değerlim canım kızım
O beni iyileştiren en önemli etkendi yavrum
Ona güzel bi anne olacağım
aynen öyle, yaptıktan sonra da musmutlu bundan sonra hep yapıcam diyorum mesela ben ama kalıyor yine
hemen geliyorum topiğetam bana göre ..bende evde düzgün pijamalar giyeyim bari diye bir takım aldım bir kaç takım daha alacağım. paspal paspal oturuyorum valla evde.
ooh mis süper bende bugün epey uyumuşum şimdi yatsam uyuyamayacağım biraz yüz bakımı falan yaparım
aynen canım geçen sene ilk yıl dönümümüzdü okadar özenliydiki işten izin alıp eve gitmiş yemekler konusunda ablamla anlaşmış bütün ev seni seviyorum balonları gül yaprakları mum ışıkları bense işten eve dönen at kuyruklu pantolonlu neyseki makyajım vardı üzerime giydiğim bluz falan güzeldi bu sene dışarda yapıcakmışız plan yapıyo bakalım bende o güzel kadın olmam lazım
İnşallah canım tüm isteklerini yapabilirsin senin elinde
ama sanki anlattıklarında kendimi gördüm resmen işten eve gidiyorum bol tshirt eşortman yemek hazırlayayım yiyelim sonra bir köşede elimde tablet oyun hiç iç çamaşırlarım güzel olsun giydiklerim cezbetsin falan yok ayyy ne kadar ruhsuz hissettim kendimi
Ne gibi sorunun var canım ? Hamilesin sanırım belki o yüzden duygu yoğunluğy yaşıyorsundur.. sana yardımcı olalım istersenben psikolojik sıkıntımı çözünce kendime bakacağım sanırım.şimdi yaptıklarımdan kalıcı bir hayır gelmez
kızlarr döktürmüşsünüz biz bebeğimle hastaydık kaç gündür bayaa acillerden gelemedik bakım makım kalmadı. bgun kendmi toplamaya başlıyorum artık. iç giyiim ve ev giyimkızlar nasıl yapıcaz yaa benimde düzgün kıyafet almam lazım eskiyen dizi çıkmış pijamalarla dolanıyorum evde
geçmiş olsun önce sağlık bebeğinde sende iyileştikten sonra ufak ufak başlayabilirsin ufacık şeyler bile güzel hissetmene yardımcı olacaktır.kızlarr döktürmüşsünüz biz bebeğimle hastaydık kaç gündür bayaa acillerden gelemedik bakım makım kalmadı. bgun kendmi toplamaya başlıyorum artık. iç giyiim ve ev giyimkızlar nasıl yapıcaz yaa benimde düzgün kıyafet almam lazım eskiyen dizi çıkmış pijamalarla dolanıyorum evde