Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay be sabah işe gitmeden spor ha? harikaymış :) tebrik ederimmm..Bugün günah çıkarayım biraz.Bugün egzersizlerimi yapamamış olmanın huzursuzluğu içindeyim.Yarım saat fazla uyudum ve banyomdan saçımdan makyajımdan ödün vermemek için egzersizi akşama bıraktım, ki böyle yapınca hep akşam da birşey çıkar, o yüzden de akşama bırakmam normalde, bugün bıraktım ve tabii ki akşam da bir mani çıktı :))) Callanetics yapıyorum hergün yarım saat, yarın sabah ilk iş sporumu yapacağım inşallah :)
Mango indirime girdiğinden beri gidip karıştırmak istiyordum, bu kış yumuşak geçiyor Antalya da(nazar değmesin) o yüzden ince trikolar almak istiyordum, bugün gittim ve istediğim tarzda birkaç parçayı çok uygun fiyatlara buldum.
İnan bana güne daha zinde başlıyorsun, gün içinde üşümüyorsun bile kan dolaşımı ve metabolizma hızlandığından.Mutluluk hormonu salgılıyorsun, günün bile daha güzel geçiyor.Ah ne yaptım ben bugünvay be sabah işe gitmeden spor ha? harikaymış :) tebrik ederimmm..
ne kadar süre alıyor? şu eski videosu olan degil mi callanetics?İnan bana güne daha zinde başlıyorsun, gün içinde üşümüyorsun bile kan dolaşımı ve metabolizma hızlandığından.Mutluluk hormonu salgılıyorsun, günün bile daha güzel geçiyor.Ah ne yaptım ben bugün
nasıl faydasını görüyor musun?ne kadar zamandır yapıyorsun?Aynen o video oyuk mayolu 80lerden kalma ablaların olduğu :))) yarım saatlik bir video, hareketleri öğrendikten sonra anlatım kısımlarını atlarsanız bi 5-10 dk daha kazanabilirsiniz :)
merhaba canım gel sen de katılYaaa ben burayı çok sevdim yorumlar bi harika :) tam benlikmiş herşey var :)
Çok isterim :) fikir alışverişi olur süper.. :)merhaba canım gel sen de katıl