Hahah harikasın yaa :) gocunmaz ama yapar sağolsun. Ama hem kendime bakmaz hemde evi temizlemezsem hic elini sürmüyor bir işe :)Kuzum sen kocan gelmeden makyaj yap dekoltelerini giy sacini basini yap eve gelsin begeniyor ya tam öpecekken ver eline süpürgeyi kovayi al sana bakimli kadin
Hahahah saçımı düzleştiriciyle yatıştırdım kısmı beni benden aldı :)Ay resmen ilham aldimgidip sacimi duzlestiriciyle yatistirdim bi rimel bi kalem bi ruj surdum
Hele bide yumoş kokan eşofman giydiysem benden iyisi olmuyor bazen ama adam beğenmiyormuş :)))Benim biri beş yaşında biri bir yaşında iki oğlum var. Küçük neredeyse sabaha kadar koynumda geciriro. Gündüz de çok hareketli hereyere tirmanir çok tehlikeli. Hiç boş bırakamıyorum. Anla yani. Ben günlük yemeğimi yaptıysam . Ev topluysa kendimi günü kurtarmış sayıyorum. Sabah yüzümü yıkayıp saçlarımı tarayıp anne topuzumu yapıyorum. Yüzüme nemlendirici krem dudagima mat bı ruj sürüyorum. Kendimi bakımlı sayıyorum. He temiz eşofman tişört giyince de şık hissediyorum. Valla anca bu kadar . Çocuklar büyüsün. Korona bitsin. Bizde insanlıktan çıktık artk. Hem çocuklar ev işi yoruyor. Hem zaten ev hapsi yaşıyoruz. Vakit olsa bile insanın enerjisi kalmio ki. Dışarı çıkıp gezse insan biraz enerji toplar. Oda yok
Bir anda jilet gibi yaomaya calisip bunyemi şoka sokamazdimHahahah saçımı düzleştiriciyle yatıştırdım kısmı beni benden aldı :)
Bazen insanim ben insan diye hatırlatmalar yapıyorum. Talia yemez talia uyumaz talia üşümez talia hasta olmaz ne bu melaike mi? Insanim ben yeter diyorum da ne fayda.Ya sizin uranyumla calistiginizi falan mi saniyorkendileri grip olsa sanirsin ustlerinden tır gecti
Yaaa ben o kısmı düşünmemiştim bünyem değil ama esim soka girdi :))Bir anda jilet gibi yaomaya calisip bunyemi şoka sokamazdim
Sen onu begeniyormusun peki . Birde bu acidan bak. Biz eşlerimiz bize begenmedikleri yonlerimizi söyleyince kendimizi kötü hissediyoruz. Kendimizi eksik suçlu görüyoruz. Ben kendim için kendime bakiyorum . Olduğu kadar. Kendime saygı duymazsam kimse bana saygı duymaz. Kimse mükemmel değildir. Bende öyle.Hele bide yumoş kokan eşofman giydiysem benden iyisi olmuyor bazen ama adam beğenmiyormuş :)))
Yaa çok tatlısınızAy resmen ilham aldimgidip sacimi duzlestiriciyle yatistirdim bi rimel bi kalem bi ruj surdum
Bu katlanılmaz işteHastalandigim zaman çok tahammulsuz oluyor zaten asla girip yatmamı istemiyor. Yatmamalı kendimi hastalığa teslim etmemeliymisim..
Esimin gözünden benBence iki küçük çocukla bakımlı olmak imkansız. Gece uykusuzluktan gözlerinin altı mosmor oluyor istediğin kadar göz makyajı yap nafile... Tüm gün elin sudan hiç çıkmıyor, nasıl bakımlı ellere tırnaklara sahip olabilirsin ki.... Güzel giyinsen yarım saat içinde yemek kokacak ya da çocuklara birşey yedirirken lekelenecek. İnsanlar bırakın süslenmeyi tuvalete gidemiyor çocuk varken...
Bazı cocuklar sakin tabiatlı oluyor onların anneleri belki bakımlı olabilir.
Anneleri tamamen haklı buluyorum hem hiçbir seye yardım etmeyen hem de eşinden bakımlı olmasını isteyen erkekleri de öküzün önde gideni olarak görüyorum.
Fakat şöyle bir durum da var; Dediğim gibi hak veriyorum bir yandan fakat etrafımda bazı anneler görüyorum; kokuyor. Yani kendisi de rahatsız oluyordur eminim ama leş gibi kokuyor. Ben özellikle emziren annelerin daha dikkatli olmasını beklerim. Yani ben 2 metre uzaktan kadının sütle karışık kötü ter kokusunu alıyorum çocuk bir de emmek zorunda valla acıyorum bebelere. Öte yandan annenin durumunu da anlıyorum ama ne olur bebişleriniz için ne yapıp edin banyo yapın. Benim kızım da çok zordu ama ben özellikle de emziriyorken kızıma saygımdan ölsem de bitsem de hergün duşumu alıyordum, kıyafetlerimi sürekli değiştiriyordum. Mesela bazı anneleri görüyorum ( dedigim gibi bir yandan da anlıyorum ama) bakamıyorum bile, gözleri çapak içinde kokuyor üstü başı perişan saçlar başar dağılmış ( bir zamalar belki bende öyleydim ama olmamalı işte ) Tamam süper bakımlı jilet gibi olmayalım ama biraz da etrafımızdaki insanlar için özellikle de bebişlerimiz için kendimize dikkat edelim.
Kuaföre gitmek lüks artık benim içinde geçen bir arkadaşa dedim gelmişken benim bıyıkları alıverBir buçuk yaşında bebeğim var
Eski halimden eser yok
Eski resimlerime bakınca ben bile kendime ayrı bir saygı duyuyorum
Bir ay kaslarımı alamadığım oluyor , bebeğim uyuyunca vakit olsa da benim kolum kalkmıyor .
Bu durum pek de umurumda değil şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?