Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ohh ayak bakımımı yaptım kremimi de sürdüm sonunda..
3 civarında sporumu yapacağım. Akşama da son ağdalarım var :KK14:
Sonra güzel bir duş ve bittii :KK71:
Duştan sonra saçlarıma yeni aldığım gliis bakım ürününü kullanırım. Ojelerimi de yarın süreceğim artık.
Pazar günü sabah da Antalya yolları artık :KK71:
Ağdayı kuafördemi yaptırıyorsun ay ben bıktım kuaföre yaptırmaktan ya çok utanıyorum ter basıyo ya sıkıntıdan of

Bugün gidemedim Body shopa ayak kremi bakıcam eczaneden popuşumu kaldırabilirsem.evi sildim tozları aldım yemek yaptım kek yaptım ağdaya gidicem halen gitmesemmi diye düşünüyorum çok sıkıcı yaa dışarıda birsürü işim var ama çok sıcak evimde uyumak istiyorum tembelim ben yaaaa

Ağdayı kuafördemi yaptırıyorsun ay ben bıktım kuaföre yaptırmaktan ya çok utanıyorum ter basıyo ya sıkıntıdan of

Yok canım kendim yapıyorum kardeşim gelince o yapıyo birbirmize yapıyoruz öylee ama bikini bölgesini ağdacıya yaptırıyorum tabi. Ona cesaret edemiyorum. Benim çok var ve çabuk çıkıyo ağdacıya gitsem batarız vallahi :KK48::KK48:

Yok canım kendim yapıyorum kardeşim gelince o yapıyo birbirmize yapıyoruz öylee ama bikini bölgesini ağdacıya yaptırıyorum tabi. Ona cesaret edemiyorum. Benim çok var ve çabuk çıkıyo ağdacıya gitsem batarız vallahi :KK48::KK48:
Hmm anladım yok bende az çıkıyor ama bikini bölgesi gerçekten sorun yagitmem lazım ama gitmek istemiyorum ne olucak benim bu halim of :KK66:

Bugün kendime çok hoş bir eşofman takımı beğendim. Geçenlerde aldığım pembe-siyah spor ayakkabımla mükemmel olacak ama kredi kartı eşimde olduğu için eşofmanı alamadım. Ayırttım yarın gidip alacağız.

İlk defa bb krem aldım. Bundan önce benzer işlevli bioderma'nın fondoten benzeri ürününü kullanıyordum, bayağı azalmıştı. Umarım memnun kalırım bb kremden. Aslında farmasi beğenmiştim ama satan birini bulamadımo_O

Bugün kendime çok hoş bir eşofman takımı beğendim. Geçenlerde aldığım pembe-siyah spor ayakkabımla mükemmel olacak ama kredi kartı eşimde olduğu için eşofmanı alamadım. Ayırttım yarın gidip alacağız.

İlk defa bb krem aldım. Bundan önce benzer işlevli bioderma'nın fondoten benzeri ürününü kullanıyordum, bayağı azalmıştı. Umarım memnun kalırım bb kremden. Aslında farmasi beğenmiştim ama satan birini bulamadımo_O
Güle güle kullan tatlım dün bende südyen almıştım ordayken sanki biraz ufak olmuştu ay evde denedim gerçekten ufak büyük bedeni kalmamış öyle üzüldümki indirimdeydi fuşya pembe sexi bişey böyle ufak idaremi etsem yoksa 95lira verip yeni südyenmi alsam karar veremedim

kuzenim burda iki haftadır çoluk çocuk. öyle olunca yemeler içmeler bitmiyor bugün yine dünyaları yedim çok ama çok pişmanım :mad::mad::mad:

Selamlar bayanlar geçen krem almıştım resim paylaşamadım..Dün de bişeyler aldım :)
Resimleri paylaşayım dedim ...

