Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ben de saçlarımı buna benzer kestirip ombre yaptıracagim. Aslında bu kesin çok hoşuma gidiyor ama su anki Saçım buna yetmeyebilir.

Eklentiler

• omuz-hizasında-sac-modelleri-a54545h7527.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 159
Cilt daha tazeyken gereken özeni göstermek lazım ama şimdiden sonra da bir şeyler yapmaya çalışıyorum , istikrar önemli tabii ki . Bu aralar peeling , saç , cilt bakımı falan dikkat etmeye çalışıyorum . En azından bundan sonrası için düzenli yapabilsem ne güzel olur . Zararın neresinden dönülse kar

her gün 100 squat + 100 mekik + vaktim olursa min 30 dk tempolu yürüyüş
bazen videolar eşliğinde plates, karın egzersizleri
her pazar rutin cilt, vücut, el, ayak bakımı
haftada 3 kere garnier 3ü1 arada ile maske
deodorant veya roll on'suz günüm olamaz
okula ve staja giderken göz, dudak makyajı, bazen hafif cilt makyajı. özel günlerde coşabiliyorum
blv jasmin noir daima üzerimde
henüz lazere başlamadım, o yüzden çıktıkça her tüylerimi alırım
günde min 2 lt su, 2 bardak yeşil çay
saçlarımı mutlaka 2 günde 1 yıkarım ve şekillendiririm
yaş 22, çok şükür cildimde sıkıntı yok o yüzden fazla oynamıyorum
iş hayatına atılmadan kısmetse yazın burnumu yaptırmak istiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ctesi gününü kendime ayırdım.Manikür, pedikür, solaryum, dip boya ve kesim yaptırdım.Bugün de birkaç kozmetik ürünü aldım, biraz kullanayım memnun kaldıklarımı paylaşırım.
merhaba canım,nerelerdesin? :)

Bu arada kampanya sitelerinin güzellik kuponlarindan alıp kullananiniz var mı?
Bazıları çok avantajlı görünüyor ama... Mesele cilt ve güzellik olunca emin olamıyor insan.
nereler mesela canım link veya site adı verebilir misin?benim pek bilgim yok, faydalanalım :)

Ben de saçlarımı buna benzer kestirip ombre yaptıracagim. Aslında bu kesin çok hoşuma gidiyor ama su anki Saçım buna yetmeyebilir.
çok güzel bir modelmiş

nereler mesela canım link veya site adı verebilir misin?benim pek bilgim yok, faydalanalım :)

çok güzel bir modelmiş

Merhaba Simsims :) Konunu ilk gördüğümde uzun uzun tüm bakım rutinlerimi anlattığım için gün gün 'yine şunu yaptım' diye tekrar yazmıyorum konu tekrarı olmasın diye.Bu arada uzun bir ara vermiş oldum, daha aktif olacağım söz :)

Ben anladım Ayeser in bahsettiği kampanyaları.Şehirfırsatı fln oluyor ya onları diyor.Ben bir kez anneme boya+kesim+kaş+manikür tarzı bir paket almıştım çok memnun kalmıştı.Zaten bildiğim bir kuafördü.Kendime 1 kez kavitasyon+lenf drenaj gibi bir paket almıştım 5er seanslık, sağolsunlar ilgilendiler güzel karşılandım ama 5 seans sonucu 1 cm bile incelmeyince gitmeye devam etmedim.Etkisini görsem müşterileri olmayı istiyordum ama olmadı.Vaktim çok bol olsa sırf masaj olsun diye bile gidebilirdim.arkadaşlarımdan bol bol brezilya fönü alıp yaptıran oldu bu sitelerden, kimi çok memnun kaldı kimi hiç kalmadı.Biraz şans işi sanırım.Alıp yaptırmadan bu tip uygulamaları, yapılacak merkez hkda bilgi edinmekte fayda var.

Çok rahat kullanırsın canım.benim saçım bunun biraz daha açığı ve arkaları kısa olmayanı.Dk başı dip boya, dip röfle derdi yok, 2buçuk ayda 1 dip boyaya gidiyorum ben yetiyor.zemin rengini kendi saç rengine yakın yaptırmanı öneririm.
Yine medium boy saçların da çok rahat, kullanışlı ve modern olduğunu düşünüyorum.İyi bir kesimle her şekle giren saçların oluyor.
Uçlar fazla kesilip sarılar gitmedikçe, sarıları 6 ay-1 yıl arası kullanırsın yeniden paket attırmaya gerek kalmadan.

simsims,kimyasal peeling le uğraşalı 3 sene oldu sanırım..buradan bir kaç arkadaşıma telefonla her gün destek verdim,fakat nisan ayının ortasındayız ve güneş çok kendini göstermeye başladı..sonbaharda uygulayabilirsin istersen..

nacishane önerim güneşe çıkmadan önce mutlaka yüzüne güneş kremi sürmen..gözçevresi kırışıklarım oluştu 33 yaşlarında birdenbire hiç kullanmazdım güneş koruyucu sonra kimyasal peeling yapmak durumunda kaldım..

kremleri çok sevmiyorsan bepantol krem öneririm nurlum b vitamini olduğundan ismi bepantol..hücreleri yenileyici özelliği var kutularca kullanmışımdır ve çok faydasını gördüm..

benim saçlarımda fotaraftakinden biraz uzun ben aralara balyaj yaptırmyı düşünüyorum mayıs ayında..

