Bakımlı ol(a)mamak..

Benim eşim de eşinizin tam tersi. En çirkin hissettiğim anlarda çok güzelsin der. Ben kendimi güzel bulmam(çok bakımlı değilimdir) o aksine kızar çok güzelsin der. 3 gün banyo yapmamış halime bile gayet iyi görünüyorsun der. Benim eşim aşık galiba bana.:KK53:

esiniz nasil konustu bilemem ama,
insan partnerini yedi 24 de pijama ile gormek istemez ya, illa ki bi ilgisi duser, bi libidosu azalir yani.
bu demek degil ki siz de 7 24 evinizde sik olacaksiniz, bakimli olacaksiniz.
ama ara ara degisiklik size de iyi gelir.

pandeminin basinda evden calismaya basladigimda ben de oglene kadar pijama ile dolasiyordum, ama inanin kendi kendimin modunu dusuruyordum o sekilde,
simdi normal ise gider gibi giyiniyorum, tabi daha rahat, hatta is yerinde giyemedigim daha dekolteli transparan kiyafetlerimi falan giyiyorum, esimi gecin kendim kendimi cok daha iyi hissediyorum.

siz emzirdiginiz icin belki olmaz ama benim evde en rahat ettigim kiyafet tayt ustune kisa elbise. Hatta simdi kis geldi, taytin ustune de kar coraplarimi cekiyorum, bence hos oluyor, hem de sicak.

Kocanız full bakımlı fit bir bey midir?
Ev giyimi bile özenli mıdır?

Benim eşim kendi de evde kendini dağıtır benim dağıtmam da rahatsız etmez.
Ben çocuk yokken de öyle rahat bir tiptim yani.
Ama tek çocukla bile anladım ki çok zor bakım falan. Bıyıklarımı bile kaç gündür alamadım.

Neyse 2 Çocukla bakım hiç kolay değil elbette.

Böyle adamlar varmış bir arkadaşım demişti ki kilo veren karısına karşı inanılmaz değişmiş kocası. Sanki başkasıyla evlenmiş gibi hissetmiş.
O derece.

Ben beni fazla kilolarımla da dizi cıkmış pijamalarimla da çekici bulan adamla olmak isterim.
Bakimliyim diye sevmiş değer vermiş bence de incitici. Haklisiniz.
Bende beni ben olduğum için seven bir beyim var sanıyordum ama hikaye o. Erkekler gözleriyle seviyor gerçekten. Fazla kilolarım vardı benimde ama simdi 38 bedene geri döndüm. Kilo vermeden önce göbeğimle ciddi husumeti vardı :)

Bize en yakın kişi eşimiz ve böyle şeyler söylemesi bence çok normal. Bakımlı olmak bence alışkanlığa dayalı ve çok zor değil. İçinde yapmak olunca 10 dk bile yeterli oluyor. Akşam duş alıp saçlarını balık sırtı örersin, ertesi güne tayt sweatshirt dalgalı saçlar hafif pudra ruj vs ne kadar zaman alır ki? Bence eşinden ziyade kendin için yapınca daha istekli olursun. Kendini iyi hissedersin

esiniz nasil konustu bilemem ama,
insan partnerini yedi 24 de pijama ile gormek istemez ya, illa ki bi ilgisi duser, bi libidosu azalir yani.
bu demek degil ki siz de 7 24 evinizde sik olacaksiniz, bakimli olacaksiniz.
ama ara ara degisiklik size de iyi gelir.

pandeminin basinda evden calismaya basladigimda ben de oglene kadar pijama ile dolasiyordum, ama inanin kendi kendimin modunu dusuruyordum o sekilde,
simdi normal ise gider gibi giyiniyorum, tabi daha rahat, hatta is yerinde giyemedigim daha dekolteli transparan kiyafetlerimi falan giyiyorum, esimi gecin kendim kendimi cok daha iyi hissediyorum.

siz emzirdiginiz icin belki olmaz ama benim evde en rahat ettigim kiyafet tayt ustune kisa elbise. Hatta simdi kis geldi, taytin ustune de kar coraplarimi cekiyorum, bence hos oluyor, hem de sicak.
Dun kıyafetimi düzelttim dediğim de buydu işte.. İnce bi çorap üstüne güzel bir kısa elbise giyindim sacimi topladım Hafif makyaj. Bi ozguven geldi tabii.. Esimden once bana iyi geliyor o şekilde bakımlı olmak. Psikolojikmende kendimi daha iyi hissediyorum. Ama iki cocukla her zaman mümkün değil ki. Bu saat oldu hala pijamalarımı degisemedim :)

