Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

sen günlük yaptıklarını paylaşmasan da paylaşacak çok şey vardır sende ,bekliyoruz canım :KK66:

sonuçları nasıl oldu canım?evet ben de sonbahara düşünüyorum.yazın cilt zaten lekeleniyor güneşten..

ben de pek güvenemiyorum nedense..bazıları o kadar abartılı kampanya yapıyor ki.. sanırım ben spa sauna vs ve yemek indirimlerini kullanırdım.güzellik e cesaret edemem..

evet canım bizden bir arkadaş tüylenme yaptı,şimdi yüzüme epilasyon yaptırıyorum demişti..

canım ben daylong 50 extreme kullanıyorum ve çok memnunum.suya dayanıklı ve yagsız
benim hem sivlce izlerim hem kaz ayağı kırışıklarım vardı..şu an çok iyi,senede bir istanbula gidiyorum..iki kardeşim fondoten sürdüm sandı:)ama uygulama çok önemli hata kabul etmiyor..
tca sonrası bepantol ve sebamed nivea vs nin pişik kremlerini kullandım hepside market nemlendiricilerinden kat kat iyiydi,pişik kremindeki çinko sivilce oluşumunu engelliyor..

benim hem sivlce izlerim hem kaz ayağı kırışıklarım vardı..şu an çok iyi,senede bir istanbula gidiyorum..iki kardeşim fondoten sürdüm sandı:)ama uygulama çok önemli hata kabul etmiyor..
tca sonrası bepantol ve sebamed nivea vs nin pişik kremlerini kullandım hepside market nemlendiricilerinden kat kat iyiydi,pişik kremindeki çinko sivilce oluşumunu engelliyor..
evet burda bir arkadaş daha bahsetmişti.ben de kullandım hatta bir kaç kez ama tüylenmeden korktum açıkçası..
ah ne güzell darısı başımıza..

bugün evde keyif yapma hayallerim suya düştü boyuldu :KK43: ben de bugün temizlik yaptım
çamaşır makinesi birrr kaaaaaç keeez çalıştı :)
bulaşık makinesi çalıştı
ev toplandı
ıvır zıvırlar çekmecelere konuldu(tekrar düzenleme gerekicek)
ev süpürüldü

tüm gün bunları yaptım sadece ama canım çıktı,ben de anlmadı..sanırım geçen haftaların yorgunluguyla birleşti..
yarın da kendime bakım yapmayı planlıyorum :KK66:

günaydın kızlar :) pazartesi sendromunu dün akşam iş çıkışı ewe gidip koltuk silmekle attım :KK73:koltukları silip evi topladıktan sonra pazar gecesi yapmam gereken hindistan cevizi yağı bakımımı yaptım tırnaklarımı kesip törpüledim oje sürmedim azcık nefes alsın tırnaklarımız:) sabahta duşumu alıp işe geldim..

Babe nin ürünlerini kullanmışım ben . Hem kendime hem de Pediatrik ürünlerini oğluma. Koruyuculugu çok iyi memnun kalmıştım. Fakat yüze biraz beyazlık veriyordu. Kremli olduğu belli oluyordu sürünce. O özelliğini sevmemistim.
Şimdi amwayin güneş kremini kullaniyorum. Ondan memnunum. Kadifemsi bir his bırakıyor yüzde.
Teşekkür ederim ayeser.
Babe'nin güneş ürünlerini merak ediyordum temkinli yaklaşayım o halde.
Diğer markaya bir göz atayım.Sağol.

canım ben daylong 50 extreme kullanıyorum ve çok memnunum.suya dayanıklı ve yagsız
Daylong markası dikkatimi çekmemişti.Bir bakayım.Teşekkür ederim simsims.:KK66:

Arkadaşlar; benimde bu güzel konuya bir katkım olsun isterim. Saç bakımına çok önem veren biriyim. Sizlere önerebileceğim bir marka var; HC Hair Care

Saç problemleri olanlar(dökülme,yıpranma vs vs ),boyalı saçları olanlar, brezilya fönü yaptırmış olanlar bu markaya mutlaka bir şans verin derim!

Benim kullandığım ürünler;
HC Şampuan (Normal ve Kuru Saçlar için) Diğer çeşitleri; Yağlı, Kepekli.
Şu an kullanmakta olduğum HC Hacim Şampuanı (saçlarım ince telli ve hacimsiz) - ilk kutudayım henüz.
HC Saç Kremi (kırılmaları önleyici)
HC Ovex ( maske gibi kullanıyorum, haftada 1 kez)
HC'nin en sevdiğim ve markanın en iddalı ürünü; HC Complex
(Bu bir bakım yağı.Benim saçlarıma çok iyi geldi.Yalnız Haftada 2 kez 'düzenli' kullanmak lazım-3 şişe bitirdim,4.şişeyi kullanmaktayım)

Henüz kullanmadığım/kullanmak istediğim ürünler;
HC Doping (saç dökülmesi için sprey),
HC Brezilya Fönü Şampuanı (Benim saçlarımda boya yok, boyatınca bu şampuanı deneyeceğim. Brezilya fönü yaptıranların yanı sıra boyalı saçlara da öneriliyor)

(Yeni Çıkan) Denemek istediğim son ürün ise;
HC Tria - Keratin destekli kolay tarama spreyi.