çok güzel bir modelmiş
groupon gibi kupon sitelerinde. Masaj epilasyon cilt bakımı saç bakımı. Mekanlar değişiyor tabi.

Evet bahsettigim onlar. Acaba kampanyali alıniyor diye post mu davranıyor bazı yerler. Kampanyadan hiç söz etmeden ödeme esnasında mi bahsetmek gerekir.

Zemine renk yaptırmayacagim canım. Zaten zemin rengim çok uygun bu boyaya. Biraz da o cesaret veriyor. Dip boya bile yaptırmayacagim anlayacağın.

nurlum cildinin nesi var kaç yaşındasın..

Biraz sivilce lekelerim , burnumda siyah noktalar ve gözeneklerimle sıkıntılıyım . Yaş 34 .

kremleri çok sevmiyorsan bepantol krem öneririm nurlum b vitamini olduğundan ismi bepantol..hücreleri yenileyici özelliği var kutularca kullanmışımdır ve çok faydasını gördüm..

Bu konuda yada başka konuda tüylenme yapıyor gibi birşeyler okumuştum . Sende böyle bir etkisi oldu mu ?

Biraz sivilce lekelerim , burnumda siyah noktalar ve gözeneklerimle sıkıntılıyım . Yaş 34 .

Bu konuda yada başka konuda tüylenme yapıyor gibi birşeyler okumuştum . Sende böyle bir etkisi oldu mu ?
canım sivilce lekelerinin üzerine acnelyse sürebilirsin acnelyse zaten ssivilce kurutucu bir krem acneler için..soyucu etkisi var..sadece lekeyi kapsayacak kadar sür..ve kaz ayakları çizgilerinin başladığı bir yaş 34 onun için güneş kremi ssokağa çıkarken kullanmanı öneririm..bepantol hiç tüylenme yapmadı çok faydasını gördüm aslındaa çok pahalı kremlerden daha iyi bir krem..birde yüzünü sabunla yıkama derim..

Biraz sivilce lekelerim , burnumda siyah noktalar ve yaptığımdan bmle sıkıntılıyım . Yaş 34 .

Benimde burnum da leke ve yağlanma çok vardı ne zaman diyete başladım bitti spor,diyet,bakım bu üçünü yaptığımdan beri hiç sivilce çıkmadı yüzümde bakım olarak ta bi nemlendirici süruyorum o kadar

Arkadaşlar, bu topic'e pek yazamasamda takip listemde.Fırsat buldukça okuyorum.Faydalandığım oluyor, hepinize teşekkür ediyorum. simsims başta olmak üzere sizlere bir sorum vardı; Güneş kremi almak istiyorum. 'dermokozmetik' markalardan hangilerini önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldığınız markaları yazar mısınız?

Babe nin ürünlerini kullanmışım ben . Hem kendime hem de Pediatrik ürünlerini oğluma. Koruyuculugu çok iyi memnun kalmıştım. Fakat yüze biraz beyazlık veriyordu. Kremli olduğu belli oluyordu sürünce. O özelliğini sevmemistim.
Şimdi amwayin güneş kremini kullaniyorum. Ondan memnunum. Kadifemsi bir his bırakıyor yüzde.

sen günlük yaptıklarını paylaşmasan da paylaşacak çok şey vardır sende ,bekliyoruz canım

sonuçları nasıl oldu canım?evet ben de sonbahara düşünüyorum.yazın cilt zaten lekeleniyor güneşten..

Evet bahsettigim onlar. Acaba kampanyali alıniyor diye post mu davranıyor bazı yerler. Kampanyadan hiç söz etmeden ödeme esnasında mi bahsetmek gerekir.
ben de pek güvenemiyorum nedense..bazıları o kadar abartılı kampanya yapıyor ki.. sanırım ben spa sauna vs ve yemek indirimlerini kullanırdım.güzellik e cesaret edemem..

evet canım bizden bir arkadaş tüylenme yaptı,şimdi yüzüme epilasyon yaptırıyorum demişti..

canım ben daylong 50 extreme kullanıyorum ve çok memnunum.suya dayanıklı ve yagsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…