Dun kıyafetimi düzelttim dediğim de buydu işte.. İnce bi çorap üstüne güzel bir kısa elbise giyindim sacimi topladım Hafif makyaj. Bi ozguven geldi tabii.. Esimden once bana iyi geliyor o şekilde bakımlı olmak. Psikolojikmende kendimi daha iyi hissediyorum. Ama iki cocukla her zaman mümkün değil ki. Bu saat oldu hala pijamalarımı degisemedim :)

su[phesiz,
ben de o yollardan gectim, yorgunluktan agladigim olmustur, gecip gidiyor tabi ki, insan tebessumle hatirliyor o gunleri sonradan.

demek istedigim her gun boyle olun degil asla, sadece ara ara, esinizi de dahil ederek kendinize iyi gelecek seyler yapin, cunku bu tum aileye iyi gelecektir nihayetinde.

Eşiniz terbiyesizlik etmiş.
Kendisi herhalde Kıvanç Tatlıtuğ
Gösterişli ve temiz bir adam. Pasaklı paspal birsey olsa sözleri dokunmazdı zaten. Cok zaman bulaşığı vs o yıkar. Evde bir dağınıklık görünce girişir temizler. Pisliğe gelemiyor. Ama bu benim içinde bulunduğum durum keyfimden değil bunu anlayamamış.

bir de ben hic makyaj yapmam mesela, hele de evdeysem, anlattigim sekilde rahat kiyafetler giyerim.
ama pijama da olmamali diyorum yine de.

Ben şunu düşünsem daha çok moralim bozulur: Demek ki hastalansam, rahatsızlansam veya şu bu sebepten kendimle ilgilenemeyecek olsam bana tahammülü azalacak.

Onun dışında siz şu an elden ayaktan düşmemişsiniz. Yukarıda yazan birine katılıyorum, kendinizi mutlu hissetmek için en azından özenli ve derli toplu giyinebilirsiniz.

Biri 2 yaşında biri 4 aylık iki çocuğum var. İkisinde de kendimi hiç salmadım. Hamilelikte dahil bu süreçlere. Doğum yaptım yine aynı saçımı,makyajımı yapıp çıktım hastaneden. Eşim için değil kendim için yaptım bunları. Kendimi öyle daha dinç ve mutlu hissediyorum. Mesela makyaj yapmayıp saçım başım dağınık gezdiğimde sürekli yorgun ve uykum varmış gibi hissediyorum . Ama biraz kendime bakayım bütün enerjim yerine geliyor. Ve evet erkeklerde çok beğeniyorlar bence kendini bırakmayan kadını. Ben doğumdan sonra belli bi süre pilatese gittim. Oradaki hocam bile görünce nasıl ya hem 2 çocuk annesi olup hem böyle olabiliyorsun demişti mesela. O gün kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam. Başkası için değil yapılan herşey kendimiz için. Biraz saçı başı toplayıp kendine bakmak inanın 10-15 dakika. Öyle mutlu olcaksanız öyle yaşayın 😙

Ha bu kadar öküz dediklerinizi bile umursamayan adam hafif üst duzeltmeye size bu güzelliğe yakışmıyor, bebek gibisin vs dedi ,

ecenin bir vakti bide size hikaye mi uydarayım bunca işimin arasında?

Ben şunu düşünsem daha çok moralim bozulur: Demek ki hastalansam, rahatsızlansam veya şu bu sebepten kendimle ilgilenemeyecek olsam bana tahammülü azalacak.

Onun dışında siz şu an elden ayaktan düşmemişsiniz. Yukarıda yazan birine katılıyorum, kendinizi mutlu hissetmek için en azından özenli ve derli toplu giyinebilirsiniz.

Hastalandigim zaman çok tahammulsuz oluyor zaten asla girip yatmamı istemiyor. Yatmamalı kendimi hastalığa teslim etmemeliymisim..

