- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
Eveeet topiği 1 ay önce açmıştım o gün kendime şu an ne haldeyim diye sormuştum. 1 ay sonra tekrardan aynı soruyu kendime yönelteceğim demiştim.
Şimdi 23 ağustosu yazayım önce :
Bugün banyo yaptım üzerimdeki kıyafetlerim vucudum saçım temiz.
Kaşlarım almış başını gidiyo ( kaç haftadır kuaförümün yoğunluğundan gidemedim bayram dolayısıyla haftaya gideceğim )
Kol altı kol bikini bacaklar tüyleri çıkmış vaziyette ( philips lumea kullanıyorum 2 buçuk yıldır ama düzenli devam etmedim büyük oranda azalma var ama çıkan 3 5 tel bile kötü görüntüye yetiyo )
Tırnaklarım kısa ama bakımsız
Ayaklarım bakımsız üstelik altları iyice sertleşti törpü ve kreme ihtiyacı var.
Cildim karma benim çok sivilcem yok stresten yanak altlarımda çıkıyorbazen. Ama yüzümde çok siyah nokta ve gözenek var
Ellerim genelde kuru
Saçlarımın uçlarında 1 karış 2 sene önce boyadığım boya var iğrenç duruyo rengi. Kesimide bozuk en son annem kesmişti düz kesim. Ama kötü yani
23 eylül
Saçım başım temiz bugün hergün olduğu gibi duş aldım
Kıyafetlerim temiz ütülü
Yüzümde hafif bi makyaj var
Vücudum yumuşacık
Ellerim yumuşak
Topuklarım ponza taşı sayesinde baya bir yumuşadı
Tırnaklarım bakımlı
Kaşlarım gayet iyi durumda
Tüm vücudum tüysüz az bişey bikini bölgesinde çıktı oda rahatsız edici şekilde değil
Gözeneklerim gülsuyu sayesinde küçüldü ama hala var
Saçlarım halen aynı vaziyette
Günlük rutin edindim sayılır
Bence baya gelişme var kızlar
Şimdi 23 ağustosu yazayım önce :
Bugün banyo yaptım üzerimdeki kıyafetlerim vucudum saçım temiz.
Kaşlarım almış başını gidiyo ( kaç haftadır kuaförümün yoğunluğundan gidemedim bayram dolayısıyla haftaya gideceğim )
Kol altı kol bikini bacaklar tüyleri çıkmış vaziyette ( philips lumea kullanıyorum 2 buçuk yıldır ama düzenli devam etmedim büyük oranda azalma var ama çıkan 3 5 tel bile kötü görüntüye yetiyo )
Tırnaklarım kısa ama bakımsız
Ayaklarım bakımsız üstelik altları iyice sertleşti törpü ve kreme ihtiyacı var.
Cildim karma benim çok sivilcem yok stresten yanak altlarımda çıkıyorbazen. Ama yüzümde çok siyah nokta ve gözenek var
Ellerim genelde kuru
Saçlarımın uçlarında 1 karış 2 sene önce boyadığım boya var iğrenç duruyo rengi. Kesimide bozuk en son annem kesmişti düz kesim. Ama kötü yani
23 eylül
Saçım başım temiz bugün hergün olduğu gibi duş aldım
Kıyafetlerim temiz ütülü
Yüzümde hafif bi makyaj var
Vücudum yumuşacık
Ellerim yumuşak
Topuklarım ponza taşı sayesinde baya bir yumuşadı
Tırnaklarım bakımlı
Kaşlarım gayet iyi durumda
Tüm vücudum tüysüz az bişey bikini bölgesinde çıktı oda rahatsız edici şekilde değil
Gözeneklerim gülsuyu sayesinde küçüldü ama hala var
Saçlarım halen aynı vaziyette
Günlük rutin edindim sayılır
Bence baya gelişme var kızlar