Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

keşke bi daha pazar olsada yatsak valla.d
sabah güzel bi kahvaltının ardından eşimin işi çıktı 2 saat sonra geldi.
ve ben o iki saatin içinde evi silip süpürdüm mutfağı topladım. yatak odasını oturma odasını topladım.
cumartesi günü ütü yapmıştım zaten keyfim keyif kremlerimi sürdüm birde güzel bir duş misss :KK70:

merhaba kızlar :KK54: ra_punzel ra_punzel 'in de dedigi gibi dün ve bugün neler yaptım neleer? :confused:

dün yaptıklarım:
mutfagı temizledim
bulaşık makinesi çalıştı,topladım
evi süpürdüm
ortalıgı toparladım
çam agacını kurduk :KK76:
nevresim değişti

kendim için:
dün kendim için yaptıgım tek şey alışveriş oldu :KK37: bi magazadan sweatshirt sephoradan da 4 tane çok istedigim ürün aldım.sephora kartımda %10 indirimim vardı zaten ,artı yılbaşına özel %20 indirim oldu..bugün hepsini kullandım ve çok memnun kaldım..ilkini az sonra paylaşıcam.. :KK66:

bugün neler yaptım:
akşam işten eve gelince evi süpürdüm,sildim,ortalıgı topladım,çamaşır ve bulaşık makineleri çalıştı(bugün bulaşık makinesini temizleme ürününden aldım.şimdi makine onunla boş çalışıyor)

kendim için ne yaptım:
şu 10 gün içinde iki kez saçımı kestridim.ilkini begenmeyince bugün başka bir kuaföre gittim.günlerdir daha da kötü olur diye korkuyordum ama iyiki gitmişim.tam istedigim model oldu:KK37:tabi fön de çektirdim..

Image-272.jpg

bugün ürünü kullandıgım ilk gün olmasına ragmen rahatça diyebilirim ki şimdiye kadar kullandıgım en iyi pudra.. cildim karma bir cilt.T bölgesi yaglı.genelde pudrayı gün içinde tazelemem gerekiyordu ama bu pudrayla gerek kalmadı..gün içinde vaat ettigini yaptı ve yüzüm hiç parlamadı..ben bayıldımmmmm :KK37: tabi yanında yardımcıları da vardı.. arkası yarına :KK66:

Bugün günah çıkarayım biraz.Bugün egzersizlerimi yapamamış olmanın huzursuzluğu içindeyim.Yarım saat fazla uyudum ve banyomdan saçımdan makyajımdan ödün vermemek için egzersizi akşama bıraktım, ki böyle yapınca hep akşam da birşey çıkar, o yüzden de akşama bırakmam normalde, bugün bıraktım ve tabii ki akşam da bir mani çıktı :))) Callanetics yapıyorum hergün yarım saat, yarın sabah ilk iş sporumu yapacağım inşallah :)
Mango indirime girdiğinden beri gidip karıştırmak istiyordum, bu kış yumuşak geçiyor Antalya da(nazar değmesin) o yüzden ince trikolar almak istiyordum, bugün gittim ve istediğim tarzda birkaç parçayı çok uygun fiyatlara buldum.

Bugün günah çıkarayım biraz.Bugün egzersizlerimi yapamamış olmanın huzursuzluğu içindeyim.Yarım saat fazla uyudum ve banyomdan saçımdan makyajımdan ödün vermemek için egzersizi akşama bıraktım, ki böyle yapınca hep akşam da birşey çıkar, o yüzden de akşama bırakmam normalde, bugün bıraktım ve tabii ki akşam da bir mani çıktı :))) Callanetics yapıyorum hergün yarım saat, yarın sabah ilk iş sporumu yapacağım inşallah :)
Mango indirime girdiğinden beri gidip karıştırmak istiyordum, bu kış yumuşak geçiyor Antalya da(nazar değmesin) o yüzden ince trikolar almak istiyordum, bugün gittim ve istediğim tarzda birkaç parçayı çok uygun fiyatlara buldum.
vay be sabah işe gitmeden spor ha? harikaymış :) tebrik ederimmm..

vay be sabah işe gitmeden spor ha? harikaymış :) tebrik ederimmm..
İnan bana güne daha zinde başlıyorsun, gün içinde üşümüyorsun bile kan dolaşımı ve metabolizma hızlandığından.Mutluluk hormonu salgılıyorsun, günün bile daha güzel geçiyor.Ah ne yaptım ben bugün :KK43:

İnan bana güne daha zinde başlıyorsun, gün içinde üşümüyorsun bile kan dolaşımı ve metabolizma hızlandığından.Mutluluk hormonu salgılıyorsun, günün bile daha güzel geçiyor.Ah ne yaptım ben bugün :KK43:
ne kadar süre alıyor? şu eski videosu olan degil mi callanetics?

