Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bugün evde olan şanslılardandım.. öglene kadar keyif yaptım,film izledim hizliizlefilm.net'ten "hayalimdeki aşk" diye bir film.. ne kadar hayal edilirse edilsin hiçbir şeyin hayalindeki gibi olamayacagını anlatan romantik komedi tadında bir film,tavsiye ederim.2 gün önce de bu filmde başrolde oynayan kadının başka bir filmini izlemiştim,tamamen tesadüf oldu. o filmi de filmifullizle'den izledim.ismi "in your eyes" o da güzeldi.. size iki film tavsiyesi benden :KK66: ra_punzel ra_punzel ve MrsNorris MrsNorris kızlar ben bugün ki hareketleri tamamladım.size söz vermemiş olsam hayatta yapmazdım :KK66: plank ne kadar zormuş yaaa :KK43:

bugün yaptıklarım:
evi süpürdüm sildim
mutfagı temizledim
toz aldım

kendim için:
güzel bir banyo
ojelerimi degiştirdim,ellerime dogal tonlarda ayaklarıma siyaha yakın bordo oje sürdüm
tütsü yaktım
yer hareketleri yaptım
film izledim

keyifli bir gün geçirdim :KK68:

hoşbulduk :) yaptığım şey; sadece cilt temizliğine dikkat ediyorum o kadar.yaptığım başka bişey yok.ama sömestr tatilinde önce diş hekimine gidip güzel bi ağız bakımı yaptırmayı planlıyorum. sonrasında da brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.
canım, brezilya fönü yaptıran arkadaşım vardı çok memnundu ama saça zararını bilemiyorum ben de..

canım, brezilya fönü yaptıran arkadaşım vardı çok memnundu ama saça zararını bilemiyorum ben de..
ben de biraz daha araştıracam, ondan sonra karar verecem, Ama gönlüm brezilya fönü yaptırmaktan yana .

kedicikcikcik kedicikcikcik bendeki krem buymuş.. pişik kremi degil ama tahriş ve kızarıklıga iyi gelir diyo.canım bu da olur mu sence?
lUNI-74045_1.jpg

ben yapamadim dün 22:30 evdeydim yorgunluktan hicbirsey yapamadim artik insAllah bugün baslarim

Ooo yeni spora gecmisiz ben de bi denerim yapabilirsem ben de aranıza katılırim. Sağ topugum çatlamis kızlar... çok acı veriyo
Havalardan sanırım
akşam karbonat li ılık suda beklettim krem surdum ama hala geçmedi. Napim başka

merhaba bayanlar :) bende paspalgillerden geldim buraya. yani kendimi sağlıklı yaşam konusunda motive ettim ve diyetisyen eşliiğinde kilo vermeye başladım ancak bunun yanı sıra bakımlı bir hatun olmak istiyorum. 2 sendir kilo ver al v.s. derken aslında kilom olsa bile güzellik ve bakım konusunu ihmal etmemem gerektiğini yaşıma yaraşır ( 23 ) bir bayan olmak istiyorum. bana yardım eder misiniz? makyaj yapabiliyorum ama gel gelelim gece çıkartmak zor geliyor gözlerim dağılıypr falan filan bana önereceğiniz iyi bir makyaj temizleyici var mı? bir de artık kaliteli ürünler kullanmak istiyorum yardım elinizi bi atın bana :) hiç vücut yada ayak bakımı yapmadım mesela :KK70: ama eylülde düğünüm var o sebeple artık yapmak istiyorum. nereden başlamam lazım?????

Ooo yeni spora gecmisiz ben de bi denerim yapabilirsem ben de aranıza katılırim. Sağ topugum çatlamis kızlar... çok acı veriyo
Havalardan sanırım
akşam karbonat li ılık suda beklettim krem surdum ama hala geçmedi. Napim başka
hmm ayak için neoutrogena ayak kremi var ayak çatlaklarına iyi geliyor.migrosta satılıyor canım.istersen bi onu dene..

YARIM YAPTIM ONCEKILERLE DİKTİM KOCAMAN OLDU SİMMSSS :KK37:
hehe hadi öyle olsun :KK66:

Ben 1. Günü yaptım şimdi de eşim Sayet güzel bir müzik indirirse eliptik bisiklet kullanacam
harikasın canımmm.. ne güzel birbirmizi gaza getiriyoruz :KK19:

merhaba bayanlar :) bende paspalgillerden geldim buraya. yani kendimi sağlıklı yaşam konusunda motive ettim ve diyetisyen eşliiğinde kilo vermeye başladım ancak bunun yanı sıra bakımlı bir hatun olmak istiyorum. 2 sendir kilo ver al v.s. derken aslında kilom olsa bile güzellik ve bakım konusunu ihmal etmemem gerektiğini yaşıma yaraşır ( 23 ) bir bayan olmak istiyorum. bana yardım eder misiniz? makyaj yapabiliyorum ama gel gelelim gece çıkartmak zor geliyor gözlerim dağılıypr falan filan bana önereceğiniz iyi bir makyaj temizleyici var mı? bir de artık kaliteli ürünler kullanmak istiyorum yardım elinizi bi atın bana :) hiç vücut yada ayak bakımı yapmadım mesela :KK70: ama eylülde düğünüm var o sebeple artık yapmak istiyorum. nereden başlamam lazım?????
merhaba hoşgeldin canım :KK54: kilo veriyor olmak kendine yaptıgın en güzel bakım bence,tebrik ederim :KK66: benim de makyaj temizleyicim yeni bitti.şuan makyaj mendili kullanıyorum.çok üşendigin zamanlar için bir tane sen de edin makyaj mendili(benimki bebak markanın makyaj temizleme mendili) ama esas kendime ayın 15inde alacagım ürünü sana da öneririm "la roche posay" markanın "solution micellaire physio" isimli yüz,göz ve dudak makyaj temizleyicisini alıcam(hassas ciltler için)..
pr_01_6322_max.jpg

ayak kremi ve peelingi bodyshop kullanıyorum ve çok memnunum.ilk sayfada onun da resmi var.. makyaj malzemesi olarak mac,benefit,estee lauder,lancome,chanel vb markaları tercih ediyorum :KK66:

X