Gliss : 6.90
Agda : 4.5 ( içinde de bol bol var çok uygun)
Perfect nemlendirici : 4.5
Tüy dökücü ne kadardı hatırlamadım
Emotion parfm ve deo : 21 tl ( Çok harika kokuyor) ilk kez kullanıcam :KK76::KK76:
güle güle kullan canım : )

Haklısın canım, sanki dışarıda çok güzel bir dünyaları var. İşte eşim evde tüylü hayvana çok ters, kendisi müstakil evde kedilerle içiçe büyümüş biri.
Dün eşimle açıktan üniversitesi konuştum. 2 yıllık bölümlere çok sıcak değil, sosyoloji oku diyor. Ben de sosyolojiyi seven biriyim. Zaten üniversitede bazı derslerini almıştım. Başvurmayı düşünüyorum. Sen de başlarsan beraber ilerleriz:KK70:
.
harika başvur tabiii.. : ) ben de bir araştırayım :KK66:

Tamam saçlarımı boyadım o zaman acaba kuaföre mi gitsem kendim mi boyasam karar veremedim. Kusura bakmayın dün gece cevap yazdım silindi zannettim hatta tekrar yazdım göremeyince. Aynı mesaj iki kere yazılmış gibi olmus dediğim gibi hala kk nin yeni düzenine alışamadım. Ben de yeni iç çamaşırları filan almak istiyorum. Dün Pierre Cardin e baktım ama fiyatlar çok uçuk. Ucuz ve şık şeyler istiyorum.
Firuze bence kuaföre boyat bu seferlik.. biraz şımart kendini :cool: daha uygun iç çamaşırı satan yerlere bakabilirsin canım..

Ohh ayak bakımımı yaptım kremimi de sürdüm sonunda.. 3 civarında sporumu yapacağım. Akşama da son ağdalarım var :KK14:
Sonra güzel bir duş ve bittii :KK71:
Duştan sonra saçlarıma yeni aldığım gliis bakım ürününü kullanırım. Ojelerimi de yarın süreceğim artık.
Pazar günü sabah da Antalya yolları artık :KK71:
işlerin bitmiş canım... yaşasın tatill, bekle esin geliyor :KK73:

cok sevdim bu konuyu. Son zamanlarda cok merak saldim bakim konusuna. Hic bir zaman bakimsiz degildim ama suan acayip merakliyim bu konuya. Günlerdirde takipteyim sizi :)
merhaba canım hoşgeldin :KK25: sadece takipte kalma,gel bize sen de katıl :KK66:

güle güle kullan canımm.. bb kremi çok duydum.. guerlanın bb kremini almayı düşünüyorum ben de.. kullanınca yorum yaparsan sevinirim :KK15:

Güle güle kullan tatlım dün bende südyen almıştım ordayken sanki biraz ufak olmuştu ay evde denedim gerçekten ufak büyük bedeni kalmamış öyle üzüldümki indirimdeydi fuşya pembe sexi bişey böyle ufak idaremi etsem yoksa 95lira verip yeni südyenmi alsam karar veremedim
canım bence degiştir sana küçük geliyorsa.. bence bir kadını kötü gösteren şeylerden biri sıkan sütyen izi.. madem bedeni yok parayı verip al canım 95 liralik sütyeni.. yeni sezonun hepsi mi bu fiyat?yoksa senin istedigin süslüler mi?

bugün evde pijamalarla gezen,yatan uyuyan benim itiraf ediyorum:KK14: regl olucam ve sıkıntım çok, bütün gün yattım,oturdum başka da bi şey yapmadım.bi de kitap okudum ve internette sörf yaptım..yemekleri de eşim yaptı :KK60:

bugün evde pijamalarla gezen,yatan uyuyan benim itiraf ediyorum:KK14: regl olucam ve sıkıntım çok, bütün gün yattım,oturdum başka da bi şey yapmadım.bi de kitap okudum ve internette sörf yaptım..yemekleri de eşim yaptı :KK60:
aynııı ben tek farkı annem söylene söylene süpürgeyi bana yaptırdı :KK70:

Ay şimartayim kendimi kuaföre yaptirayim hem sacima model de verdiririm. Ben bütün gün evime bakim yaptım ev topla süper toz al yerleri sil banyoları ov baya yoruldum. Kendime bakim yapamadım güzel akıcı sikilmayacagim bir kitap okumak istiyorum tavsiyeler acigim

Firuze bence kuaföre boyat bu seferlik.. biraz şımart kendini :cool: daha uygun iç çamaşırı satan yerlere bakabilirsin canım..

merhaba canım hoşgeldin :KK25: sadece takipte kalma,gel bize sen de katıl :KK66:

güle güle kullan canımm.. bb kremi çok duydum.. guerlanın bb kremini almayı düşünüyorum ben de.. kullanınca yorum yaparsan sevinirim :KK15:

canım bence degiştir sana küçük geliyorsa.. bence bir kadını kötü gösteren şeylerden biri sıkan sütyen izi.. madem bedeni yok parayı verip al canım 95 liralik sütyeni.. yeni sezonun hepsi mi bu fiyat?yoksa senin istedigin süslüler mi?

