- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ay teşekkür ederim canımçok güzelsin
bende bazen öyle oluyorum çok tişikur ederim cnmay teşekkür ederim canımo senin güzelliğin, şu anda vücudum öyle şiş ki kendimi güzel hissetmekten çok uzağım, çok iyi geldi güzel sözlerin
Merhabamerhaba :) ne güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.
benim normalde saçlarım çok dökülür Dalan'ın zeytinyağlı serisini kullanıyorum gayet iyi de geldi ama açıkçası kafa derimdeki kaşınmayı almadı, saç dökülme problemini çözdü, saçlarım gürleşti ve parladı, gerçekten zeytinyağı bir mucize ama dediğim gibi kafa derim hala kaşınıyor.
elimde daha 2 kutu Dalan var, onları bitirip HC'yi deneyeyim. hem kapıda ödeme de iyi bir seçenekmiş benim gibi kredi kartına yüklenmeyi sevmeyenler için.
ben de HC markasını bilmiyordum teşekkürler paylaşım için.netten araştıracagım
Rica ederim Arkadaşlar.Ben de saçlarım için birseyler arıyordun. İnce telli ve hacimsiz saçlarım var. Piyasadaki şampuanları kullanmak istemiyorum m bu HC yi araştıracagim.
Teşekkürler bluesgirl...
dermatologa gittim bir sorun çıkmadı, saç derim kuruduğu içinmiş bir serum verdi ama o da sorunu çözmedi, tamamen kullan gel bakalım dedi tekrar bu ay serum biter herhalde.MerhabaBu güzel topic'i güzel bilgilerle zenginleştirmek lazım ama değil mi. :)
Sizin yerinizde olsam önce kaşıntı için bir dermatolog'a giderdim.Daha fazla saç derisine zararı olmasın. Şikayetleriniz için; Hc complex ve Hc Şampuan ve de HC Doping ürünlerini deneyebilirsiniz isterseniz.HC Complex fix olarak 2 kutu öneriliyor.İlk kutuda saçlar toparlanıyor, ikinci kutuda sorunların ortadan kalkmasına yardımcı oluyor.Size önerim; şu an şampuan almak istemiyorsanız en azından Dalan'ın yanı sıra HC Complex kullanmanız. Dalan markasını bende severim.Duş jeli ve nemlendiricilerini kullanıyorum. Gayet güzel. Memnunum. Saç ürünlerine ise HC dururken dönüp bakmadım açıkçası. :) Bu arada bende hep kapıda öderim. Nakit olunca fazla açılamıyorsunuz. :)
Geçmiş olsun.Ciddi birşey çıkmaması sevindirici ama kaşıntıda sinir bozucu birşeydir.Umarım geçer.Haklısınız dermatolojik ürünler hep belli kalitelerde oldukları için fiyat aralığı bellidir. Önerdiğim bir kişi pahalı olduğunu söylediği için bahsetmek istedim. Tabi marketlerden şampuan alan insan için pahalı gelir. Halbuki o market şampuanları ne kadar zararlı. İşte saçlarımıza iyi gelen ürünleri bulmak sabır istiyor. Deneye deneye buluyorsunuz anca.Umarım yararını görürsünüz.dermatologa gittim bir sorun çıkmadı, saç derim kuruduğu içinmiş bir serum verdi ama o da sorunu çözmedi, tamamen kullan gel bakalım dedi tekrar bu ay serum biter herhalde.
HC Complex'i ben de düşündüm, hatta sipariş vereceğim. ürün fiyatı pahalı değil aslında zaten piyasadaki pek çok dermatolojik ürün hemen hemen aynı fiyatta. ben çoğunu denedim hatta çoğu bende saç dökülmesi yaptı, bir de HC'yi deneyeceğim bir de
hehehehe ne tatlısın sen öyle yaaacanım nihayet çekebildim fotoları kusura bakma bayağı geç oldu ama
sephora:
Eki Görüntüle 1496060
maybelline
Eki Görüntüle 1496061
dudaklarımın kenarındaki kızarıklar için özür dilerim, az önce epilasyon yaptım, krem falan sürdüm ama geçirmemiş daha, bir de adet döngüm bozuldu yüzümdeki sivilceleri görmezden gelceğiniz artıkın
sensin tatlıhehehehe ne tatlısın sen öyle yaaa
sensin tatlııısensin tatlı
ay valla resimde çıkmamıştır o zaman normalde evet sorunsuz bir cildim var şükür de bu ay mevsim değişikliği yüzünden reglim gecikince ufak tefek sivilce attısensin tatlıııkız bebek gibi cildin maşallah bi de kızarık mızarık diyoo kendini güzel hissetmekten uzaktaysan yaklaş buraya
Çok güzel. Bayıldım. Günlük kullanıma çok çok uygun.canım nihayet çekebildim fotoları kusura bakma bayağı geç oldu ama
sephora:
Eki Görüntüle 1496060
maybelline
Eki Görüntüle 1496061
dudaklarımın kenarındaki kızarıklar için özür dilerim, az önce epilasyon yaptım, krem falan sürdüm ama geçirmemiş daha, bir de adet döngüm bozuldu yüzümdeki sivilceleri görmezden gelceğiniz artıkın
evet ben de severek kullanıyorum ikisini de, hem sağa sola bulaşmıyor hem de yaz kış kullanılabiliyor.Çok güzel. Bayıldım. Günlük kullanıma çok çok uygun.
sağol canımmarilyn, cok hossun :) ayrica rujlarin numarasi kac bu renge bayiliyorum ama tutturamiyorum hic :))
Okuyor musun?Ay hele ben çok kötü durumdayım yaaöğlen 12de kalk evi topla pcnın başına geç akşam yemek ye bu arada hala gecelikler üstümde akşam olsun sevgilimle konusuyum sonra uyu. Ertesi gün geri 12 de kalk. Kaç gündür üşengeçliğimden duş bile alamıyorum. Of bıktım yaa evde küçük kardeş olunca anne baba çalışınca mecbur ben bakıyorum. Onunlada hiç bişey yapılmıyor maleseff.. 18 yaşındayım ama vahım durummdayımmm..
lysye hazırlanıyorumOkuyor musun?
sağol canım
Maybelline 140- Mango Diamonds
Sephora Lip Attitude G03
ama başka markada da mango ya da şeftali rengi dersen tutturursun bu rengi.