- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Simsims 'e yazdığımız mesaja istinaden yazdım. Yeterince kibarımÜslubun sert biraz daha kibar olmayı dene anladım şimdi tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simsims 'e yazdığımız mesaja istinaden yazdım. Yeterince kibarımÜslubun sert biraz daha kibar olmayı dene anladım şimdi tamam
ben pazardan aldım benimkini, saç bandı diye aldım.Bu kafa bandi nerde satiliyor ? Bir ismi var mi ?
bazı kadınlar var beni çileden çıkarıyor.Dışarıdan bakılınca pür makyaj,saç yapılı...pantolon bi sıyrılıyor bacaklar ayıdan hallice...
Dişini fırçalamaz ruj sürer. Hahahah :)Bizim de bir arkadas vardi dişinde domates kalintilari falan varken ruj surerdi. Nerde pis tip var süsle kapama peşinde.
ay yok artık ya.. şok.Bizim de bir arkadas vardi dişinde domates kalintilari falan varken ruj surerdi. Nerde pis tip var süsle kapama peşinde.
Bende neler yaptığımı ve değiştirerek ne yapacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım yanlışlarımı düzeltirsiniz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarim yaptıklarımı değerlendirir ve buna göre olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bildirirsiniz. Teşekkür ederim
- Öncelikle bu yaptıkalarımı 20 yaş altı bir cilde göre değerlendirmeniz gerektiğini belirtmem gerek..
- Her gün duş alıyorDUM. Fakat artık Pazar, Çarşamba günü duş almaya ve Cuma günleride banyo yapmaya karar verdim..Çünkü çok yoğun bir senedeyim. Yetişemiyorum. Ayrıca her gün duş almak zararlıymış diye duydum ama bilmem ne kadar doğru.
- Makyaj olarak da çenem ve burnuma bb krem, göz altım için kapatıcı, yanaklarım için allık ve T bölgesindeki yağlanma içinde pudra kullanıyorum. Ve de haftada bir kaç günde kirpikleri uzattığı için sürme çekiyorum ama sadece üst kirpik diplerimde kalmasına özen gösterdiğim için pek belli olmuyor.
- Her gün sabah- akşam yüzümü temizleme jeli ve temizle aletiyle temizleyip, nemlediriyorum. Fakat bu işlemden önce bebek şampuanıyle makyajımı temizliyorum. Diş fırçalamayı söylememe gerek yok bile sanırım.
- Su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
- Göz altı morluklarımdan kurtulmak istesemde henüz onlar için bir şey yapmıyorum. Önerilere açığım.
- Haftada 2 veya 3 kez kil maskesi yapıyorum.
- Rutin olarak olmasa da haftada 1 kez nem maskesi yapıyorum..
Merabaaaa ya aslında bende burnuma ve çeneme kapatıcı kullanıyordum zaten renk tonu eşitlemek için kullanıyorum. Burnumada yan köşeleri için ama göz altı kapatıcısı küçücük ve 30 lira malum bende öğrenciyim ondan bb krem de kullanmak zorunda kaldım. Bana önerebileceğin uygun fiyatlı ama güzel bir göz altı kapatıcısı var mı?? Ben avonun yüz temizleme aletini kullanıyorum ama daha çok yeni etkisini gözlemleyemeyecek kadar yeni. Ama ilerde etkisni tekrar yazarım sana inşaAllah... Peki bitki çaylarından neler içiyosun? Ben yeşil çaya bile ısanamadım dahaaBu konuda 20 yaş altı tek benim sanıyordum, ben 19 yaşındayım. O zaman ben de yazdıklarımı ve beni ne konuda etkilediğini yazayım. :) Sınavlarım olduğu için tam bir pasaklı oldum denebilir.
- İki günde bir duş alıyorum. Aslında bu duş/banyo karışımı bir şey uzun uzun duş alıyorum çünkü. Diğer gün de vücudum kendi yağı ve saç yağıyla kalıyor, sağlıklı olan o.
- Makyaj ise, göz altlarımı ve burnumu kapatıcıyla kapatıyorum, çünkü çok siyah noktam var. Belki de bu yaptığım dünyanın en saçma yöntemidir ama siyah noktalarım bir türlü geçmiyor ve gözeneklerimin de büyümesi cabası. Ve pudra, allık ve eyeliner olarak angled brush kullanıyorum.
- Ben temizleme jelini ellerimle kullanıyorum, hangi aleti kullanıyorsun acaba?
- Su ve bitki çayları birlikte muhteşem. İyi beslenmek ayrı bir önemli :)
hoşgeldin o zaman :)Kızlar Merhaba;
Bu konunun bütün sayfalarını tek tek okudum ve üyeliğe karar verdim.Çok samimi ve içten geldiniz bana :) Bakımlı olmanın bir kadın için çok önemli oldugunu düşünüyorum.Zaten özsaygısı olan bir insan bakımlıdır diye düşünüyorum..
kesinlikle öyleTeşekkürederim hoşbulduk:) Bende 4 aylık evliyim evlendikten sonra biraz daha fazla bakımlı olmak gerek bence:) benim eşimde kiloyu hiç sevmiyor ah bu erkekleeer:) Kendime özenmediğimde benimde modum düşük oluyor ama bakımlı oldugumda omuzlarım daha dik yürüyorum :) Bunun her zaman böyle olması için elimden geldiğince bakımıma dikkat ediyorum:)
sende bendensinFull makyajı hiç bir kadına yakıştırmıyorum kadının en güzel hali duştan çıkmış ışıl ışıl tertemiz saçlar temiz nemlendirilmiş yumuşak bir cilt bakımlı el ve ayaklar hafif bir makyaj güzel bir parfüm ohh mis :)
Uzun süredir okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Zaten yazacakta bişey yok çünkü bir diş ağrısı sardı ki beni bırak bakım yapmayı yüzümü yıkamaya üşenir olmuştum. Neyse gittim dişçiye zar zor çekine çekine,çünkü en korktuğum şey diş yapılırken boğulmak Neyse ben çeksede kurtulsam derdindeyken dişçi arkadaş yok kanal lazım,yok diş erimesi var, şu bu derken bağladı beni. Bugün kanal yapacak bakalım. İnşallah bir an önce olur biterde ben hem korkumdan hemde şu bakımsız günlerimden kurtulurum
Çok teşekkür ederim. İnşallah verir.cok gecmiş olsun. Allah şifasını versin inş .