Hepsi öyle ama ben indirimden almıştım 45e ve bugün başka avm ye gittim buldum ama lila rengini buldum sırttan kanat gibi iplık tutuyo süper bişey ve çok rahat günlük ve gece için süper.bide lacivert aldım ortasında taş var bide omuzdaki askıda valla gidin bi bakın ben ilk defa günlük giymek için sexi bişey aldım normalde geç farklı günlük farklı şeyler alırdım ay utandım.kızlar gidin bakın derim dümdüz giyinmeyelim dimi ama hep ten rengi olmazki.ufak göğüslü olsam neler alırdım kimbilir.ama aklım halen fuşya pembede kaldı o hiçbiyerde yok yeni sezonda var onada 95veremem of

Bitti sayılır canıcım :KK70: Çok hızlı giriyorum tatile beklesin beni Antalya :KK70:

Ay şimartayim kendimi kuaföre yaptirayim hem sacima model de verdiririm. Ben bütün gün evime bakim yaptım ev topla süper toz al yerleri sil banyoları ov baya yoruldum. Kendime bakim yapamadım güzel akıcı sikilmayacagim bir kitap okumak istiyorum tavsiyeler acigim

ne tür bir şeyler okumak istersin ben yardımcı olmaya çalışırım :oops:

o_O:KK48: :KK70::KK70:Bugün biraz evime,biraz kendime bakim yaptım. Ojelerim bozulmuştu. Çıkarıp yenisini sürdüm. Saçlarimi yıkayıp güzel bir örgü ile tutuyorum, cok düz olduğu için açtiğımda kabarmadan hafif Kıvırcık olucam yarın. Eşim de inşallah beğenir böyle görünce. Vücut spreyimi kullandım. Kısa da olsa kendimle ilgilenebildim.

:KK28:
Aslında Bioxin Forte şampuan ve saç derisi spreyi çok etkili. Bende çok işe yaramıştı ama tekrar alamadım, araya başka şeyler girdi. Bu aralar saçımı uzatmak istediğimden Restorex Uzatmaya yardımcı şamp. kullanıyorum. Isırgan kürüne başlayan da benim, büyük bir tutam ısırganı 1 lt su ile demliyorum. Banyodan çıkarken son su olarak sadece saçlarıma döküp hafif masaj yapıyorum. Durulamadan, fazla suyunu sıkıp çıkıyor. Katiyyen koku falan kalmıyor. Daha iki kere yaptım, net sonuçlar belli değil, ama fayda gören çok.

Bir ara aynı usulle lavanta suyu kullandım, ondan fayda görmüştüm onu da deneyebilirsin.

Muhakkak deneyeceğim en kisa zamanda. Hafta sonu düğün telaşımız var. Haftaya ısırgan otu alıp, dediğiniz gibi uygulamak isterim. Sağolunuz cevabınız için.

merhaba hanimlaar :KK24:

bugun de rutin olanlari yaptim sabah yuzumu sodayla yikadim
sporumu yaptim
ayriyeten bir de kahve ve zeytinyagiyla yuzume peeling yaptim az birsey artmisti karisimdan onlari de ellerime surdum su an yumusaciklarr:KK55::KK55:

:KK49:
merhaba hanimlaar :KK24:

bugun de rutin olanlari yaptim sabah yuzumu sodayla yikadim
sporumu yaptim
ayriyeten bir de kahve ve zeytinyagiyla yuzume peeling yaptim az birsey artmisti karisimdan onlari de ellerime surdum su an yumusaciklarr:KK55::KK55:
Mrb. Kahve telvesi mi kullandınız.

X