Son olarak bu HC bir Türk markası. (Erc bitkisel kozmetik laboratuvarlarında üretiliyor)
En sevdiğim yanları;
1-Tüm ürünlerin içerikleri çok iyi. Zararlı maddeler içermiyor. İçeriklerini özellikle inceleyin derim.
2-Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.
3-Kampanyalar yapıyorlar indirimli alabiliyorsunuz bedava ürün veriyorlar.Yani takip etmeye değiyor.Akıllı alışverişi tercih edenler sevecektir. Son olarak kargo hep ücretsiz :) Kapıda ödeme seçeneği var. (ekstra ücret vermiyorsunuz)

Uzun zamandır böyle memnun kaldığım bir marka olmamıştı.O yüzden bu kadar detaylı yazdım.Geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum.Saçlarıma faydasını çok gördüm/görüyorum.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sadece çok beğendiğim, düzenli müşterisi olduğum bir marka.Yoksa marka ile herhangi bir bağım yok.Bu kadar yazdım ettim, yanlış anlaşılmasın şimdi. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar; benimde bu güzel konuya bir katkım olsun isterim. Saç bakımına çok önem veren biriyim. Sizlere önerebileceğim bir marka var; HC Hair Care

Saç problemleri olanlar(dökülme,yıpranma vs vs ),boyalı saçları olanlar, brezilya fönü yaptırmış olanlar bu markaya mutlaka bir şans verin derim!

Benim kullandığım ürünler;
HC Şampuan (Normal ve Kuru Saçlar için) Diğer çeşitleri; Yağlı, Kepekli.
Şu an kullanmakta olduğum HC Hacim Şampuanı (saçlarım ince telli ve hacimsiz) - ilk kutudayım henüz.
HC Saç Kremi (kırılmaları önleyici)
HC Ovex ( maske gibi kullanıyorum, haftada 1 kez)
HC'nin en sevdiğim ve markanın en iddalı ürünü; HC Complex
(Bu bir bakım yağı.Benim saçlarıma çok iyi geldi.Yalnız Haftada 2 kez 'düzenli' kullanmak lazım-3 şişe bitirdim,4.şişeyi kullanmaktayım)

Henüz kullanmadığım/kullanmak istediğim ürünler;
HC Doping (saç dökülmesi için sprey),
HC Brezilya Fönü Şampuanı (Benim saçlarımda boya yok, boyatınca bu şampuanı deneyeceğim. Brezilya fönü yaptıranların yanı sıra boyalı saçlara da öneriliyor)

(Yeni Çıkan) Denemek istediğim son ürün ise;
HC Tria - Keratin destekli kolay tarama spreyi.

Son olarak bu HC bir Türk markası. (Erc bitkisel kozmetik laboratuvarlarında üretiliyor)
En sevdiğim yanları;
1-Tüm ürünlerin içerikleri çok iyi. Zararlı maddeler içermiyor. İçeriklerini özellikle inceleyin derim.
2-Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.
3-Kampanyalar yapıyorlar indirimli alabiliyorsunuz bedava ürün veriyorlar.Yani takip etmeye değiyor.Akıllı alışverişi tercih edenler sevecektir. Son olarak kargo hep ücretsiz :) Kapıda ödeme seçeneği var. (ekstra ücret vermiyorsunuz)

Uzun zamandır böyle memnun kaldığım bir marka olmamıştı.O yüzden bu kadar detaylı yazdım.Geçtiğimiz yazdan beri kullanıyorum.Saçlarıma faydasını çok gördüm/görüyorum.

Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sadece çok beğendiğim, düzenli müşterisi olduğum bir marka.Yoksa marka ile herhangi bir bağım yok.Bu kadar yazdım ettim, yanlış anlaşılmasın şimdi. :)
merhaba :) ne güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.
benim normalde saçlarım çok dökülür Dalan'ın zeytinyağlı serisini kullanıyorum gayet iyi de geldi ama açıkçası kafa derimdeki kaşınmayı almadı, saç dökülme problemini çözdü, saçlarım gürleşti ve parladı, gerçekten zeytinyağı bir mucize ama dediğim gibi kafa derim hala kaşınıyor.
elimde daha 2 kutu Dalan var, onları bitirip HC'yi deneyeyim. hem kapıda ödeme de iyi bir seçenekmiş benim gibi kredi kartına yüklenmeyi sevmeyenler için.