Aynen o video :KK70: oyuk mayolu 80lerden kalma ablaların olduğu :))) yarım saatlik bir video, hareketleri öğrendikten sonra anlatım kısımlarını atlarsanız bi 5-10 dk daha kazanabilirsiniz :)

Aynen o video :KK70: oyuk mayolu 80lerden kalma ablaların olduğu :))) yarım saatlik bir video, hareketleri öğrendikten sonra anlatım kısımlarını atlarsanız bi 5-10 dk daha kazanabilirsiniz :)
nasıl faydasını görüyor musun?ne kadar zamandır yapıyorsun?

10 hour challenge diye deçiyor programın adı, ama 10 saatte challenge falan olmuyor tabii ki :) 10 saatte hayal ettiğiniz vücuda ulaştıran bir spor yok :)

Kasları gerçekten çok derinlemesine çalıştırıyor.Kendimi bildim bileli birçok spor yaptım, adeta 'konsantre' bu hareketler.bildik mekiği azıcık farklı yapıyorsunuz ve çok daha derin çalışıyor kaslarınız, boynunuza ve belinize ise yük bindirmiyor.dış bacak hareketi de bildiğimiz yan kaldırmalara benziyor, ama ufak bir iki değişiklikle kalça basen ve dış bacağın tamamının derinlemesine çalıştığını hissediyorsunuz.

Kolların alt kısmı için olan bir hareket var, onu kime yaptırsam ertesi gün arayıp videoyu istiyor :) çünkü kolların tam da sallanan o kısmı çürümüşcesine ağrıyor ertesi gün ve derinden çalıştığına ikna oluyorlar.Dambılla bilmemkaç set bilmemne hareketler yapmaktan daha kolay ve etkili.

Sanıyorum 3 yıl kadar oldu başlayalı, bu sporu yaptığınız müddetçe beliniz, omzunuz,sırtınız bile tutulmuyor, kulunç bile olmuyor.Öyle terleten bir spor olmadığı için üstüne duştu saç kurutmaydı derdiniz olmuyor, gerçekten yarım saatiniz varken yapabilirsiniz.Sonrasında dağılmış olmuyorsunuz :)

Tüm hareketler hem kasları daha derin çalıştırmak üzere, hem de sakatlanma ihtimalinizi en aza indirmek üzere hazırlanmış.

Her yaş ve seviyeye hitap ediyor, çünkü her harekette yapabildiğiniz kadar yapmak esas.'uzanabildiğiniz kadar uzanın, eğilebildiğiniz ladar eğilin' gibi.Bel ve boyun fıtığı olanlar akut ağrılı dönemler haricinde rahatlıkla yapabilirler ve şikayetleri azalacaktır.

Esneme ve sıkıştırma ağırlıklı hareketler.Sıkıştırma olanlar problemli bölgeleri sıkılaştırırken, esneme hareketleri de esnekliğinizi arttırıyor.hareketsizlikten kaynaklanan veya yaşlanmaya bağlı esneklik kayıplarını önlemeye birebir.

Diğer yandan amaç 'yağ yakmak' ise bilindiği üzere 'aerobic' veya 'kardio' denen türde egzersiz yapmak gerekiyor.yağ yakılmak isteniyorsa callanetics in yanısıra günde yarım saat kardio (koşu, tempolu yürüyüş, bisiklet gibi) yapmak gerekiyor.Çünkü callanetics 'anaerobic' tabir edilen, kasları biçimlendiren ve sıkılaştıran bir spor, ama yağ yaktırmıyor.

Ben zevkle yapıyorum, kendimi iyi hissettiriyor.bu sporu yaparken bir malzemeye ihtiyaç duyulmaması, tabletime kayıtlı olup ben nereye gidersem benimle gelmesi, yapmak için geniş alana ihtiyaç olmaması benim bol iş seyahatli yaşam tarzıma çok uyuyor.

Oyuk mayolu ve kabarık saçlı ablalarla dolu olan bu video yüzünden çok dalga konusu olmuşumdur :) Dalga geçenlerin bir kısmı artık sıkı birer callanetics tutkunu :) Diğerleri aynı kafa devam ediyor :)

Bu arada 6 gün yapıp 1 gün ara vermek öneriliyor ama ben ara vermeden yapmaya çalışıyorum, nasılsa mecburi aralar oluyor arada.Örneğin dün pazar diye yapmamış olsam, bugün de yapamayacakmışım.

Bu spora herkesin bir şans vermesini tavsiye ederim.

Hic duymadim bunu videsona bakmak mümkünmü. Netden senin önerdigin :) tembelim bu konufa sevmm lazim :KK43: Kittyyyy yaaaa ben coklu alinti yapiyorum ama olmuyor hiv

Yeni olmama rağmen bugünümü yazıyım :
Sabah bi duştan sonra hafif bi kahvaltı yaptım evimi toplayım düzenledim havalandırdım miss gibi :) çay eşliğinde bi nette ne var ne yok magazin indirim gibi şeylere baktım..şimdi yüzümü temizleyip dişimi fırçalayıp nemlendiricimi sürüp uyucam inşallah... iyi geceler herkese..

X