Çok saygısız bir adam gerçekten

Çocukları babanızın evinden mi getirdiniz?? Evde 2 çocuk var, yorgunsanız uykusuzsanız, kçtü hissedip kçtü görünüyorsanız çocuklarına bakmayacak mıymış yani?? Kafaya gelin yahu mide bulandırıcı bir zihniyet

Duş almaya vaktim yok diyorsunuz, adam gibi babalık yapıp çocuk bakımını birazcık üstlenseydi keşke. 2 çocukla kendimi zor topladım diyorsunuz, nerdeydi bu adam siz bu kadar yük altında ezilirken? Makyaj yapınca mı çocuk bakıcakmış olduuuuuuuuu. Şöyle bir adamı asla baba yapmazdım büyük konuşmayayım
Canim zaten böyle adami bile bile baba yapmıyorsun ki 6 yıl sonra evlendiğim adamdan duyduklarım bunlar.. :)

Hastalandigim zaman çok tahammulsuz oluyor zaten asla girip yatmamı istemiyor. Yatmamalı kendimi hastalığa teslim etmemeliymisim..

O ne yaf saçmalık büsbütün. Acaip bir kafa. Allah korusun daha ciddi bir rahatsızlık geçirseniz sokağa mı atacakmış?

O ne yaf saçmalık büsbütün. Acaip bir kafa. Allah korusun daha ciddi bir rahatsızlık geçirseniz sokağa mı atacakmış?
Korona oldum oturdum ağladım annemi istiyorum diye .. o hasta olsa ben el bebek gül bebek bakarım yinede benle ilgilenmiyosun der. Hep anasının alıştırması bunlar. Kendisi simartilacak karşısındaki asla hasta olmayacak.

2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
Benim biri beş yaşında biri bir yaşında iki oğlum var. Küçük neredeyse sabaha kadar koynumda geciriro. Gündüz de çok hareketli hereyere tirmanir çok tehlikeli. Hiç boş bırakamıyorum. Anla yani. Ben günlük yemeğimi yaptıysam . Ev topluysa kendimi günü kurtarmış sayıyorum. Sabah yüzümü yıkayıp saçlarımı tarayıp anne topuzumu yapıyorum. Yüzüme nemlendirici krem dudagima mat bı ruj sürüyorum. Kendimi bakımlı sayıyorum. He temiz eşofman tişört giyince de şık hissediyorum 😂😂. Valla anca bu kadar . Çocuklar büyüsün. Korona bitsin. Bizde insanlıktan çıktık artk. Hem çocuklar ev işi yoruyor. Hem zaten ev hapsi yaşıyoruz. Vakit olsa bile insanın enerjisi kalmio ki. Dışarı çıkıp gezse insan biraz enerji toplar. Oda yok🤪

Biri 2 yaşında biri 4 aylık iki çocuğum var. İkisinde de kendimi hiç salmadım. Hamilelikte dahil bu süreçlere. Doğum yaptım yine aynı saçımı,makyajımı yapıp çıktım hastaneden. Eşim için değil kendim için yaptım bunları. Kendimi öyle daha dinç ve mutlu hissediyorum. Mesela makyaj yapmayıp saçım başım dağınık gezdiğimde sürekli yorgun ve uykum varmış gibi hissediyorum . Ama biraz kendime bakayım bütün enerjim yerine geliyor. Ve evet erkeklerde çok beğeniyorlar bence kendini bırakmayan kadını. Ben doğumdan sonra belli bi süre pilatese gittim. Oradaki hocam bile görünce nasıl ya hem 2 çocuk annesi olup hem böyle olabiliyorsun demişti mesela. O gün kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam. Başkası için değil yapılan herşey kendimiz için. Biraz saçı başı toplayıp kendine bakmak inanın 10-15 dakika. Öyle mutlu olcaksanız öyle yaşayın 😙
Ay resmen ilham aldim😍 gidip sacimi duzlestiriciyle yatistirdim bi rimel bi kalem bi ruj surdum🤩

2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
Hepimiz geçtik o yollardan,allah sana kolaylık versin. Evet canım bakımlı olmak erkekler için çok önemli, kolay yollar bul. Evde giymek için eşofman değil de tayt tunik seç, yazın kısa elbiseler giy, bir de bütçene uyarsa kalıcı makyaj yaptır. Ben internetten indirim zamanlarında evde giymek için özel tunikler elbiseler buluyorum, bazen öyle ucuz oluyor ki, pazardaki dökmecilerde alacağın fiyatlara alıyorsun. Bunları yapabilirsen hiç değilse kıyafet kısmını halledersen her şey farklı olur, tayt tunik gitmek eşofman polar giymekten daha zor değil. Elbise işi çok daha basit zaten, bunlarla böyle el üstğnde tutacaksa abiye bile giyer insan. Çocukların büyüyor yakında kendine ayıracak çok daha fazla zamanın olacak, az daha sabır

Back