Kızlaar ben yine geldim burdan ne zaman koptuğumu anlayamıyorum ama burada takılmayı seviyorum :)
hoşgeldin şekerim gel gel :KK19:

Daylong markası dikkatimi çekmemişti.Bir bakayım.Teşekkür ederim simsims.:KK66:
daylong güvenilir ve iyi bir markadır canım,ben dermalogica güneş kremi kullanıyordum maalesef güneş lekesi yaptı ki ben hiç güneşlenmem,güneşten kaçarım..:cool:
ben de HC markasını bilmiyordum teşekkürler paylaşım için.netten araştıracagım:KK28:

günaydın kızlar :) pazartesi sendromunu dün akşam iş çıkışı ewe gidip koltuk silmekle attım :KK73:koltukları silip evi topladıktan sonra pazar gecesi yapmam gereken hindistan cevizi yağı bakımımı yaptım tırnaklarımı kesip törpüledim oje sürmedim azcık nefes alsın tırnaklarımız:) sabahta duşumu alıp işe geldim..
merhaba canımmm.. ooh ne güzel hem ev bakımı hem kişsel bakım tamam :KK19:

merhaba :) ne güzel bir bilgi paylaşımı olmuş.
benim normalde saçlarım çok dökülür Dalan'ın zeytinyağlı serisini kullanıyorum gayet iyi de geldi ama açıkçası kafa derimdeki kaşınmayı almadı, saç dökülme problemini çözdü, saçlarım gürleşti ve parladı, gerçekten zeytinyağı bir mucize ama dediğim gibi kafa derim hala kaşınıyor.
elimde daha 2 kutu Dalan var, onları bitirip HC'yi deneyeyim. hem kapıda ödeme de iyi bir seçenekmiş benim gibi kredi kartına yüklenmeyi sevmeyenler için.
dalan sabun mu şampuan mı canım?dökülmesini durdurup saçını gürleştirdiyse harika:KK68:

Ben de saçlarım için birseyler arıyordun. İnce telli ve hacimsiz saçlarım var. Piyasadaki şampuanları kullanmak istemiyorum m bu HC yi araştıracagim.
Teşekkürler bluesgirl...

evet topik ismini degiştiriyorum "bakımsız kadın olmanın püf noktaları" diye :KK43: tamam 2 hafta çok yoruldum,kendimi ihmal ettim falan filan ama artık daha rahatım niye hala bakımsızım :KK43:
neyse yarın tüm gün evdeyim yapıcaklarım;
kendim için:
sabah yürüyüşü
hindistancevizi yagı ile saç bakımı(yarın paylaşıcam inşallah :)
kaşlar alınacak
iş iş iş çalışılacak, bir daha bu kadar yorulmamak için..

ev için:
evi süpürüp silinecek
toz alınacak
çamaşır ve bulaşık makineleri çalışacak

bakalım ne kadarını yapacagım :KK66:

evet topik ismini degiştiriyorum "bakımsız kadın olmanın püf noktaları" diye :KK43: tamam 2 hafta çok yoruldum,kendimi ihmal ettim falan filan ama artık daha rahatım niye hala bakımsızım :KK43:
neyse yarın tüm gün evdeyim yapıcaklarım;
kendim için:
sabah yürüyüşü
hindistancevizi yagı ile saç bakımı(yarın paylaşıcam inşallah :)
kaşlar alınacak
iş iş iş çalışılacak, bir daha bu kadar yorulmamak için..

ev için:
evi süpürüp silinecek
toz alınacak
çamaşır ve bulaşık makineleri çalışacak

bakalım ne kadarını yapacagım :KK66:

bence hepsini yaparsın fazlasını bile bekliyorum ben mesela kendinize güzel bir kahve yapın sehpaya uzatıp ayaklarınızı camdan dışarıyı izleyip için :)

bence hepsini yaparsın fazlasını bile bekliyorum ben mesela kendinize güzel bir kahve yapın sehpaya uzatıp ayaklarınızı camdan dışarıyı izleyip için :)
canım nihayet çekebildim fotoları kusura bakma bayağı geç oldu ama
sephora:
IMG_20150416_130424.jpg

maybelline

IMG_20150416_130907.jpg

dudaklarımın kenarındaki kızarıklar için özür dilerim, az önce epilasyon yaptım, krem falan sürdüm ama geçirmemiş daha, bir de adet döngüm bozuldu yüzümdeki sivilceleri görmezden gelceğiniz artıkın :KK70:

X