Oğlum 1.5yaşını geçti ikizlerim 5.aylarını bitirdiler. Evde bakıcı ve yaza kadar yardımcım da vardı. Ben ex öküz için işten gelip bebeleri doyuruyordum, banyolarını yaptırıp oglanla oyun oynuyordum ıkızlerı uyutuyordum, aksam yemegını yapıp sofrayı hazırlıyordum sonra duşa ve hazırlanmaya. Üstüme düzgün biseyler giyip makyajımı tekrar yapıyordum. Bunları yaptıgıma o kadar pişmanım ki. Sırf benı daha cekıcı bulsun istekli olsun arzulasın dıye kendımı boşuuuuboşuna paralamışım. Adam olan adam seven adam senı her halınle sever. Anayız biz her halımız olacak. Dizi çıkmış eşofman, dibi gelmiş saç, uzamış kıllar, alınamamış kaş, bir allık bile görmeyeli uzun zaman olmuş yanaklar, kurumuş dudaklar hepsi hepsi hepsi olur ve geçer. Bakımlı kadın gormek ıstıyorsa aksamları cocugu doyursun gazını cıkarsın yemeklerı yapsın sofrayı toplasın bı cay demlesın sende o arada onun ıstedıgı gıbı bır kadın olursun. Kıcını kasımaya vakıt bulamıyorsun adam gelmıs bakımlı olsaydın cart curt. Sen ıstedıgın ıcın kendıne bak kocan ıcın degıl. Bunu soylemenın bınbır yolu varken neden en kırıcı olanını secıyorlar. Bızım yaptıklarımızın aynısını ıkı gun ust uste yapsalar kıcının ustune oturmadan uyuyakalırlar oysa kı kadın butun bunları yaparken uykusuzluktan yıkılmak uzere oluyor. Ben bır kosede yıgılıp kalmaktan korkuyordum artık, ha ben bakımlı oldum da ne oldu dersen bosandım. Sımdıkı aklım olsaydı parmagımı dahi kıpırdatmazdım onun ıcın. Bana sırf yardım etsın dıye 'sen bakımlı olsan ben sunu bunu yapardım' dıyen adam ıcın rujumun kapagını dahi açmam bu saatten sonra. Kocan bile olsa kımsenın mabadını kaldırmaya gerek olmadıgını dusunuyorum.